Κυριακή, 23 Ιανουαρίου, 2022

Justin Bieber: Επισκέφθηκε φυλακή για να διαδώσει το Ευαγγέλιο

Όπως ανακοίνωσε λίγο μετά τη κυκλοφορία του έκτου album του με τίτλο “Justice”, έχει πολλή πίστη στο Θεό.

Όπως είναι γνωστό, τον τελευταίο καιρό ο  Justin Bieber μοιράζεται την πίστη του με τον κόσμο και πρόσφατα επισκέφθηκε φυλακή στην Καλιφόρνια στο πλαίσιο αποστολής καλής θέλησης. Σύμφωνα με το TMZ ο Καναδός superstar εντοπίστηκε να οδηγεί με προορισμό τη φυλακή της πολιτείας της Καλιφόρνιας στο Λος Άντζελες.

Σύμφωνα με εκπρόσωπο από την αρμόδια για τα Σωφρονιστικά Καταστήματα Αρχή της Καλιφόρνια, ο προϊστάμενος της φυλακής έδωσε στον τραγουδιστή την ευκαιρία για μια σύντομη επίσκεψη, συνοδευόμενο από τον πάστορά του, για να υποστηρίξει προγράμματα της φυλακής που βασίζονται στη θρησκευτική πίστη.

Διάβασε ακόμη – H Gwyneth Paltrow αποκάλυψε ότι δεν ήθελε να χωρίσει με τον Chris Martin

“Δεν είναι σαφές τι ακριβώς έκανε ο JB -τραγούδησε ή ανάγνωσε το ευαγγέλιο- αλλά τα πρωτόκολλα προστασίας από την COVID -19 ακολουθήθηκαν κατά γράμμα, και όλα πήγαν ομαλά”, αναφέρει το TMZ.

Την ίδια μέρα της επίσκεψής του στη φυλακή, ο Bieber με ανάρτηση στο Instagram μοιράστηκε με τους ακόλουθούς του μερικά λόγια για τη δύναμη της πίστης του.

“Η οπτική μου για τον Θεό έχει αλλάξει από φόβο σε αγάπη”, έγραψε. “Δεν είστε ποτέ πολύ μακριά από τον Θεό! Έχει εμμονή μαζί σας”.

Πηγή: ΑΠΕ

Φωτογραφία: Instagram/ @justinbieber

Διάβασε ακόμη