Τρίτη, 29 Νοεμβρίου, 2022

Jacquemus: Άνοιξε σήμερα την πρώτη του μπουτίκ στο Παρίσι – το σχόλιο του σχεδιαστή

Η La Boutique Montaigne άνοιξέ της πόρτες του με αφορμή την Εβδομάδα Μόδας του Παρισιού, και περιλαμβάνει μία τεράστια μηχανή ποπ κορν.

Της Νικόλ Ζένιου

Με αφορμή την Εβδομάδα Μόδας του Παρισιού που πραγματοποιείται φέτος μεταξύ 26 Σεπτεμβρίου και 4 Οκτωβρίου ο σχεδιαστής Simon Porte Jacquemus άνοιξε σήμερα, Τρίτη 27 Σεπτεμβρίου, την μπουτίκ του στον αριθμό 8 της Avenue Montaigne. H μπουτίκ, που βρίσκεται ανάμεσα στους Gucci και Jil Sander, θα λειτουργήσει για πέντε μήνες (μέχρι Φεβρουάριο 2023), ωστόσο δεν αποκλείεται να παραταθεί η λειτουργία της και η εξέλιξή της στο πρώτο μόνιμο κατάστημα λιανικής του οίκου.

Διάβασε ακόμη – Shopping guide: Όλα τα Jacquemus items που μπορείς να βρεις στην Κύπρο

Διάβασε ακόμη – Simon Porte Jacquemus – Marco Maestri: Ο ρομαντικός γάμος και οι διάσημοι καλεσμένοι

Ο iconic Γάλλος σχεδιαστής Simon Porte Jacquemus, ανακοίνωσε το άνοιγμά της μπουτίκ με ανάρτησή του στον προσωπικό του λογαριασμό στο Instagram, σχολιάζοντας:
Ένα όνειρο γίνεται σήμερα πραγματικότητα για μένα – είναι συμβολικό το γεγονός ότι επιστρέφω στην Avenue Montaigne μετά από 11 χρόνια. Η πρώτη φορά που ήμουν εδώ ήταν όταν παρουσίασα την τρίτη μου συλλογή κατά τη διάρκεια της βραδιάς μόδας της Vogue, το 2011. Η μπουτίκ ανοίγει στις 10 το πρωί με δύο μηχανές ποπ κορν που προσφέρουν ποπ κορν όλη την ημέρα. Ανυπομονώ να σε δω εκεί.”

Ο χώρος του καταστήματος περιλαμβάνει ρούχα, αξεσουάρ και μία τεράστια μηχανή ποπ κορν. Εκτείνεται σε δύο ορόφους ενός art deco κτηρίου που χτίστηκε στις αρχές του 20ου αιώνα του οποίου ο εσωτερικός σχεδιασμός αντλεί επιρροές από την συλλογή για το Φθινόπωρο/Χειμώνα του 2022 του Jacquemus, που είχε τον τίτλο “La Papier”.

Ακολουθούν εικόνες:

Φωτογραφίες: @jacquemus

Διάβασε ακόμη