Κυριακή, 26 Μαΐου, 2024

Iman: Θυμάται τον David Bowie τέσσερα χρόνια από τον θάνατο του

Το διάσημο πρώην μοντέλο αναπολεί τα ωραία χρόνια που έζησε με τον σύζυγός της και μιλά για τη νέα της ζωή στην ύπαιθρο.

Η Iman μιλά για τον εκλιπόντα σύζυγό της David Bowie, τον απίστευτο γάμο τους και πολλά άλλα σε μια νέα συνέντευξή της στο Harper’s Bazaar UK.

Η 65χρονη, η οποία παντρεύτηκε τον Bowie το 1992 αναφέρει για το άλλο μισό της που έφυγε από τη ζωή στις 10 Ιανουαρίου του 2016: “Ο David είναι καθημερινά στις καρδιές και στο μυαλό μας, για όλους μας. Ξέρεις, αυτή ήταν η αληθινή μου αγάπη. Η κόρη μου με ρώτησε κάποτε αν θα παντρευόμουν ξανά και είπα: ‘Ποτέ’”.

“Κρύβεται σε κοινή θέα. Οι θαυμαστές του είναι ακόμα κοντά, η μουσική του είναι ακόμα επίκαιρη. Και την ημέρα του θανάτου του, πήγα μια πεζοπορία και ένα μπλε πουλί πέταξε μπροστά μου. Ένα μπλε πουλί απ’ ολά τα είδη!” τονίζει. (Στους στίχους του τραγουδιού “Lazarus”, του τελευταίου που κυκλοφόρησε όσο ήταν εν ζωή ο θρύλος της ροκ, γίνεται αναφορά σε bluebird)

Η Iman προσθέτει για τη σχέση της με τον Bowie: “Δεν θα μπορούσε να ήταν πιο κανονική! Ήταν ένας πραγματικά καθημερινός γάμος”.

“Ήταν ένας πολύ αστείος, ζεστός τζέντλεμαν – ξέρετε, όλοι λένε ότι ήταν πρωτοπόρος, αλλά όχι, του άρεσε περισσότερο από οτιδήποτε άλλο να φοράει κοστούμι τριών κομματιών. Είχε μια όμορφη, συνηθισμένη ζωή και αυτό ήταν υπέροχο. Μπορούσαμε να ζούμε στη Νέα Υόρκη, να παίρνουμε την κόρη μας από το σχολείο, να περπατάμε παντού… Ξέρετε, εύχομαι να είχαμε περισσότερα χρόνια” υπογράμμισε το πρώην μοντέλο.

Η Iman μιλά και για τη νέα της ζωή στην ύπαιθρο: “Είμαι τόσο κορίτσι της πόλης, αλλά τώρα εκτιμώ την ύπαιθρο. Πηγαίνω πεζοπορία κάθε μέρα. Έχω αυτήν την υπέροχη θέα στα βουνά που αλλάζει κυριολεκτικά κάθε λίγα λεπτά”.

“Ο David ήταν ζωγράφος,η κόρη μου είναι ζωγράφος. Ποτέ δεν ζωγράφισα στη ζωή μου, οπότε το άρχισα. Έμαθα ότι δεν χρειάζεται να είμαι καλή σε κάτι για να αρχίσω να το κάνω. Απλά βγείτε από τον δικό σας τρόπο, προχωρήστε σε αυτό. Αισθάνομαι μοναξιά, αλλά είμαι από αυτούς τους ανθρώπους -που ευχαριστώ τον Θεό- που του αρέσει η παρέα μου”, πρόσθεσε.

Πηγή: ΑΠΕ

Φωτογραφίες: Instagram/ @the_real_iman

Διάβασε ακόμη