Σάββατο, 24 Φεβρουαρίου, 2024

Η Swarovski με ένα νέο συναρπαστικό σχεδιασµό καταστήµατος

Η VE Very Exclusive Accessories Ltd παρουσιάζει 3 ανακαινισμένες μπουτίκ Swarovski στην Κύπρο.

Η VE Very Exclusive Accessories Ltd με ιδιαίτερη υπερηφάνεια ανακοινώνει τα εγκαίνια των τριών ανακαινισμένων Swarovski, μπουτίκ θέτοντας νέα πρότυπα κομψότητας και εκλέπτυνσης στην καρδιά της Κύπρου. Ως ο αποκλειστικός αντιπρόσωπος λιανικής πώλησης κοσμημάτων και κρυστάλλων Swarovski και διανομέας ρολογιών Swarovski στην περιοχή, η εταιρεία έχει αφιερωθεί στο να προσφέρει μια απαράμιλλη αγοραστική εμπειρία στην εκλεκτή πελατεία της.

Για πάνω από δύο χρόνια τώρα, η Swarovski βρίσκεται σε ένα μαγευτικό ταξίδι με τον αναπροσδιορισμό της μάρκας και των καταστημάτων λιανικής πώλησης. Σχεδιασμένα για να πυροδοτούν τη φαντασία, κάθε μαγευτικό κατάστημα αποτίνει φόρο τιμής στην αστραφτερή ομορφιά του κρυστάλλου, αντανακλώντας τη μοναδικά γοητευτική γοητεία της ίδιας της πόλης. Τα μαγευτικά μεταλλικά φινιρίσματα και το ραβδωτό γυαλί συνδυάζονται παντού με πινελιές χρωμίου και μεταξιού.

Για να αντικατοπτρίζει τη νέα οπτική ταυτότητα της μάρκας, την οποία επιβλέπει ο αγαπημένος κύκνος της Swarovski, οι επισκέπτες θα καλωσορίζονται σε έναν αισθησιακό χώρο λιανικής πώλησης για να ανακαλύψουν μια σειρά από δελεαστικούς και ελκυστικούς κρυστάλλινους θησαυρούς.

Ενθαρρύνοντας την εξερεύνηση και την αυτοέκφραση, οι διάφορες περιοχές των καταστημάτων είναι χρωματικά διαμορφωμένες με τις χαρακτηριστικές νέες αποχρώσεις της μάρκας Swarovski. Με μυριάδες οκτάγωνα να κοσμούν τους τοίχους σε μια εκπληκτική επίδειξη προϊόντων και σχεδίων, η όλη προσέγγιση είναι ένας φόρος τιμής στο ίδιο το θαύμα του κρυστάλλου.

Μια απόλυτη πανδαισία για τις αισθήσεις, που υπόσχεται έναν κόσμο γεμάτο μαγεία και ξεχωριστές στιγμές, το αποτέλεσμα είναι ένα αρμονικό μείγμα χλιδής και μοντερνισμού, όπου κάθε μπουτίκ διαθέτει έναν μοναδικό χρωματικό σχεδιασμό – μπλε, πράσινο και ροζ – που αποπνέει ατομικότητα και γοητεία.

Η μετατροπή αυτών των μπουτίκ σε Wonderlux και Wondercolour αποτελεί απόδειξη της δέσμευσης της εταιρείας να αναβαθμίσει την εμπειρία λιανικής πώλησης. Με σχολαστική προσοχή στη λεπτομέρεια, οι ανανεωμένοι χώροι, όχι μόνο παρουσιάζουν τις εκλεκτές συλλογές της Swarovski, αλλά παρέχουν επίσης ένα πολυτελές περιβάλλον για να εξερευνήσουν οι πελάτες τις εμβληματικές δημιουργίες της μάρκας.

Επισκεφθείτε σήμερα τις μπλε, πράσινες και ροζ μπουτίκ της Swarovski για να ζήσετε την εμπειρία της επαναπροσδιορισμένης πολυτέλειας.

Διάβασε ακόμη