Τετάρτη, 1 Δεκεμβρίου, 2021

Η συγκινητική στιγμή που η Άλκηστης Παυλίδου πήρε το βραβείο για την Ηθοποιό της Χρονιάς από την κόρη της

Μαμά και κόρη συναντήθηκαν επι σκηνής και δεν μπόρεσαν να συγκρατήσουν τα δάκρυα τους.

Με αφορμή τη μεγάλη βραδιά των 16ων Βραβείων Madame Figaro Γυναίκες της χρονιάς που θα πραγματοποιηθεί την Τρίτη, 12 Οκτωβρίου στο Δημοτικό Θέατρο Στροβόλου, κάνουμε μία αναδρομή στο παρελθόν και συγκεκριμένα στις πιο συγκινητικές στιγμές των βραβείων που ζήσαμε μέχρι τώρα. Από ένα θεσμό που εδώ και 16 χρόνια αναδεικνύει, τιμά και επιβραβεύει τις γυναίκες της Κύπρου.

Διάβασε ακόμη – Η συγκινητική στιγμή που η Μαρινέλλα δάκρυσε στη σκηνή των 10ων βραβείων Madame Figaro Γυναίκες της Χρονιάς

Μια από τις πιο συγκινητικές στιγμές στην ιστορία των βραβείων, ήταν όταν η καταξιωμένη ηθοποιός Άλκηστη Παυλίδου έλαβε από την κόρη της Χριστίνα το βραβείο για την Ηθοποιό της Χρονιάς 2015. Μαμά και κόρη συναντήθηκαν επι σκηνής και η στιγμή ήταν συγκλονιστική. Αγκαλιασμένες δάκρυσαν από συγκίνηση και χαρά. Τόσο δυνατή ήταν η συναισθηματική φόρτιση τους που η Άλκηστη παραλαμβάνοντας το βραβείο δύσκολα μπορούσε να μιλήσεις στο κοινό:  “Δεν φανταζόμουν ποτέ όταν ήμουν μικρή θαυμάζοντας τη μαμά μου στις παραστάσεις πως κάποια μέρα θα της παρέδιδα εγώ το βραβείο της ηθοποιού της χρονιάς” είπε η Χριστίνα μετά την απονομή.

Δες το βίντεο με τη συγκινητική στιγμή:

Διάβασε ακόμη