Τετάρτη, 17 Απριλίου, 2024

Johnny Depp: Του ζήτησαν να αποχωρήσει από τις ταινίες Fantastic Beasts

Ο ηθοποιός μετά την ήττα του στη δικαστική διαμάχη με τη “The Sun”αναγκάστηκε να παραιτηθεί από τον ρόλο του ως Gellert Grindelwald.

Ο Jonny Depp μετά την ήττα του στη δικαστική διαμάχη που είχε με την εφημερίδα “The Sun” σχετικά με ένα άρθρο που δημοσιεύθηκε το 2018 και τον ήθελε ως “κακοποιητικό σύζυγό” της Amber Heard, ανακοίνωσε την αποχώρηση του από τις ταινίες Fantastic Beasts.

Ο ηθοποιός μέσα από τον προσωπικό του λογαριασμό στο Instagram, ανακοίνωσε την αποχώρηση του καθώς όπως αναφέρει του το ζήτησε η Warner Bros.

Θα ήθελα να σας ενημερώσω ότι μου ζητήθηκε από την Warner Bros. να παραιτηθώ από τον ρόλο μου ως Gellert Grindelwald στο Fantastic Beasts και συμφώνησα με αυτό το αίτημα. Η σουρεάλ απόφαση του δικαστηρίου στη Μεγάλη Βρετανία δεν θα με εμποδίσει από το να παλέψω για την αλήθεια”, αναφέρει σε άλλο σημείο ο Depp.

Με τη σειρά της η Warner Bros. επιβεβαίωσε την αποχώρηση του ηθοποιού στην τρίτη ταινία. “Θα πραγματοποιηθεί ξανά καστ για τον ρόλο του Gellert Grindelwald. Η τρίτη ταινία είναι προγραμματισμένη για το καλοκαίρι του 2022. Ευχαριστούμε τον Johnny για τη δουλειά του στις ταινίες έως τώρα”.

Κεντρική φωτογραφία: EPA

Διάβασε ακόμη