Παρασκευή, 3 Δεκεμβρίου, 2021

Η υπέροχη ιστορία πίσω από το νυφικό της συζύγου του James Middleton

Σε ποια ανήκε το νυφικό που φόρεσε η Alizée Thevenet;

Της Ελένης Κόκκινου

Ο αδερφός της Kate Middleton, James Middleton παντρεύτηκε την περασμένη εβδομάδα την αγαπημένη του, Alizée Thevenet στην νότια Γαλλία. Αν και δεν έχουν κυκλοφορήσει πολλές φωτογραφίες από τον γάμο του ζευγαριού – στον οποίο φυσικά παρευρέθηκαν ο δούκας και η δούκισσα του Cambridge – μάθαμε μια μοναδική πληροφορία για το νυφικό που φόρεσε η πανέμορφη νύφη.

Οι μόνες φωτογραφίες που είδαμε, όπου φαίνεται και το νυφικό της Alizée, είναι από το περιοδικό “Hello”. Ρίξε μια ματιά, προτού μάθεις την όμορφη ιστορία πίσω από αυτό.

Διάβασε ακόμη – Ο μικρός αδερφός της Kate Middleton παντρεύτηκε την αγαπημένη του στην Γαλλία

Το απλό φόρεμα που επέλεξε η νύφη, που ήταν off-the-shoulders με όμορφη δαντέλα στην περιοχή του μπούστου, έχει μια πολύ ιδιαίτερη σημασία πίσω του αφού ανήκε στην πεθερά της, την Carole Middleton. Μάλιστα το συγκεκριμένο νυφικό ήταν που φόρεσε και η ίδια στον δικό της γάμο το 1980.

Η  Alizée ανέφερε στο “Hello” ότι δοκίμασε το φόρεμα στο σπίτι των πεθερικών της κατά τη διάρκεια του lockdown, αφού η πανδημία είχε χαλάσει τα σχέδια τους για τον γάμο. “Το φόρεμά μου ήταν της πεθεράς μου, Carole, που το φόρεσε τελευταία φορά πριν 41 χρόνια την ημέρα του γάμου της, τον Ιούνιο του 1980″, ανέφερε.

Φωτογραφίες: Instagram/@eugeniagaravani

Διάβασε ακόμη