Κυριακή, 4 Ιουνίου, 2023

Ημερήσιες Προβλέψεις – Δευτέρα 3/8

Από την Αστρολόγο Αντιγόνη Στάμου

Kριός

Σήμερα θα είστε κάπως ανυπόμονοι και επιπόλαιοι.  Φροντίστε να μην πείτε ή κάνετε κάτι που θα πληγώσει τους γύρω σας.  Υπάρχουν πολλές πιθανότητες να πάρετε βιαστικές αποφάσεις που αργότερα θα μετανιώσετε.  Ωστόσο, στον επαγγελματικό τομέα η εγρήγορσή και η ετοιμότητά σας, θα αποδειχθεί αποτελεσματική.

Ερωτικά   

Ίσως ,σήμερα, αρχίζετε να βλέπετε με άλλο μάτι κάποιον/α από τους συναδέρφους σας.  Μη διστάσετε να προχωρήσετε σε μια πιο στενή σχέση μαζί του/της.  Μόνο φροντίστε να έχετε μια λεπτή προσέγγιση και να αφήσετε τα πράγματα να εξελιχθούν σταδιακά.

Επαγγελματικά

Για να είστε περισσότερο αποτελεσματικοί, φροντίστε να σχεδιάσετε προσεχτικά ένα πλάνο, για τα σχέδιά σας και να βρείτε τρόπους, πως θα τα υλοποιήσετε.

Ταύρος

Μια γενική αίσθηση γαλήνης θα επικρατεί, σήμερα.  Η ημέρα θα είναι καλή για επικοινωνία με φιλικά σας πρόσωπα, αλλά και με άτομα που ανήκουν στο επαγγελματικό περιβάλλον σας.  Θα είστε πολύ παραγωγικοί και αν σκέφτεστε να κάνετε άνοιγμα επιχειρηματικό, σήμερα μπορείτε να ξεκινήσετε τις διαδικασίες για να έχετε θετικά αποτελέσματα, στο μέλλον. 

Ερωτικά

Σήμερα, ίσως, έρθετε σε επαφή με ένα άτομο που σας κάνει να αισθάνεστε όμορφα.  Φροντίστε, να εξωτερικεύσετε τα συναισθήματά σας και να εκφράσετε την αγάπη σας γι αυτόν/αυτήν.

Επαγγελματικά

Μπορεί να νιώσετε κάπως μπερδεμένοι, σήμερα.  Αν βρίσκεστε σε διαδικασία ανεύρεσης εργασίας, ίσως σήμερα, να χρειαστεί να επιλέξετε μια από τις πολλές προτάσεις που έχετε.  Φροντίστε να διαλέξετε τη δουλεία που είναι περισσότερο συμβατή με τις δικές σας φιλοδοξίες. 

Δίδυμοι

Σήμερα είναι καλό να ενεργοποιηθείτε και να κάνετε επαφές ή να επηρεάσετε καταστάσεις που θα σας οδηγήσουν στις αλλαγές που επιθυμείτε.  Φροντίστε να μην τα παίρνετε όλα τοις μετρητοίς και μην ανησυχείτε για την κάθε κίνηση που κάνετε.  Το μόνο που χρειάζεται να πετύχετε είναι να προλάβετε, να κάνετε τα απαραίτητα εγκαίρως.

Ερωτικά

Εσείς που είστε μόνοι σας, ίσως σήμερα, βρείτε το άλλο σας μισό.  Ενδέχεται να συναντήσετε ένα νέο πρόσωπο στη δουλειά σας.  Μπορεί να είναι νέα άφιξη στο γραφείο ή καινούργιος συνεργάτης. Φροντίστε, να βολιδοσκοπήσετε την κατάσταση και αν αξίζει τον κόπο, κάντε την κίνησή σας.

Επαγγελματικά

Μην ακούσετε συμβουλές άλλων, σήμερα.  Εφαρμόστε τις δικές σας μεθόδους, καθώς εσείς είστε ο πλέον αρμόδιος να γνωρίζετε, ποιες είναι οι κατάλληλες για την αποτελεσματικότητά σας.

Καρκίνος

Σήμερα θα έχετε λίγο παραπάνω άγχος.  Εξαιτίας αυτού, ενδέχεται να προκληθούν εντάσεις, είτε σε επαγγελματικό, είτε σε προσωπικό επίπεδο.  Επίσης, σήμερα είναι καλή μέρα για να κάνετε επιχειρηματικά ανοίγματα και επενδύσεις.

Ερωτικά

Σήμερα, θα υπάρχει μια μικρή ένταση στη σχέση σας.  Φροντίστε να συζητήσετε με τους συντρόφους σας και να μάθετε περισσότερα ο ένας για τις ανάγκες του άλλου.

Επαγγελματικά

Τα επαγγελματικά σας σχέδια προχωρούν, καθώς κάποιες δυσκολίες αρχίζουν να υποχωρούν.

