Δευτέρα, 6 Φεβρουαρίου, 2023

“Ήταν ο μεγαλύτερος πόνος της ζωής μου” – Η εξομολόγησε της JLo 20 χρόνια μετά το χωρισμό της από τον Ben

“Ήταν τόσο επώδυνο. Έμοιαζε λες και θα πέθαινα”.

Μπορεί η Jennifer Lopez και ο Ben Affleck να ερωτεύτηκαν ξανά 20 χρόνια μετά τον χωρισμό τους, πραγματοποιώντας δύο γάμους για να γιορτάσουν τον έρωτά τους, ωστόσο η ίδια σε πρόσφατη συνέντευξή της θυμήθηκε την εποχή που είχε χάσει τη διάθεσή της για ζωή, μόλις είχε χωρίσει από τον ηθοποιό.

Με αφορμή το νέο της άλμπουμ “This is Me… Now”, που κυκλοφόρησε ακριβώς 20 χρόνια μετά το άλμπουμ της “This is Me … Then”, που ήταν μία αφιέρωση στον Ben Affleck, η σταρ αναφέρθηκε στη σχέση της με τον ηθοποιό τότε και τώρα, από τη στιγμή που ο καινούριος της δίσκος είναι σαν μία “επιστολή αγάπης” στον σύζυγό της.

Διάβασε ακόμη – H συγκινητική εικόνα με τον γιο της Jennifer Lopez, Max να ξαπλώνει στον ώμο του Ben Affleck

Να θυμίσουμε πως το ζευγάρι ήταν μαζί στις αρχές του μιλένιουμ, παίρνοντας την απόφαση αμέσως να αρραβωνιαστούν. Δυστυχώς, τα σχέδιά τους δεν πήγαν όπως τα είχαν σχεδιάσει, αποφασίζοντας να χωρίσουν το 2004.

“Το άλμπουμ, This is Me… Then, πραγματικά αντικατόπτρισε μία στιγμή στον χρόνο που ερωτεύτηκα τον έρωτα της ζωής μου. Είναι όλα εκεί στον δίσκο και τότε δεν είχα συνειδητοποιήσει τι συνέβαινε και τι έκανα. Απλά πήγαινα κάθε μέρα από το σετ στο στούντιο, κάνοντας τη δουλειά μου, ούσα ερωτευμένη, με εκείνον να έρχεται στο στούντιο. Όταν ακούω τους στίχους τώρα, δεν συνειδητοποιούσα πως έγραφα κάποια πράγματα από την ιστορία μας που θα συνέβαιναν. Ήταν παράξενο. Ούτε συνειδητοποίησα πως ήταν κατά κάποιο τρόπο προφητικό”, εξομολογήθηκε στον Zane Lowe για το Apple Music.

Διάβασε ακόμη – JLo: Επέστρεψε στα social media με ένα και μόνο βίντεο που αποκαλύπτει το νέο της επαγγελματικό βήμα

Παράλληλα, δεν δίστασε να αποκαλύψει προσωπικά πράγματα από την περίοδο του χωρισμού της από τον Affleck, υπογραμμίζοντας το πόσο την είχε πονέσει. Σχετικά με τα κομμάτια που είχε γράψει για εκείνον, δήλωσε πως “δεν τα τραγουδούσα καν αυτά τα κομμάτια. Ήταν τόσο επώδυνο όταν χωρίσαμε. Μόλις αναβάλαμε τον γάμο 20 χρόνια πριν, ήταν ο μεγαλύτερος πόνος της ζωής μου. Και ειλικρινά έμοιαζε λες και θα πέθαινα. Με οδήγησε στο να φτάσω σε ένα δύσκολο σημείο για τα επόμενα 18 χρόνια που δεν μπορούσα να κάνω τίποτα σωστά. Όμως, τώρα 20 χρόνια μετά, έχει ένα ευτυχισμένο τέλος. Έχει το πιο – δεν θα συνέβαινε ποτέ στο Hollywood- τέλος. Θα σκέφτονταν πως αυτό δεν θα συνέβαινε, επομένως δεν θα το γράψουμε γιατί κανείς δεν θα πιστέψει το τέλος”.

Μάλιστα, όταν το ζευγάρι τα ξαναβρήκε, ο Affleck ρώτησε την αγαπημένη του γιατί πλέον δεν τραγουδά δημόσια τα κομμάτια που ήταν αφιερωμένα σε εκείνον. “Είναι αστείο γιατί όταν εγώ και ο Ben τα ξαναβρήκαμε, με ρώτησε γιατί δεν τραγουδάω πια εκείνα τα τραγούδια. Ήταν ένα κομμάτι μου τότε που έπρεπε να αφήσω πίσω για να προχωρήσω και να επιβιώσω. Ήταν μια τακτική επιβίωσης στα σίγουρα“, δήλωσε.

Διάβασε ακόμη – Jennifer Lopez – Ben Affleck: Το βίντεο που αποδεικνύει πως συνεχίζουν να ζουν τον απόλυτο έρωτα

Όσο για την αιτία του χωρισμού τους 20 χρόνια νωρίτερα, η ίδια είχε κατηγορήσει την πίεση των media που τους οδήγησε στην κατάσταση αυτή. “Μας κατέστρεψε. Αυτό ήταν ένα μέρος εκείνων που μας κατέστρεψαν, ήταν η εξωτερική ενέργεια που ερχόταν πάνω μας. Αγαπούσαμε ο ένας τον άλλο. Ήταν δύσκολο”, εξήγησε. Από την άλλη, η ίδια εξομολογήθηκε το πώς ήταν όταν ο Affleck επέστρεψε στη ζωή της, υπογραμμίζοντας πως “συνέβη το ίδιο πράγμα όπου ένιωθα εμπνευσμένη και συνεπαρμένη από το συναίσθημα που ξεχείλιζε από μέσα μου. Όταν νιώθω καλά, γράφω μουσική. Και έγραψα μουσική και μπήκα στο στούντιο νομίζω τον Μάιο και μέχρι τον Αύγουστο που παντρευτήκαμε, είχε ολοκληρωθεί”.

Πηγή: madamefigaro.gr

Φωτογραφία: Instagram/ @benaffleckoficiall

Διάβασε ακόμη