Δευτέρα, 24 Ιουνίου, 2024

Jennifer Aniston: “Σταμάτησα να κάνω παρέα με όσους δεν έχουν εμβολιαστεί”

“Η απλή και αποτελεσματική οδηγία πολιτικοποιήθηκε με κόστος τις ανθρώπινες ζωές”, δήλωσε.

Η Jennifer Aniston είναι απόλυτη στο θέμα του εμβολιασμού κατά της covid-19 και πρόσφατα παραδέχτηκε ότι σταμάτησε να κάνει παρέα με ανθρώπους που δεν έχουν εμβολιαστεί.

“Υπάρχουν αρκετοί άνθρωποι που είναι αντι-εμβολιαστές ή απλά δεν ακούν τα γεγονότα. Είναι πραγματικά ντροπή” είπε σε συνέντευξή της σε αμερικανό περιοδικό εξηγώντας ότι σταμάτησε να κάνει παρέα με ανθρώπους που έβλεπε μέσα στην εβδομάδα για να είναι ασφαλής: “Μόλις έχασα ανθρώπους από την εβδομαδιαία ρουτίνα μου που αρνήθηκαν ή δεν δήλωσαν αν έχουν κάνει ή όχι το εμβόλιο, και ήταν πολύ άσχημο. Αλλά νιώθω ότι είναι ηθική και επαγγελματική υποχρέωση να ενημερώνεις εφόσον δεν κάνουμε όλοι τεστ κάθε μέρα”.

Διάβασε ακόμη – Kit Harington: Δηλώνει “πολύ χαρούμενος” που πήγε για απεξάρτηση μετά το ‘Game of Thrones’

Η σταρ εξήγησε ότι “είναι περίεργο γιατί όλοι έχουν το δικαίωμα της άποψής τους αλλά πολλές από τις απόψεις βασίζονται στον φόβο και την προπαγάνδα”. Η 52χρονη ηθοποιός από την αρχή της πανδημίας έκανε αναρτήσεις προωθώντας την ανάγκη για κοινωνικές αποστάσεις και σωστή χρήση μάσκας.

 
 
 
 
 
Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Jennifer Aniston (@jenniferaniston)

Όπως είχε γράψει στους 37.7 εκατομμύρια followers της “η απλή και αποτελεσματική οδηγία πολιτικοποιήθηκε με κόστος τις ανθρώπινες ζωές. Αλήθεια δεν θα έπρεπε να είναι debate” ενώ τόνισε πως πρέπει να σκεφτούμε “αυτούς που υπέφεραν από αυτόν τον απαίσιο ιό. Κάντε το για την οικογένειά σας. Και κυρίως για τους εαυτούς σας”.

Πηγή: Madame Figaro

Φωτογραφία: Instagram/@jen_anistonn

Διάβασε ακόμη