Παρασκευή, 29 Σεπτεμβρίου, 2023

Jennifer Aniston: Η αποκάλυψη της για τα δώρα που της κάνει ο Adam Sandler

Κάθε γιορτή της μητέρας.

Της Χριστίνας Πολυκάρπου

Η Jennifer Aniston αποκάλυψε αρκετά σημαντικά γεγονότα στη συνέντευξη της στο εξώφυλλο WSJ. Magazine’s Fall 2023 Women’s Fashion Issue.

Η 54χρονη ηθοποιός μιλάει για τις ανατροπές της ζωής της μέχρι τώρα. Μεταξύ άλλον αναφέρεται και στον μακροχρόνιος φίλο της Adam Sandler, πώς αυτός και η σύζυγός του Jackie Sandler τιμούν την ηθοποιό κάθε χρόνο στη γιορτή της μητέρας στέλνοντάς της λουλούδια.

Διάβασε ακόμη – Madonna: Η απαίτηση της από την Britney Spears

Το περασμένο φθινόπωρο, μια πηγή δήλωσε στο People ότι η νικήτρια της Χρυσής Σφαίρας είναι “πραγματικά ευτυχισμένη αυτή τη στιγμή”, αφού επικοινώνησε πρός τα έξω τους αγώνες της με την υπογονιμότητα και τις προσπάθειες εξωσωματικής γονιμοποίησης.

“Πάντα ήταν ευτυχισμένη, όμως”, εξήγησε η πηγή. “Τα σκυλιά της είναι τα παιδιά της. Το ταξίδι της εξωσωματικής γονιμοποίησης ήταν ιδιωτικό και όσοι ήταν κοντά της το ήξεραν αλλά δεν την ρώτησαν ποτέ”.

Διάβασε ακόμη – Heidi Klum: Η αφοπλιστική απάντησή της για τη διαφορά ηλικίας με τον Tom Kaulitz

Η Aniston είπε τότε στο Allure ότι “προσπαθούσα να μείνω έγκυος”. Ήταν ένας δύσκολος δρόμος για μένα”.

Η πρωταγωνίστρια των Friends αναφέρθηκε επίσης στις υποθέσεις ότι επέλεξε την καριέρα αντί για τα παιδιά μετά το διαζύγιό της από τον Brad Pitt το 2005. “Ήταν όλα ψέματα”.

Διάβασε ακόμη