Πέμπτη, 6 Μαΐου, 2021

Tips από την Βαρβάρα Νικολακάκη για να εφαρμόσεις σωστά τις σκιές σου

Η make-up artist μας εξηγεί γιατί είναι σημαντικό να πειραματιζόμαστε με το μακιγιάζ μας ενώ μας δίνει συμβουλές για να χρησιμοποιούμε σωστά τις σκιές.

Νομίζω δεν υπάρχει καμία από εμάς που να μην έχει αγοράσει σκιές που δεν έχει χρησιμοποιήσει ποτέ. Είτε γιατί φοβάσαι τα χρώματα είτε γιατί όταν θα κάνεις το μακιγιάζ σου βιάζεσαι τόσο πολύ που χρησιμοποιείς πάντα τα ίδια χρώματα.

Διάβασε ακόμη – Βαρβάρα Νικολακάκη: 17 φορές που μας εντυπωσίασε με το hair look της

Τώρα που είσαι περισσότερες ώρες στο σπίτι είναι μια πολύ καλή ευκαιρία να το δοκιμάσεις. Οι περισσότερες εταιρείες λανσάρουν τις σκιές τους σε παλέτες, αυτό σε διευκολύνει στο να έχεις συνδυασμένα τα χρώματα.

Για να δημιουργήσεις ένα look με γωνία χώρισε νοητά το μάτι σε τρία μέρη. Στην εξωτερική γωνία τοποθέτησε το σκούρο χρώμα, στην εσωτερική το ανοιχτόχρωμο και στο κέντρο εφάρμοσε μια ενδιάμεση απόχρωση.

Ιδανικό θα ήταν να έχεις ένα πινέλο λίγο φουντωτό για να μπορείς να το μπλεντάρεις. Δοκίμασε το, μην το φοβάσαι δεν θα σε δει κανείς! Αν πάλι το πετύχεις μπορείς να βγάλεις μια ωραία φωτογραφία και να την ποστάρεις στο Instagram.

Ευχαριστίες στη make-up artist, Βαρβάρα Νικολακάκη. Instagram: barbara_nikolakaki, themakeupprobybn, Facebook: Barbara Nikolakaki, The Make Up Pro by Barbara Nikolakaki

Φωτογραφίες: pinterest 

Διάβασε ακόμη