Παρασκευή, 22 Σεπτεμβρίου, 2023

Κάτια Θεοδότου: Casual chic εμφάνιση στη λίμνη Κόμο

Σημαντικές στιμές ζει η οικογένεια της αυτές τις ημέρες στην Ιταλία.

Της Νίκης Βρυωνίδου  

Όπως έγινε γνωστό αυτό το σαββατοκύριακο ο επιτυχημένος επιχειρηματίας Γιώργος Θεοδότου και η σύντροφός του Έλις Μισιρλή επέλεξαν να πραγματοποιηθεί η τελετή του γάμου τους στην πολυτελή Villa d’Este, πρώην βασιλικό ανάκτορο του 16ου αιώνα που βρίσκεται στο ειδυλιακό τοπίο της λίμνης Κόμο στη νότια Ιταλία.

Διάβασε ακόμη – Ελίνα Θεοδότου: Με υπέροχο Alexander McQueen για το γάμο του αδερφού της

Η οικογένεια ζει μαζί με φίλους και συγγενείς μοναδικές στιγμές στο υπέροχο αυτό μέρος ενώ κατά τη διάρκεια των ημερών έχουν πραγματοποιηθεί και θα πραγματοποιηθούν διάφορα parties για να γιορτάσουν αυτή τη σημαντική στιγμή για το ζευγάρι.

Σε εικόνες που μοιράστηκαν στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης είδαμε και την μητέρα του γαμπρού, Κάτια Θεοδότου, να επιλέγει ένα casual chic outfit για την πρωινή βόλτα στο ειδυλιακό αυτό μέρος.

Διάβασε ακόμη – Κάτια Θεοδότου: To βίντεο από την Ιταλία λίγο πριν τον γάμο του γιου της

Συγκεκριμένα επέλεξε ένα ροζ κοστούμι το οποίο συνδύασε με λευκό μακό top και λευκά sneakers. Τα μαύρα γυαλιά ηλίου έδιναν μία extra κομψότητα στο look.

Δες τη φωτογραφία στην οποία βλέπουμε την Κάτια Θεοδότου δίπλα από τις επιστήθιες φίλες της Αγγέλω Δημητρίου και Λένα Παυλίδου οι οποίες δεν θα μπορούσαν να απουσιάζουν από δίπλα της αυτές τις όμορφες στιγμές για την οικογένειά της.

Διάβασε ακόμη