Παρασκευή, 22 Σεπτεμβρίου, 2023

Kate Middleton: Το πρωτόκολλο που “έσπασε”

Το ειδυλλιακό σκηνικό.

Το βασιλικό πρωτόκολλο δεν επιτρέπει να ξεφαντώνεις σε ένα πάρτι αλλά αυτό δεν σταμάτησε την Kate Middleton από το να βρεθεί το περασμένο Σαββατοκύριακο στο πρώτο της μουσικό φεστιβάλ.

Η πριγκίπισσα της Ουαλίας έδωσε το παρών στο ετήσιο Houghton Festival που πραγματοποιήθηκε στο βασιλικής ιδιοκτησίας Houghton Hall στο Norfolk μετά από ένα δείπνο με τον Λόρδο και την Μαρκησία του Cholmondeley.

Διάβασε ακόμη – Tori Spelling: Τα τρυφερά στιγμιότυπα που δημοσίευσε με τα παιδιά της

Το ειδυλλιακό σκηνικό και οι κορυφαίοι μουσικοί του φεστιβάλ

Το φεστιβάλ, που οργανώθηκε στο ειδυλλιακό σκηνικό της κατοικίας με τους κήπους με τα αγάλματα και την εντυπωσιακή λίμνη, είναι για την υψηλή κοινωνία. Όσοι καταφέρουν να έχουν εισιτήριο απολαμβάνουν ένα ποτήρι σαμπάνια ακούγοντας μουσική με πανοραμική θέα.

Εξειδικεύεται στην ηλεκτρονική μουσική με τα προηγούμενα χρόνια να έχουν περάσει οι αγαπημένοι του BBC Radio 6 Music, Afrodeutsche, ο θρυλικός DJ Fumiya Tanaka, που η καριέρα του μετρά 15 χρόνια και ο DJ Call Super που έχει έδρα το Λονδίνο. Η Willow Smith, τραγουδίστρια και κόρη των χολιγουντιανών σταρ Will και Jada Pinkett-Smith,είναι ανάμεσα στους καταξιωμένους DJs και καλλιτέχνες που έχουν περάσει από το φεστιβάλ.

Διάβασε ακόμη – Πρίγκιπας Harry – Meghan Markle: Από αυτή την οικογενειακή συγκέντρωση θα απουσιάζουν

Η Kate Middleton διασκέδασε στο πάρτι

Φαίνεται πως η Kate Middleton δεν ήθελε να μείνει πίσω σε σχέση με τον σύζυγό της, πρίγκιπα William που απαθανατίστηκε ανάμεσα σε clubbers στο δημοφιλές στέκι του Camden, το Koko τον περασμένο Ιούνιο.

Στην παρέα της ήταν ο David και η Rose Cholmendeley, στενά συνδεδεμένοι με τη βασιλική οικογένεια της Βρετανίας και το 1815 δημιουργήθηκε και ο τίτλος για τον George Cholmondeley.

Πηγή: harpersbazaar.gr

Διάβασε ακόμη