Δευτέρα, 2 Οκτωβρίου, 2023

Jennifer Aniston: Ο τραυματισμός της καθώς γυμναζόταν  

Όσα δήλωσε για την σκληρή άσκηση που κάνει τα τελευταία 15 χρόνια.

Της Χριστίνας Πολυκάρπου

Η Jennifer Aniston θέλει να διατηρήσει την καλοσχηματισμένη σιλουέτα της και κάνει τα πάντα για αυτό. Η ηθοποιός ένιωσε πως πρέπει να γυμναστεί έντονα τόσο πολύ που κατέληξε να τραυματίσει το σώμα της κατά τη διάρκεια μιας άσκησης.  

Διάβασε ακόμη – Jennifer Aniston: Είναι ξανά μαζί με τον πρώην σύζυγό της; (εικόνες)

“Όταν έχεις τη νοοτροπία ‘πρέπει να κάνω 45 λεπτά cardio αλλιώς δεν θα κάνω καλή προπόνηση’, αυτά παθαίνεις”, δήλωσε η 54χρονη στο InStyle.

Η πρωταγωνίστρια του “Friends” πιστεύει ότι υπάρχει η προσδοκία να “νιώθουμε το κάψιμο” στο σώμα μας κατά τη διάρκεια της σωματικής δραστηριότητας, όμως αυτό είναι και μια επικίνδυνη νοοτροπία και κάνει περισσότερο κακό παρά καλό.

Διάβασε ακόμη – Taylor Swift: O oριστικός χωρισμός με τον Matty Healy

“Ο φυσικοθεραπευτής μου, μου έδωσε μια κούκλα Barbie που είναι καλυμμένη με ταινία”, είπε η Aniston, εξηγώντας ότι ο σκοπός της είναι “να μου δείχνει κάθε τραυματισμό που είχα τα τελευταία 15 χρόνια”.

Η ηθοποιός παραδέχτηκε ακόμη ότι στο παρελθόν ταλαιπωρούσε ακόμη πιο πολύ το σώμα της και έκτοτε στράφηκε στο πρόγραμμα μιας προπόνησης πιο εύκολης για να διατηρήσει τη σωματική της δύναμή με πιο ισορροπημένο τρόπο.

Φωτογραφίες: Instagram/ @jenniferaniston

Διάβασε ακόμη