Δευτέρα, 6 Φεβρουαρίου, 2023

Καθαρισμός Προσώπου: Ένα από τα βασικά στοιχεία στη διατήρηση της υγιής επιδερμίδας

Η αισθητικός και δημιουργός του Beauty Touch by Elena Milidoni εξηγεί γιατί να δοκιμάσεις τον καθαρισμό προσώπου με κρυστάλλους.

Ο βαθύς καθαρισμός προσώπου είναι η πιο σημαντική αλλά και αποτελεσματική μέθοδος καθαρισμού και αναζωογόνησης της κουρασμένης επιδερμίδας του προσώπου.

Διάβασε ακόμη – AHA θεραπεία για λείο δέρμα

Υπάρχουν περιπτώσεις που αισθανόμαστε την επιδερμίδα του προσώπου μας θαμπή, με στίγματα και δυσχρωμίες, τότε έχει φθάσει η στιγμή για έναν βαθύ καθαρισμό προσώπου, σε συνδυασμό με απολέπιση προσώπου, θεραπείες που θα αναζωογονήσουν το πρόσωπό σου, αφήνοντάς το πιο απαλό και καθαρό από ποτέ.

Διάβασε ακόμη – Πως αντιμετωπίζονται οι πανάδες; Η ειδικός απαντά…

Δες παρακάτω τα οφέλη του καθαρισμού προσώπου με κρυστάλλους:

  1. Αποτελεί μία αρκετά απλή, αλλά κορυφαία θεραπεία καθώς προσφέρει άμεσα και ορατά αποτελέσματα στον πελάτη.
  2. Είναι ιδανική ακόμη και για τους πιο ευαίσθητους και αντιδραστικούς τύπους δέρματος, ανεξαρτήτως φύλου και ηλικίας.
  3. Αφαιρεί από την επιφάνεια του δέρματος τα κατεστραμμένα κύτταρα και αφήνει την επιδερμίδα λεία και απαλή. Ουσιαστικά, με τον βαθύ καθαρισμό αφαιρείται ακίνδυνα και ελεγχόμενα το επιφανειακό τμήμα της επιδερμίδας (κερατίνη στιβάδα), το οποίο έχει υποστεί βλάβη και έτσι διεγείρεται η επούλωση, ανάπλαση και φυσική αναζωογόνηση του δέρματος.
  4. Παράλληλα, δεν αφήνει σημάδια ή χρωματικές αλλαγές και είναι απόλυτα ασφαλής μέθοδος.

Ευχαριστίες στην αισθητικό και δημιουργό του Beauty Touch by Elena Milidoni, Instagram: @beautytouch_elenamilidoni, Facebook: Beauty Touch by Elena Milidoni, τηλ. 22 777702, email: [email protected]

Φωτογραφία: istock

Διάβασε ακόμη