Πέμπτη, 2 Δεκεμβρίου, 2021

Καρέ haircut: 6+1 χτενίσματα που σου προτείνει η Kaia Gerber

Το διάσημο μοντέλο σου δίνει έμπνευση για τα επόμενα σου χτενίσματα εάν έχεις καρέ μαλλιά.

Ένα (καρέ) κούρεμα, άπειρες επιλογές στα χτενίσματα. Και η Κaia Gerber γνωρίζει σίγουρα από χτενίσματα για καρέ μαλλιά, η οποία μπορεί να αποχωρίστηκε την μακριά της χαίτη πριν κάποια χρόνια για χάρη του μοντέρνου bob cut, όμως δεν διστάζει να δοκιμάζει άπειρα διαφορετικά χτενίσματα για να τονίσει την κοντή κουπ της.

Διάβασε ακόμη – Η μικρή αλλαγή που μπορείς να κάνεις στα μαλλιά σου για να τα ανανεώσεις

Κι αν δυσπιστείς σχετικά με το τι hairstyles μπορεί να ταιριάζουν στα καρέ μαλλιά, σε πληροφορούμε ότι αυτό το μήκος δεν είναι καθόλου περιοριστικό τελικά. Από wavy hair μέχρι wet looks, sleek κότσους και αλογοουρές, messy και με πλαϊνές φράντζες αλλά και εξαιρετικά κοντά bobs που δεν ξεπερνούν το ύψος των ζυγωματικών. Ό,τι κι αν έχει δοκιμάσει, τής έχει ταιριάξει απόλυτα ενώ έχει μεταμορφώσει εξαιρετικά το πρόσωπο και το στιλ της. Μέχρι και Old Hollywood waves δοκίμασε στην πρόσφατη εμφάνισή της στo Met Gala, κάνοντας τους πάντες να μιλάνε για το Old Hollywood glam που απέπνεε η εμφάνισή της, από τα μαλλιά μέχρι το φόρεμα και το μακιγιάζ.

Κι επειδή τα πολλά λόγια είναι φτώχεια, δες παρακάτω μερικά από τα χτενίσματα που έχει κάνει κατά καιρούς και από τα οποία μπορείς να εμπνευστείς για τα δικά σου hairstyles, αν έχεις καρέ μαλλιά.

Χτενίσματα για καρέ μαλλιά:

Το wavy cut με curtain bangs

Το platinum-blonde messy χτένισμα

Το σούπερ κοντό bob

Το chin-bob με πλαϊνή φράντζα

Το μοντέρνο shag

To Old Hollywood Glam

To wet look

Πηγή: Madame Figaro, Missbloom

Φωτογραφία: instagram / @kaiagerber

Διάβασε ακόμη