Δευτέρα, 4 Μαρτίου, 2024

Η πριγκίπισσα Charlene επέστρεψε στο Μονακό ύστερα από 6 μήνες στη Νότια Αφρική

Η επιστροφή της πριγκίπισσας του Μονακό βάζει τέλος στις φήμες περί χωρισμού.

Ύστερα από αρκετούς μήνες που η πριγκίπισσα Charlene βρισκόταν στη Ν. Αφρική εξαιτίας της υγείας της, κατάφερε να επιστρέψει στο σπίτι της στο Μονακό και να συναντήσει ξανά τα παιδιά και τον σύζυγό της, πρίγκιπα Αλβέρτο.

Η πριγκίπισσα του Μονακό προσγειώθηκε στις 8.30 το πρωί στη Ν. Γαλλία, σύμφωνα με τη Nice Matin, όπου ταξίδεψε με το ιδιωτικό τζετ του πρίγκιπα Αλβέρτου, με την οικογένειά της να την περιμένει με λουλούδια και δώρα. Φορώντας μαύρα ρούχα και μάσκα προστασίας κατά του κορονοϊού, η ίδια φωτογραφήθηκε έχοντας στην αγκαλιά της τα παιδιά της και τον σύζυγό της.

Διάβασε ακόμη – Πριγκίπισσα Charlene: Μπήκε εσπευσμένα στο νοσοκομείο παρά τον πρόσφατο καθησυχασμό

Πριν από 6 μήνες, η πριγκίπισσα Charlene είχε ταξιδέψει στη γενέτειρά της προκειμένου να προωθήσει την καμπάνια του φιλανθρωπικού οργανισμού της για την προστασία των άγριων ζώων. Η επιδείνωση της κατάστασης της υγείας της, όμως, που προκλήθηκε ύστερα από μία μόλυνση που έπαθε, την οδήγησε σε μία σειρά από χειρουργεία, με τους γιατρούς να μην της επιτρέπουν να επιστρέψει στο σπίτι της.

Εξαιτίας της μεγάλης απουσίας της από σημαντικά γεγονότα του κράτους αλλά και από την επέτειο γάμου που είχε με τον σύζυγό της, γιορτάζοντας δέκα χρόνια μαζί, πολλοί ήταν εκείνοι που μιλούσαν για διαζύγιο ανάμεσα στο πριγκιπικό ζευγάρι. Παρ’όλ’αυτά και οι δύο είχαν προσπαθήσει να αρνηθούν τις φήμες, ενώ τον περασμένο Αύγουστο η οικογένεια είχε επανενωθεί, αφού ο Αλβέρτος και τα παιδιά είχαν ταξιδέψει στη Ν. Αφρίκη.

Ο πρίγκιπας Αλβέρτος, πριν από λίγες εβδομάδες, είχε δηλώσει πως η κατάσταση της υγείας της γυναίκας τους βελτιωνόταν μέρα με τη μέρα, επιβεβαιώνοντας τη σύντομη επιστροφή της. Από την άλλη και η πριγκίπισσα του Μονακό είχε εκφράσει την επιθυμία της να δει ξανά τα παιδιά της από κοντά, αφού κατάφερνε να πάρει την έγκριση του ιατρικού προσωπικού.

Δες τις φωτογραφίες της επανένωσης:

Πηγή: Madame Figaro

Φωτογραφία: ΕPA

Διάβασε ακόμη