Δευτέρα, 24 Ιουνίου, 2024

Ivanka Trump: Η πρώτη αντίδραση για την καταδίκη του πατέρας της, Donald

Τι έγραψε στο Instagram της.

Λίγες ώρες αφότου οι ένορκοι της Νέας Υόρκης έκριναν ένοχο τον πρώην πρόεδρο Donald Trump στη δίκη για τα “σιωπηλά χρήματα”, όπως τιτλοφορείται ανεπίσημα η υπόθεση της Stormy Daniels, η μεγαλύτερη κόρη του κοινοποίησε ένα ειλικρινές μήνυμα για τον πατέρα της στο Instagram.

Διάβασε ακόμη – Η κόρη του Brad Pitt, Shiloh κλείνει 18 και κατέθεσε αίτηση να αλλάξει επίθετο

“Σ’ αγαπώ μπαμπά”, έγραψε η επιχειρηματίας σε μια throwback φωτογραφία της ίδιας και του πατέρα της. Η γλυκιά εικόνα δείχνει τον 45ο πρόεδρο των Ηνωμένων Πολιτειών να κρατά αγκαλιά την Ivanka όταν ήταν παιδί. Η επιχειρηματίας ήταν σύμβουλος του πατέρα της κατά τη διάρκεια της προεδρίας του. Αν και ο πατέρας της είναι και πάλι υποψήφιος για το αξίωμα, η Ivanka έχει δηλώσει στο παρελθόν ότι δεν σκοπεύει να “εμπλακεί στην πολιτική”.

“Αγαπώ πολύ τον πατέρα μου. Αυτή τη φορά, επιλέγω να δώσω προτεραιότητα στα μικρά μου παιδιά και στην ιδιωτική ζωή που δημιουργούμε ως οικογένεια”, δήλωσε η μητέρα τριών παιδιών στο Fox News Digital το 2022. “Δεν σκοπεύω να ασχοληθώ με την πολιτική”.

Διάβασε ακόμη – Natalie Portman – Paul Mescal: Είναι το νέο ζευγάρι του Hollywood;

“Ενώ θα αγαπώ και θα υποστηρίζω πάντα τον πατέρα μου, στο μέλλον θα το κάνω έξω από την πολιτική σκηνή”, πρόσθεσε η Ivanka. “Είμαι ευγνώμων που είχα την τιμή να υπηρετήσω τον αμερικανικό λαό και θα είμαι πάντα υπερήφανη για πολλά από τα επιτεύγματα της κυβέρνησής μας”.

Πηγή: madamefigaro.gr

Διάβασε ακόμη