Παρασκευή, 29 Σεπτεμβρίου, 2023

Η Swarovski αποκαλύπτει τη μαγευτική συλλογή “Metamorphosis” σε ένα φαντασμαγορικό πάρτι

Οι εκλεκτοί καλεσμένοι που παρευρέθηκαν.

Η Swarovski, η διάσημη μάρκα πολυτελών κρυστάλλων, παρουσίασε την τελευταία και πιο μαγευτική συλλογή της, “Metamorphosis”, σε ένα αποκλειστικό πάρτι παρουσίασης που πραγματοποιήθηκε στο 7 Skies Roof Bar του ξενοδοχείου Atlantica Aqua Blue στον Πρωταρά της Κύπρου. Η εκδήλωση είδε εκλεκτούς καλεσμένους από τον κόσμο της μόδας, διασημότητες, influencers και μέσα ενημέρωσης να έρχονται για να παρακολουθήσουν τα αποκαλυπτήρια αυτής της γοητευτικής νέας σειράς κοσμημάτων και αξεσουάρ.

Η συλλογή Metamorphosis της Swarovski είναι ένα πραγματικό αριστούργημα, που αποτυπώνει την ουσία της μεταμόρφωσης μέσα από τα εξαίσια σχέδιά της. Εμπνευσμένη από τη λεπτή αλλά και βαθιά διαδικασία της μεταμόρφωσης που συναντάμε στη φύση, η συλλογή παρουσιάζει μια σειρά από λαμπερά κοσμήματα που αναδεικνύουν τη δέσμευση της μάρκας στη δημιουργικότητα και τη δεξιοτεχνία. Από λαμπερά περιδέραια και βραχιόλια μέχρι περίτεχνα σχεδιασμένα σκουλαρίκια και δαχτυλίδια, κάθε κομμάτι της σειράς συλλογή αποπνέει διαχρονική κομψότητα και ακτινοβολεί με την χαρακτηριστική λάμψη της Swarovski.

Η ομάδα της Swarovski ήταν υπερήφανη που διασφάλισε ότι η βιωσιμότητα παρέμεινε στο επίκεντρο της Metamorphosis. Η μάρκα παρουσίασε τη δέσμευσή της για υπεύθυνες πρακτικές ελαχιστοποιώντας το περιβαλλοντικό της αποτύπωμα κατά τη διαδικασία παραγωγής.

Το 7 Skies Roof Bar, με την εκπληκτική πανοραμική θέα στη Μεσόγειο Θάλασσα, παρείχε ένα γραφικό σκηνικό για τη λαμπερή εκδήλωση. Η βραδιά ξεκίνησε με κοκτέιλ, που επέτρεψε στους καλεσμένους να βυθιστούν στην ατμόσφαιρα που δημιουργήθηκε από τις λαμπερές οθόνες της Swarovski. Καθ’ όλη τη διάρκεια της εκδήλωσης, οι καλεσμένοι είχαν την ευκαιρία να απολαύσουν απολαυστικά καναπεδάκια και Signature κοκτέιλ με τα ονόματα των νεότερων σειρών κοσμημάτων. Καθώς θαύμαζαν τα κοσμήματα χόρευαν στους ρυθμικούς ρυθμούς του DJ.

Το πάρτι παρουσίασης της συλλογής Swarovski Metamorphosis ήταν μια εξαιρετική επιτυχία, αφήνοντας μια καλή εντύπωση σε όλους όσους το παρακολούθησαν. Η εκδήλωση λειτούργησε ως μια απόδειξη για τη Swarovski για τη διαρκή δέσμευση στην καινοτομία, την καλλιτεχνία και τον εορτασμό της ομορφιάς σε όλες τις μορφές της.

Διάβασε ακόμη