Δευτέρα, 3 Οκτωβρίου, 2022

Η βασιλική οικογένεια ευχήθηκε στον πρίγκιπα Χάρι για τα γενέθλιά του

Τα tweets και οι ευχές της οικογένειάς του παρά την τεταμένη κατάσταση που επικρατεί.

Της Ελένης Κόκκινου

Παρά τις διαμάχες που συνεχίζουν να υπάρχουν για το “Megxit” ανάμεσα στη βασιλική οικογένεια και τον πρίγκιπα Χάρι με τη Meghan Markle, η οικογένεια του Χάρι δεν μπορούσε να μην του ευχηθεί για τα 37α γενέθλιά του.

- Advertisement -

Τα μέλη της βασιλικής οικογένειας έσπευσαν να ευχηθούν στον Χάρι μέσα από το Twitter, με την ανάρτηση της βασίλισσας μάλιστα να ξεχωρίζει. Η γιαγιά του επέλεξε να μοιραστεί μερικές φωτογραφίες του εγγονού της που αναδεικνύουν την φιλανθρωπική του δράση ενόσω ήταν ενεργό μέλος της βασιλικής οικογένειας.

Ο πρίγκιπας Κάρολος ανέβασε μερικές φωτογραφίες, η μια εκ των οποίων είναι ένα throwback στιγμιότυπο όπου με τον μικρό τότε γιο του άφησαν μαζί το σημάδι τους στο τσιμέντο του σχολείου του χωριού Ντουκουντούκου στη Νότια Αφρική το 1997. Ήταν μια πολύ συγκινητική επιλογή από πλευράς του, δεδομένης της τεταμένης κατάστασης που υπάρχει εδώ και καιρό ανάμεσά τους.

Για όσους ίσως έχασαν μερικά επεισόδια, ο Χάρι στην περίφημη συνέντευξη που έκανε με τη Meghan στην Oprah Winfrey, αναφέρθηκε στη σχέση του με τον πατέρα του, λέγοντας πως ο πρίγκιπας Κάρολος τον είχε απογοητεύσει.

- Advertisement -

Διάβασε ακόμη – Ένα νέο φιλμ φέρνει ξανά μαζί τον πρίγκιπα Ουίλιαμ και Χάρι

Ο αδερφός του, πρίγκιπας Ουίλιαμ για τον οποίο υπήρχαν φήμες ότι ίσως ήταν εκείνος που έκανε τα ρατσιστικά σχόλια για τον Archie, μαζί με την Kate Middleton κράτησαν απλή την ανάρτηση και τις ευχές τους, ανεβάζοντας μια φωτογραφία του Χάρι.

Κάθε χρόνο οι royals γιορτάζουν τα γενέθλιά τους με μια φιλανθρωπική πρωτοβουλία ή δωρεά, αλλά ο Χάρι ακόμη δεν έχει ανακοινώσει κάτι για τα φετινά του γενέθλια.

Φωτογραφία: Instagram/@princeharryofengland

Διάβασε ακόμη