Δευτέρα, 6 Φεβρουαρίου, 2023

Κάτια Θεοδότου: Έτσι θα επανέλθει σε φόρμα μετά τις γιορτές των Χριστουγέννων

Η άσκηση γυμναστικής που επιλέγει για να κάψει τις περιττές θερμίδες.

Της Γεωργίας Γεωργίου

Οι γιορτές των Χριστουγέννων μας έχουν βγάλει από την ρουτίνα μας αφού οι γιορτινές μέρες επιβάλλουν parties, ξενύχτια, πολύ φαγητό, γλυκά και ποτό, μαζί και αρκετές έξτρα θερμίδες που ισοδυναμούν με επιπλέον κιλά.

Και ενώ βρισκόμαστε στη δεύτερη εβδομάδα του νέου χρόνου, όλες μας θέλουμε να επανέλθουμε, τόσο στο καθημερινό μας πρόγραμμα όσο και στα κιλά μας. Τι καλύτερο λοιπόν από ένα υγιεινό πρόγραμμα διατροφής και γυμναστική.

Διάβασε ακόμη – Κάτια Θεοδότου: Μαζί με τον πατέρα της σε χριστουγεννιάτικο πάρτι

Η Κάτια Θεοδότου η οποία είναι μια γυναίκα που περιποιείται και φροντίζει τόσο την εξωτερική της εμφάνιση όσο και την υγεία της, επέστρεψε στο καθημερινό πρόγραμμα γυμναστική της και μας έδειξε ποια άσκηση επέλεξε για ένα δυναμικό come back.

Συγκεκριμένα το απόγευμα ανήρτησε στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram ένα insta story που την δείχνει να κάνει διάδρομο γυμναστικής, μια αερόβια άσκηση που όπως έγραψε θα την βοηθήσει να κάψει τις θερμίδες που πήρε από την κατανάλωση των μελομακάρονων.

Διάβασε ακόμη – Ελίνα – Κάτια Θεοδότου: Τα statement κομμάτια που επέλεξαν για βραδινή τους έξοδο

Η ίδια παλαιότερα δήλωσε στην Madame Figaro πως πάντοτε ξεκινάει με προθέρμανση στον διάδρομο και έπειτα ανάλογα με την ημέρα κάνει βάρη, κυκλικές ασκήσεις και κάποιες φορές interval training ενώ ολοκληρώνει τη γυμναστική της κάνοντας δεκαπεντάλεπτο stretching, απαραίτητο για να μην έχει τραυματισμούς.

Δες το βίντεο που ανήρτησε στο Instagram:

Διάβασε ακόμη