Σάββατο, 13 Απριλίου, 2024

Η κυρία Φωτεινή Παπαδοπούλου φωτογραφίζεται με τις κόρες της και τις εγγονές της

Τι δηλώνει στο πλαίσιο της εστρατείας ενημέρωσης της Madame Figaro κατά του καρκίνου του μαστού.

Η Πρόεδρος του Κυπριακού Ερυθρού Σταυρού, κυρία Φωτεινή Παπαδοπούλου φωτογραφίζεται μαζί με τις κόρες της Αναστασία Παπαδοπούλου και Μαρία Γιωρκάτζη και τις εγγονές της Φωτεινή και Ασπασία Ιωαννίδη στο πλαίσιο της 14ης Εκστρατείας Ενημέρωσης της Madame Figaro κατα του καρκινου του μαστου.

«Είμαι ευτυχής που συμμετέχω σε αυτήν την εκστρατεία με τις δύο μου κόρες και με δυο από τις εγγονές μου. Μέσα από το σύνθημα Think Pink θέλω να στείλω ένα μήνυμα αισιοδοξίας και να τονίσω σε όλες τις γυναίκες ότι πρέπει να έχουμε στη ζωή μας την πρόληψη, κάνοντας τακτικά τις εξετάσεις μας»δηλώνει η κυρία Φωτεινή Παπαδοπούλου.

Η Αναστασία Παπαδοπούλου Πρόεδρος Συμβουλίου Εφαρμογής της Εθνικής Στρατηγικής Φωνή στέλλει τα δικά της μηνύματα. «Μια φίλη, πριν από χρόνια, μου είχε πει ότι το ροζ δεν είναι απλά ένα χρώμα, αλλά μια στάση ζωής. Είναι το άνοιγμα αγκαλιάς σε όλους δίπλα σου. Είναι η αντίληψη μιας πραγματικότητας που δεν πιστεύεις ποτέ ότι θα ζήσεις και η αφύπνιση αντανακλαστικών που δεν πιστεύεις  ότι έχεις. Πάνω απ’ όλα, όμως, είναι η στιγμή που όταν  νιώθεις ότι δεν αντέχεις άλλο, βρίσκεις τη δύναμη  να μην τα παρατήσεις. Think Pink. Live Pink».

Η Μαρία Γιωρκάτζη η οποία φωτογραφήθηκε με τις δυο της κόρες, Φωτεινή και Ασπασία έστειλε τα δικά της μηνύματα αισιοδοξίας  «Η αισιοδοξία που δίνει το ροζ χρώμα να καθοδηγεί κάθε γυναίκα που έχει βιώσει την ψυχική και σωματική ταλαιπωρία αυτής της ασθένειας. Η πρόληψη είναι σημαντική και με τις σύγχρονες μεθόδους διάγνωσης του προβλήματος το ποσοστό επιτυχίας θεραπεύσιμων περιστατικών έχει αυξηθεί  σημαντικά. Ας τη βάλουμε στη ζωή μας».

Δες εδώ το backstage από τη φωτογράφηση:

Διάβασε ακόμη