Παρασκευή, 9 Ιουνίου, 2023

Kate Middleton – Meghan Markle: Ποζάρουν μαζί αγκαλιά

Το βίντεο και τα σχόλια από τους royal φαν.

Όχι, δεν πάγωσε η κόλαση, ούτε γκρεμίστηκε κάποιος φούρνος. Η Kate Middleton και η Meghan Markle ποζάρουν αγκαλιά στο παρακάτω βίντεο, που περιλαμβάνει πόζες των δύο royals, οι οποίες κοιτούν στοργικά η μία την άλλη, με το “θαύμα” του AI. Ύστερα από το πάντρεμα του οίκου Balenciaga με χαρακτήρες της τηλεοπτικής και κινηματογραφικής πραγματικότητας, αλλά και το πώς θα ήταν οι πολιτικοί αρχηγοί αν πρωταγωνιστούσαν στο σύμπαν του Wes Anderson, η τεχνητή νοημοσύνη μάς έδωσε κάποιες νέες εικόνες του πώς θα ήταν, αν οι δύο “νύφες” στη βασιλική οικογένεια της Αγγλίας ήταν μονοιασμένες.

Διάβασε ακόμη – Πριγκίπισσα Diana: Σε αυτόν τον βασιλιά έστειλε επιστολές με σεξουαλικά υπονοούμενα

Είναι πιθανό να μη δούμε ποτέ αυτές τις εικόνες στην πραγματική ζωή ή τουλάχιστον στο κοντινό μέλλον, δεδομένου ότι οι σχέσεις ανάμεσα στα μέλη της βασιλικής οικογένειας και στους Sussexes παραμένουν ακόμα τεταμένες. Απόδειξη, η σόλο εμφάνιση του πρίγκιπα Harry στην τελετή στέψης του βασιλιά Καρόλου, που είχε ανακοινωθεί από το Παλάτι με επίσημη δήλωση λίγες ημέρες πριν το ιστορικό γεγονός.

Διάβασε ακόμη – Kate Middleton: H εμφάνισή της που συνδυάζει δύο top τάσεις της σεζόν.

Όσο κι αν τα μεγαλύτερα τεχνολογικά “μυαλά” του κόσμου και η επιστημονική κοινότητα έκανε έκκληση σχετικά με την ανεξέλεγκτη χρήση της ΑΙ και τα επικίνδυνα αποτελέσματα αυτής, ίσως σε αρκετές περιπτώσεις να μπορεί να χρησιμοποιηθεί για καλό. Ήδη τα σχόλια επικροτούν τα στιγμιότυπα, με τους royal φαν να σχολιάζουν πως θα ήθελαν η σχέση τους να ήταν στην πραγματικότητα όπως εκείνη της πριγκίπισσας Diana και της Sarah Ferguson, που ήταν αχώριστες φίλες.

Το βίντεο:

Πηγή: madamefigaro.gr

Φωτογραφίες: Instagram/ @meghan_and_catherine

Διάβασε ακόμη