Τετάρτη, 1 Δεκεμβρίου, 2021

Kalogirou: Δες το ονειρικό fashion film της νέας FW 21 καμπάνιας του οίκου (βίντεο)

Η ταινία παρουσιάζει τη F/W 21 συλλογή με τα κομψά υποδήματα και τα αξεσουάρ μέσα από ένα μοναδικό ταξίδι στη μαγεία της φύσης.

Η ιστορική αλυσίδα Kalogirou παρουσιάζει τη νέα καμπάνια ‘‘The Magical Forest’’ για τη σεζόν Φθινόπωρο – Χειμώνας 2021 μέσα από την οποία αποκαλύπτεται η μαγεία της φύσης. Το εντυπωσιακό fashion film και το φωτογραφικό υλικό, δημιουργούν μια καμπάνια ωδή στην αξία της φύσης, αναδεικνύοντας για ακόμα μια φορά πως η κομψότητα και το σύγχρονο στυλ που αποπνέει η Kalogirou, μπορεί  να μας συνοδέψει  σε κάθε μας ταξίδι, όπου κι αν βρισκόμαστε.  

Fashion Film

Η ιστορία της νέας καμπάνιας Kalogirou ‘‘The Magical Forest’’ εξελίσσεται στο δάσος, όπου μια παρέα φίλων περνά την ημέρα της ανάμεσα στα δέντρα και τη λίμνη, μαγεμένη από την ομορφιά που βρίσκεται γύρω τους. Οι εικόνες από τα μοναδικά τοπία εναλλάσσονται καθ΄όλη τη διάρκεια του film, μέσα σε μια κινηματογραφική ατμόσφαιρα που αποπνέει κομψότητα, ιδαίτερη αισθητική και εξαιρετικό στυλ, όπως ακριβώς τα υποδήματα και τα αξεσουάρ της KALOGIROU για τη νέα σεζόν.

Όσο η ιστορία εξελίσσεται, ο θεατής μεταφέρεται σ΄ένα ονειρεμένο τοπίο, όπου οι πρωταγωνιστές γίνονται σταδιακά ένα με τη φύση, παίρνοντας ο καθένας μια διαφορετική μορφή της. Λίγα λεπτά πριν το film ολοκληρωθεί, οι πρωταγωνιστές ξυπνούν κάτω από ένα ‘‘μαγεμένο’’ δέντρο με ευχές και προϊόντα της KALOGIROU, αφήνοντας τον θεατή να αναρωτιέται εάν όλα όσα διαδραματίστηκαν ήταν όνειρο ή πραγματικότητα. Τα υποδήματα και τα αξεσουάρ της KALOGIROU είναι παρόντα σε όλο το ‘‘μαγευτικό ταξίδι’’ των πρωταγωνιστών και δένουν αρμονικά με το τοπίο.

Το fashion film της νέας καμπάνιας ‘‘The Magical Forest’’ είναι γεμάτο εικόνες και χρώματα από το περιβάλλον, θέλοντας να υπογραμμίσει το μεγαλείο του και ταυτόχρονα το σημαντικό ρόλο που παίζει στη ζωή του ανθρώπου. Το film συνδέει με μοναδικό τρόπο το διαχρονικό στοιχείο της φύσης με το μοντέρνο, δηλαδή τους νέους πρωταγωνιστές, όπως ακριβώς η KALOGIROU, μέσα από τις συλλογές της , συνδέει τη διαχρονικότητα και τη διαρκή εξέλιξη, από την ίδρυσή της μέχρι και σήμερα.

Η KALOGIROU, μέσα από τη νέα καμπάνια ‘‘The Magical Forest’’ για τη σεζόν Φθινόπωρο – Χειμώνας 2021, υπογραμμίζει τη σημασία της φύσης, η οποία ουσιαστικά είναι προέκταση του εαυτού μας, όπως ακριβώς και τα υποδήματα του brand, που μας οδηγούν σε ένα απελευθερωτικό μαγικό ταξίδι απαράμιλλου στυλ και κομψότητας.

Δες το φωτογραφικό υλικό της καμπάνιας στη gallery που ακολουθεί:

Δες το fashion film της καμπάνιας στο video που ακολουθεί:

Stores:

ΚΑΛΟΓΗΡΟΥ | Λευκωσία
Μνασιάδου 13
Τηλ.: 22656803

ΚΑΛΟΓΗΡΟΥ | Λεμεσός
Λεωφ. Αρχ. Μακαρίου 236
Τηλ.: 22656806

Shop Online at www.kalogirou.com

Διάβασε ακόμη