Κυριακή, 3 Ιουλίου, 2022

Η σύζυγος του Bruce Willis εξομολογείται πρώτη φορά πως διαχειρίζεται την κατάσταση της υγείας του ηθοποιού

Πως έχει αλλάξει η καθημερινότητά της;

Στο “The Bump” παραχώρησε συνέντευξη η σύζυγος του Bruce Willis, Emma Heming η οποία μεταξύ άλλων αναφέρθηκε στο πως διαχειρίζεται την καθημερινότητα στο σπίτι με τις νέες συνθήκες δεδομένου της κατάστασης της υγείας του γνωστού ηθοποιού, ο οποίος διαγνώστηκε με αφασία.

Το μοντέλο αποκάλυψε ότι η φροντίδα όλων στο σπίτι της έχει επηρεάσει την “ψυχική υγεία και τη γενική υγεία της”. Η Emma Heming Willis μίλησε για το βάρος της φροντίδας του νοικοκυριού της καθώς αναφέρθηκε επίσης στον αγώνα της να αφιερώσει χρόνο για φροντίδα του εαυτού της ενώ φροντίζει τους υπόλοιπους.

Διάβασε ακόμη – Rumer Willis: Συγκινούν τα λόγια της και οι throwback φωτογραφίες με τον πατέρα της

“Βάζω τις ανάγκες της οικογένειάς μου πάνω από τις δικές μου, κάτι που ανακάλυψα ότι δεν με κάνει κανενός είδους ήρωα”, παραδέχτηκε η Emma. “Αυτή η ποσότητα φροντίδας για όλους τους άλλους μέσα στο σπίτι μου, είχε επηρεάσει τη ψυχική μου υγεία και τη γενική μου υγεία και δεν εξυπηρετούσε κανέναν στην οικογένειά μου”.

Στη πρόσφατη της συνέντευξη, η Emma είπε ότι πρόσφατα έλαβε κάποιες συμβουλές που την έκαναν να επαναξιολογήσει πώς προσεγγίζει τη φροντίδα.

Διάβασε ακόμη – Demi Moore: Το μήνυμά για τα γενέθλια του πρώην της, Bruce Willis

“Κάποιος μου είπε πριν από λίγο καιρό ότι όταν νοιάζεσαι υπερβολικά για κάποιον, καταλήγεις να μην φροντίζεις τον εαυτό σου“.

Πηγή: ilovestyle.com

Φωτογραφία: EPA

Διάβασε ακόμη