Λέων

Ένα ταξίδι που σχεδιάζατε από καιρό, με άτομα τις οικογένειά σας, φαίνεται να είναι πλέον εφικτό.  Επιτέλους, μπορείτε όλοι να συντονιστείτε και να το οργανώσετε.  Σήμερα, είναι καλή μέρα για να ασχοληθείτε με αυτό το θέμα και να κάνετε τις τελικές διευθετήσεις.  Θα είναι και μια καλή ευκαιρία να έρθετε πιο κοντά με την οικογένειά σας.

Ερωτικά   

Σήμερα, σκεφτείτε τρόπους που θα αναζωογονήσουν τη σχέση σας.  Ακόμα και αν εργάζεστε πολλές ώρες, μπορείτε να κάνετε ένα τηλεφώνημα στους συντρόφους σας ή να τους στείλετε λουλούδια για να τους εκφράσετε την αγάπη σας.

Επαγγελματικά  

Προσπαθήστε σήμερα, να κάνετε χρήση της πιο ήρεμης πλευράς του χαρακτήρα σας.  Αν θέλετε οι εργοδότες σας να ακούσουν και να λάβουν υπόψιν τους τις παρατηρήσεις σας, τότε θα πρέπει να περάσετε τη γνώμη σας με ήρεμο τρόπο και όχι με επιθετικό.

Παρθένος

Σήμερα θα έχετε μια αύξηση στα οικονομικά σας.  Αυτό οφείλεται σε κάποιο δώρο που δεν είχατε υπολογίσει.  Κάποιος/α που του/της είχατε σταθεί στο παρελθόν, ενδέχεται να  σας προσφέρει χρήματα ως ένδειξη ευγνωμοσύνης.  Φροντίστε να τον/την ευχαριστήσετε γι αυτή την κίνηση και προτείνετε  μια έξοδο μαζί του/της, κάποια στιγμή.  

Ερωτικά

Μη βιάζεστε να μπείτε στα βαθιά.  Αφήστε τα πράγματα να εξελιχθούν σταδιακά και θα καταλάβετε, πότε είναι η κατάλληλη στιγμή για επισημοποίηση της σχέσης σας.

Επαγγελματικά

Θα πρέπει αν γνωρίζετε τα όριά σας.  Μην πιέζετε καταστάσεις αν βλέπετε ότι μπορεί να ξεφύγουν από τον έλεγχο.

Ζυγός

Σήμερα, να προσέξετε κυρίως θέματα που αφορούν σε γραφειοκρατικές υποθέσεις.  Ιδιαίτερη προσοχή θα πρέπει να δείξετε σε περιπτώσεις που σχετίζονται με υπογραφή συμβολαίων και σύναψη συμφωνιών. Είναι καλύτερο να σκεφτείτε περισσότερο μια ενδεχόμενη συνεργασία ή να ρίξετε μια δεύτερη ματιά σε συμβόλαια που πρέπει να υπογραφούν από εσάς.

Ερωτικά

Που και που είναι απαραίτητο να καλο-μαθένετε τους αγαπημένους σας, όσο και αν θα θέλατε να το κάνουν αυτοί σε εσάς.

Επαγγελματικά

Ίσως τολμήσετε κάτι ριψοκίνδυνο σήμερα.  Φροντίστε να πάρετε τον χρόνο σας και να συνεχίσετε με καθαρό μυαλό σε ότι και αν κάνετε.  Μην προβείτε σε βιαστικές ενέργειες για να μην κάνετε λάθη.

Σκορπιός

Σήμερα, θα έχετε την διάθεση να επεκτείνετε τους πνευματικούς σας ορίζοντες.  Αυτή την περίοδο ευνοούνται οι ακαδημαϊκές και διανοητικές αναζητήσεις.  Αν νομίζετε ότι η καθημερινότητά σας πλήττεται από την ρουτίνα, τότε ήρθε η στιγμή να πάρετε καινούρια βιβλία ή να συμμετέχετε σε σεμινάρια που θα εμπλουτίσουν τις γνώσεις σας, στο θέμα που σας ενδιαφέρει.

Ερωτικά

Πολλές φορές έρχεστε στο σημείο να αφεθείτε στην φροντίδα των άλλων.  Σήμερα, ίσως το χρειάζεστε περισσότερο από κάθε άλλη φορά, καθώς νιώθετε ότι τα προβλήματα της καθημερινότητας σας έχουν κουράσει.  Ο καλύτερος τρόπος λοιπόν να ανέβει η ψυχολογία σας είναι να καταφύγετε στην αγκαλιά των συντρόφων σας.  Να είστε σίγουροι, ότι με αυτό τον τρόπο θα τα ξεχάσετε όλα.

Επαγγελματικά

Σήμερα, προσπαθήστε να εκμεταλλευτείτε την δυναμικότητά σας και να αντεπεξέλθετε σε όλες τις υποχρεώσεις σας, έγκαιρα.

Τοξότης

Γενικά, όλοι σας θαυμάζουν για τις ικανότητές σας και την πλούσια εμπειρία σας.  Μπορεί να μην το γνωρίζετε, αλλά πολλοί είναι αυτοί που μιλάνε με τα καλύτερα λόγια για εσάς.  Μη διστάζετε να προσφέρετε τις συμβουλές σας σε άτομα που ίσως τις χρειαστούν, σήμερα.  Φροντίστε να τους καθοδηγήσετε σωστά, ώστε να συνεχίζουν να σας θαυμάζουν.  

