Τετάρτη, 1 Δεκεμβρίου, 2021

Justin Bieber: Το απίστευτα ρομαντικό μήνυμα για τα 25α γενέθλια της Hailey Baldwin

“Είσαι η βασίλισσα μου” έγραψε ο σταρ στο Instagram του.

Η Hailey Baldwin γιόρτασε τα 25α γενέθλιά της και ο Justin Bieber θέλησε να μοιραστεί την πιο ρομαντική του ευχή για τη σύζυγό του στα social media με τους fans του.

Ο σταρ ανέβασε μια σειρά από φωτογραφίες του με την Hailey κι έγραψε στη βασίλισσα του, όπως την χαρακτήρισε: “Εσύ βασίλισσα μου είσαι περισσότερο από αρκετή για μένα και θα περάσω κάθε μέρα της ζωής μου να σε κάνω να νιώθεις σαν βασίλισσα”.

Διάβασε ακόμη – Hailey Bieber: To τζιν 23 χιλιάδων δολαρίων που φόρεσε και κανείς δεν το πρόσεξε

Ο 27χρονος τραγουδιστής έγραψε πως “η καρδιά μου ανήκει σε σένα. Τα μάτια μου ανήκουν σε σένα. Τα χείλη μου ανήκουν σε σένα. Είμαι δικός σους. Είμαι τόσο ευλογημένος που είμαι δικό σου. Είσαι το για πάντα μου. Η ζωή δεν έβγαζε περισσότερο νόημα από τότε που έγινες σύζυγος μου”.

Ο Bieber πρόσθεσε στο ρομαντικό του μήνυμα πως “δεν θα σταματήσω ποτέ να σε αγαπώ. Δεν θα σταματήσω ποτέ να σε κρατώ, δεν θα σταματήσω ποτέ να σε προστατεύω. Όπως θα έλεγε και η γιαγιά σου με την πορτογαλική προφορά της “Χρόνια πολλά μωρό μου”, σε αγαπώ μέχρι το τέλος του χρόνου και μετά από αυτό”.

Η Hailey δέχτηκε πολλές ακόμα διαδικτυακές ευχές από στενούς φίλους της και celebrities, ανάμεσα στους οποίου και η Kim Kardashian και η Kendall Jenner. Το 26χρονο μοντέλο, μάλιστα, ανέβασε μια φωτογραφία τους από το 2015 κι έγραψε ‘Χρόνια Πολλά καλύτερή μου φίλη”.

Πηγή: Madame Figaro

Διάβασε ακόμη