Παρασκευή, 29 Σεπτεμβρίου, 2023

Kate Middleton – πρίγκιπας William: Έτσι θα τιμήσουν τον θάνατο της βασίλισσας Ελισάβετ

Πέθανε στις 8 Σεπτεμβρίου του 2022.

Σε λιγότερο από έναν μήνα συμπληρώνεται ένας χρόνος από την ημέρα που η βασίλισσα Ελισάβετ έφυγε από τη ζωή σκορπώντας παγκόσμια θλίψη. Οι προετοιμασίες για την τελετή εις μνήμη της έχουν ήδη αρχίσει να ετοιμάζονται με τις πρώτες πληροφορίες να βγαίνουν στο φως.

Η Kate Middleton και ο πρίγκιπας William ετοιμάζονται να τιμήσουν τη βασίλισσα Ελισάβετ.

Ο πρίγκιπας και η πριγκίπισσα της Ουαλίας αναμένεται να ηγηθούν των δημόσιων αφιερωμάτων στην πολυαγαπημένη μονάρχη, η οποία πέθανε στις 8 Σεπτεμβρίου 2022. Ένα χρόνο αργότερα, θα αξιοποιήσουν την ευκαιρία για να υμνήσουν τη γιαγιά του πρίγκιπα William αλλά και για να “κοιτάξουν μπροστά με την διορατική της ματιά”, δήλωσε πηγή στην Daily Mirror.

Το δημοσίευμα, που έφερε το θέμα στο φως της δημοσιότητας επικαλείται επίσης μια βασιλική πηγή που δήλωσε ότι ο θάνατος της βασίλισσας ήταν ένα γεγονός που “σηματοδότησε πραγματικά το τέλος μιας εποχής”.

Η πηγή πρόσθεσε: “Η βασιλική οικογένεια βρίσκεται από τότε σε μεταβατικό στάδιο και μετά τη στέψη και την ολοκλήρωση των καλοκαιρινών διακοπών, θα υπάρχει μια προσδοκία για το τι θα ακολουθήσει”.

Δεν έχει επιβεβαιωθεί ακόμη αν το ζευγάρι θα το κάνει με δημόσια εμφάνιση ή μέσα από αφιερωματικά βίντεο, τα οποία θα κοινοποιηθούν μέσω των επίσημων λογαριασμών κοινωνικής δικτύωσης.

Το παλάτι του Κένσινγκτον – όπου ο William και η Kate έχουν το γραφείο τους – δεν είχε κάποιο σχόλιο, καθώς τα σχέδια δεν έχουν ακόμη επιβεβαιωθεί, αλλά μια πηγή του παλατιού λέει ότι το ζευγάρι πιθανότατα θα αναγνωρίσει τη σημαντική επέτειο. Ο βασιλιάς Κάρολος και η βασίλισσα Καμίλα θα περάσουν την ημέρα σε μία ειρηνική περισυλλογή της ζωής της αείμνηστης μητέρας του βασιλιά στο κτήμα Balmoral στη Σκωτία, επιλέγοντας να τιμήσουν την αείμνηστη βασίλισσα.

Πηγή: harpersbazaar.gr

Διάβασε ακόμη