Κυριακή, 5 Φεβρουαρίου, 2023

Κατέρρευσε η Kim Kardashian μιλώντας για τον χωρισμό με τον Kanye West (βίντεο)

“Κρέμομαι από μια κλωστή, ξέρω ότι ανά πάσα στιγμή μπορεί να συμβεί.”

Mία άκρως αποκαλυπτική συνέντευξη έδωσε η Κim Kardashian στο podcast “Angie Martinez IRL”. Μεταξύ άλλων μίλησε για το χωρισμό της με τον Kanye West και τη σχέση με τα παιδιά της.

Διάβασε ακόμη – Kanye West: Θα δίνει στην Kim 200.000 δολάρια το μήνα για διατροφή

“Είχα τον καλύτερο μπαμπά και είχα τις καλύτερες αναμνήσεις από εκείνον και αυτό είναι το μόνο που θέλω για τα παιδιά μου -όσο μπορούν να το έχουν αυτό” είπε αρχικά με με δάκρυα στα μάτια και πρόσθεσε: “Αυτό θα ήθελα για εκείνα. Αν δεν ξέρουν όλα αυτά τα πράγματα που λέγονται ή τι συμβαίνει στον κόσμο, γιατί να τους φέρω αυτή την αρνητική ενέργεια; Αυτό είναι πολύ βαρύ ακόμα και για τους ενήλικες, δεν είναι έτοιμα να το αντιμετωπίσουν. Κάποια μέρα, τα παιδιά μου θα με ευχαριστήσουν που κράτησα αυτή τη στάση και δεν “έριξα” τον μπαμπά τους, όταν μπορούσα”.

Διάβασε ακόμη – Kim Kardashian: Η αντίδραση της για την προκλητική καμπάνια του Balenciaga στον οποίο είναι πρέσβειρα

Τέλος συμπλήρωσε πως… “Θα με ευχαριστήσουν και θα τους απαντήσω προσωπικά σε οτιδήποτε θέλουν να μάθουν. Σίγουρα τον προστάτεψα και θα εξακολουθώ να το κάνω, για τα παιδιά μου. Στο σπίτι μου, τα παιδιά μου δεν ξέρουν τίποτα που συμβαίνει από όσα συμβαίνουν στον έξω κόσμο. Κρέμομαι από μια κλωστή, ξέρω ότι ανά πάσα στιγμή μπορεί να συμβεί. Όσο όμως, γίνεται αυτό, θα συνεχίσω να τα προστατεύω”.

Δες το βίντεο:

Πηγή: ilovestyle.com

Φωτογραφία: Instagram/ @kimkardashian

Διάβασε ακόμη