Ερωτικά

Εάν βιώσατε έναν πρόσφατο χωρισμό και νιώθετε μοναξιά, θα πρέπει να το ξανασκεφτείτε προτού, ξεκινήσετε κάτι καινούριο.  Καλό θα ήταν να μείνετε για λίγο μόνοι και να ξεπεράσετε το τραύμα σας.  Άλλωστε, από τις επόμενες μέρες θα αρχίσετε να αισθάνεστε καλύτερα και θα είστε σε θέση να κάνετε πιο σωστές επιλογές.

Επαγγελματικά 

Σήμερα, θα έχετε την ευκαιρία να ξεδιπλώσετε το ταλέντο σας.  Φροντίστε, να δείξετε στους άλλους τι είστε ικανοί να κάνετε, και να είστε σίγουροι, ότι θα κερδίσετε την προσοχή τους.

Αιγόκερως

Σήμερα, θα έχετε επιτέλους, επιστροφή χρημάτων από ξεχασμένες επενδύσεις ή δανεικά που είχατε δώσει, πολύ καιρό πριν.  Τα νέα αυτά θα σας ξαφνιάσουν και ταυτόχρονα θα σας ενθουσιάσουν καθώς δεν θα μπορούσαν να είχαν έρθει την πιο κατάλληλη στιγμή.  Θα απαλλαγείτε από το άγχος που είχατε, για το πως θα αντεπεξέλθετε στις πάγιες υποχρεώσεις σας.

Ερωτικά

Μην απελπίζεστε που δεν σας βγαίνει με τα ερωτικά σας, είναι κάτι προσωρινό. Αντί αυτού, πάρτε τους φίλους σας και βγείτε ή επισκεφτείτε τους.  Περάστε ένα υπέροχο βράδυ, αναπολώντας τις χαρούμενες στιγμές που περνούσατε μαζί και κάντε σχέδια για το μέλλον. 

Επαγγελματικά

Μην ξεφεύγετε από τους στόχους σας.  Προσπαθήστε να μείνετε αφοσιωμένοι σε αυτό που κάνετε για να σας οδηγήσει στο αποτέλεσμα που επιθυμείτε.

Υδροχόος

Σήμερα, να προσέξετε λίγο την υγεία σας.  Σε περίπτωση που έχετε κάποιο κρύωμα ή πυρετό, να είστε τυπικοί στη τήρηση της θεραπείας σας, ώστε να αποφευχθεί ανεπιθύμητη επιδείνωση της υγείας σας.  Ακόμα θα έχετε μια αίσθηση κούρασης που θα αγγίζει τα όρια της τεμπελιάς.  Συνήθως μετά από ένα Σαββατοκύριακο, σας είναι δύσκολο να συγκεντρωθείτε και να προσαρμοστείτε στην καθημερινότητα.

Ερωτικά

Είναι μια μέρα που θα έχετε την ανάγκη, να αφεθείτε στην φροντίδα των συντρόφων σας.  Φροντίστε να χαλαρώσετε και να περάσετε μια ήρεμη ημέρα μαζί τους. 

Επαγγελματικά

Το να καθίσετε με τους συντρόφους σας  και να κουρνιάσετε στην αγκαλιά τους, σας φαίνεται καλύτερο από το να πάτε στη δουλειά σας, σήμερα.  Όμως δεν είναι ώρα να σκέφτεστε έτσι, ειδικά αυτή την περίοδο που πρέπει να είστε απίκο στη δουλειά σας. 

Ιχθύες

Σήμερα, τα πράγματα θα είναι αδύνατον να τα ελέγξετε.  Κάποιες αποφάσεις και ιδέες ενδέχεται να εφαρμοστούν, χωρίς εσείς να έχετε ενημερωθεί. Φροντίστε να μην μπείτε στη διαδικασία να αλλάξετε την γνώμη των άλλων, γιατί δεν θα βγει κάποιο ουσιαστικό αποτέλεσμα.  Κάποιες φορές μια μάχη αξίζει να  μην δοθεί, παρά να χαθεί.

Ερωτικά 

Σήμερα, θα σας απασχολήσει το γεγονός, ότι τείνετε να κάνετε λάθος επιλογές σε συντρόφους ερωτικούς.  Μην σας απογοητεύει αυτό.  Η προφανής αιτία είναι, ότι δεν έχετε κατασταλάξει στο τι ακριβώς ζητάτε από έναν/μια σύντροφο.  Φροντίστε, σήμερα να εστιάσετε σε αυτό ακριβώς που αναζητάτε από τους άλλους. 

Επαγγελματικά   

Η σημερινή μέρα θα είναι γεμάτη.  Πολλή δουλειά και πολλές συναντήσεις.  Φροντίστε να βάλετε τα δυνατά σας και να τα προλάβετε όλα σήμερα, έτσι ώστε να κάνετε θετική εντύπωση στους ανωτέρους σας.

Διάβασε ακόμη