Δευτέρα, 26 Φεβρουαρίου, 2024

Juliette Has A Gun: Λανσάρει το καλοκαιρινό άρωμα Pear Inc.

Ένα άρωμα με νότα κορυφής το πράσινο αχλάδι.

Της Γεωργίας Γεωργίου

Σχεδίασα αυτό το νέο άρωμα σκεπτόμενος την επιστροφή ζεστών ηλιόλουστων ημερών και του αγαπημένου μου φρούτου, του αχλαδιού. Θυμάμαι, ως παιδί, παρατηρώντας το ενδιαφέρον σχήμα του που ξεχώριζε από τα άλλα στο μπολ με φρούτα, δήλωσε ο ιδρυτής της Juliette Has A Gun, Romano Ricci.

Εάν και το αχλάδι είναι ένα φρούτο που αποτελείται από 85% νερό, πλούσιο σε βιταμίνη C και με ενυδατικές ιδιότητες, παραμένει ένα σπάνιο συστατικό στην αρωματοποιία.

“Με το Pear Inc., φαντάστηκα ένα δροσιστικό άρωμα, με μια ένδειξη “gourmandise”. Ένας φρουτώδης μόσχος, ενισχυμένος με ambroxan και αχλάδι, όπως η υπόσχεση για ένα όμορφο καλοκαίρι”.

Διάβασε ακόμη – Οι χρυσοί κανόνες για το μακιγιάζ σου όταν φοράς μάσκα

Το Pear Inc. αποτελείται από τα αχλάδια, musk και ambroxan, αποτίνει φόρο τιμής σε αυτό το ακαταμάχητο φρούτο που έχει μια γεύση ηλιοφάνειας…

Ένα μπουκάλι που μοιάζει με τα φρούτα σε έντονο πράσινο, αναμειγνύοντας το χρώμα του δέρματός του και αυτό των πλούσιων φύλλων του. Το μπουκάλι της Pear Inc. διαθέτει μεταλλικό καπάκι, διαβαθμισμένη διακόσμηση και ασημένια καυτή σφραγίδα, όλα τα χαρακτηριστικά της πιο πρόσφατης υπογραφής της μάρκας.

Διάβασε ακόμη