Δευτέρα, 6 Φεβρουαρίου, 2023

Η πρωινή ρουτίνα που θα σε βοηθήσει να πετύχεις τους στόχους του 2023

Που σου προτείνει ο συμβουλευτικός ψυχολόγος, βιοσυντονιστής και ομιλητής έμπνευσης, Γιάννης Μιχαήλ.

Υποφέρεις από φόβους, άγχος, συναισθηματική υπερφαγία ή κρίσεις πανικού; H λύση μπορεί να βρίσκεται στο πρωινό σου τελετουργικό. Όλοι χρειαζόμαστε να αναπτύξουμε καλές συνήθειες τρόπου ζωής και να καλλιεργήσουμε σωστή νοοτροπία, γι’ αυτό συνιστάται η καθιέρωση μιας πρωινής τελετουργίας.

Διάβασε ακόμη – O πρωινός διαλογισμός που σου προτείνει ο ψυχολόγος Γιάννης Μιχαήλ (βίντεο)

Πόσο σημαντική είναι μια πρωινή τελετουργία; Μπορεί να είναι δύσκολο να αντιμετωπίσεις την αρχή μιας μέρας που μπορεί να είναι αγχωτική, αλλά αυτός ο αναζωογονητικός και θετικός τρόπος μπορεί να είναι αρκετός για να αλλάξει εντελώς το πώς αισθάνεσαι.

Με ένα αποτελεσματικό πρωινό τελετουργικό, μπορείς να θέσεις σε κίνηση την ημέρα με μια πολύ καλύτερη προσέγγιση.

Ο Γιάννης Μιχαήλ μοιράζεται μαζί μας το πως ξεκινά την μέρα του, αφιερώνοντας μια ώρα για να θωρακιστεί ο εσωτερικός κόσμος. Είναι η φόρμουλα που ονομάζεται 15-15-30.

15 λεπτά Διαλογισμός

Ο διαλογισμός είναι μια από τις πιο συνιστώμενες πρωινές τελετουργίες. Μπορεί να σας βοηθήσει να κυριαρχήσετε τα συναισθήματα και τη νοοτροπία σας, να μειώσετε το άγχος, να παραμείνετε συγκεντρωμένοι και να είστε πιο παραγωγικοί. Όλοι μπορούμε να χρησιμοποιήσουμε αυτά τα οφέλη κατά τη διάρκεια της ημέρας μας.

15 λεπτά Journaling

Τα οφέλη του ημερολογίου περιλαμβάνουν μειωμένο άγχος, βελτιωμένη μνήμη και καλύτερη επίλυση προβλημάτων. Δεν είναι παράξενο που πολλοί επιτυχημένοι άνθρωποι ξεκινούν τη μέρα τους με το ημερολόγιο. Ο γραπτός λόγος είναι πολύ θεραπευτικός.

30 λεπτά Σωματική Άσκηση

Η σωματική άσκηση είναι το πιο σημαντικό πρωινό τελετουργικό. Μειώνει την κατάθλιψη και το άγχος και σε βοηθά να ζήσεις μια μεγαλύτερη, πιο υγιή ζωή. Βρες την άσκηση που σου αρέσει και κάνε την τουλάχιστον πέντε ημέρες την εβδομάδα για καλύτερα αποτελέσματα.

Θέλεις να αλλάξει η ζωή σου σε όλα τα επίπεδα; Αφιερώσε την πρώτη ώρα της μέρας για τον εαυτό σου. Αυτή η ιερή ώρα είναι ικανή να αλλάξει τα πάντα.

Δες πιο κάτω το σχετικό βίντεο με την πρωινή τελετουργία του Γιάννη Μιχαήλ:

Ευχαριστίες στον συμβουλευτικό ψυχολόγο, βιοσυντονιστή και ομιλητή έμπνευσης, Yianni Michael, τηλ.: 99611400, www.yiannismichael.com, Facebook: YiannisMichael, Instagram: Yiannis Michael, Email: [email protected]

Φωτογραφία: istock

Διάβασε ακόμη