Παρασκευή, 28 Ιανουαρίου, 2022

Jennifer Lopez: Αγνώριστη με το νέο της hair look

Έκανε την πιο απρόσμενη αλλαγή στο χρώμα των μαλλιών της.

Μία εντελώς αναπάντεχη αλλαγή ήταν αυτή με την οποία εμφανίστηκε στα μαλλιά της η Jennifer LopezΗ σταρ που ξεχωρίζει για το σοφιστικέ glamour στο στιλ της και τα εντυπωσιακά beauty looks που το συνοδεύουν, με τα πλούσια μαλλιά της συνήθως σε καστανές αποχρώσεις, δοκίμασε ένα hair look που έρχεται σε αντίθεση με την εικόνα στην οποία μας έχει συνηθίσει: η Lopez εμφανίστηκε με τα μαλλιά της βαμμένα ροζ

Διάβασε ακόμη – Lily Collins: Η αλλαγή στα μαλλιά της με έμπνευση από τις Γαλλίδες

Τη φωτογραφία της Lopez με το νέο χρώμα στα μαλλιά της μοιράστηκε στο Instagram o hair stylist της, Chris Appleton, σχολιάζοντας στη λεζάντα: “Ροζ για να μας κλείσουν το μάτι τα αγόρια”. Ενώ στη συνέχεια θέτει το ερώτημα: “Παιδιά, πώς σας φαίνονται τα ροζ μαλλιά;”. Οι αντιδράσεις των followers μοιράστηκαν ανάμεσα σε σχόλια ενθουσιασμού και …αποδοκιμασίες για ένα hair look το οποίο η Jennifer Lopez δεν θα επέλεγε πιθανότατα για εμφανίσεις που δεν αναφέρονται σε επαγγελματικούς λόγους (ένα show, ένα videoclip ή μια φωτογράφηση). Μάλιστα, φαίνεται πως ήταν η συμμετοχή της στην καμπάνια του show brand DSW, με το οποίο συνεργάζεται η σταρ, που οδήγησε σ’ αυτή την αλλαγή- σε κάποιες από τις φωτογραφίες ποζάρει με ροζ μαλλιά- και το στιγμιότυπο μοιάζει να είναι από το backstage. 

Η επόμενη δημόσια εμφάνιση της Jennifer Lopez θα αποκαλύψει αν τα ροζ μαλλιά είναι πράγματι κάτι προσωρινό ή σκοπεύει να τα υιοθετήσει για κάποιο διάστημα. 

Πηγή: Madame Figaro

Φωτογραφία: Instagram / @jlobeauty

Διάβασε ακόμη