Σάββατο, 24 Φεβρουαρίου, 2024

Η πιο τυχερή μέρα της εβδομάδας (27/11-03/12)

Στιγμές πάθους.

Εμείς εδώ, αναλύουμε τις θετικές πλανητικές όψεις, χωρίς να λαμβάνουμε υπ’ όψιν μας τις αρνητικές. Οι αστρολογικές ερμηνείες που δίνονται σε αυτό το άρθρο, γίνονται με βάση τις ουράνιες κινήσεις. Όπως ο κάθε άνθρωπος είναι μοναδικός, έτσι μοναδικός είναι και ο αστρολογικός του χάρτης. Είμαστε πολυσύνθετα όντα, και έτσι είναι και ο αστρολογικός μας χάρτης. Ο κάθε ένας λοιπόν, μπορεί να βιώσει με διαφορετικό τρόπο τις όψεις αυτές που αναλύουμε, σύμφωνα με τον δικό του χάρτη. Χρησιμοποιήστε την αστρολογία ως βοήθημα, ως εργαλείο, ένα από τα πολλά, που έχετε στην φαρέτρα σας, ως οδηγό, και πάντα με γνώμονα ότι έχουμε ελεύθερη βούληση, ότι εμείς φτιάχνουμε τη ζωή μας, εμείς επιλέγουμε, δουλεύουμε και δημιουργούμε το μέλλον μας.

Διαβάστε το ζώδιο σας, αλλά και τον ωροσκόπο σας, καθώς και το ζώδιο της Σελήνης σας αν είστε γυναίκα. Επίσης δίνεται μεγαλύτερη βαρύτητα στο ζώδιο του Ήλιου, αν ο χάρτης είναι ημερήσιος ή στο ζώδιο της Σελήνης, όταν ο χάρτης είναι νυχτερινός.

Η εβδομάδα ξεκινά αρκετά πιεστικά, με την Πανσέληνο που πραγματοποιείται στο 1ο δεκαήμερο των Διδύμων, επηρεάζοντας Δίδυμους, Παρθένους, Τοξότες και Ιχθύς. Η αλήθεια είναι ότι κοντά στην Πανσέληνο οι καταστάσεις που θα αντιμετωπίζουμε θα είναι ιδιαίτερα απαιτητικές καθώς έχουμε ταυτόχρονα ενεργοποίηση και του Κρόνου και του Άρη.

Ακολουθεί το τετράγωνο του Ερμή, από το ζώδιο του Τοξότη και του Ποσειδώνα, ο οποίος βρίσκεται στους Ιχθύς. Μια όψη που θα φέρει δυσκολίες στην καθημερινότητα και απογοητεύσεις για Δίδυμους, Παρθένους, Τοξότες και Ιχθύες γεννημένους το 5ο πενθήμερο, και όσους έχουν πλανήτες στην 23η, 24η και 25η μοίρα των ζωδίων.

Μετέπειτα έχουμε την αντίθεση του Βόρειου δεσμού, από το ζώδιο του Κριού με την Αφροδίτη, από το ζώδιο του Ζυγού, όψη η οποία είναι ιδιαίτερα βοηθητική, δίνοντας ευκαιρία για μια ερωτική γνωριμία σε Κριούς, Ζυγούς, Καρκίνους και Αιγόκερους γεννημένους το 5ο πενθήμερο, και όσους έχουν πλανήτες στην 21η, 22η και 23η μοίρα των ζωδίων. 

Ο Ερμής, ο πλανήτης της επικοινωνίας αλλάζει ζώδιο και πηγαίνει σε ένα πιο ευνοϊκό ζώδιο για την έκφραση του, στον Αιγόκερω, δίνοντας την ευκαιρία σε όλους μας να είμαστε πιο λογικοί και σκεπτόμενο, και να βλέπουμε πιο ρεαλιστικά τα πράγματα. Η θέση αυτή του Ερμή ευνοεί ιδιαιτέρως, Ταύρους, Παρθένους, Αιγόκερους και Καρκίνους των πρώτων ημερών και όσους έχουν πλανήτες στην 0, 1η,2η μοίρα, δίνοντας τους την ευκαιρία για νέες γνωριμίες και κάνοντας τους περισσότερο επικοινωνιακούς.

Στη συνέχεια, έχουμε το υπέροχο εξάγωνο μεταξύ του επικοινωνιακού Ερμή, από τον Αιγόκερω, με τον Κρόνο, ο οποίος βρίσκεται στους Ιχθύς. Μια όψη είναι ιδιαίτερα ευνοϊκή, καθώς δίνει την ευκαιρία για πρακτικές και υλοποιήσιμες λύσεις, επαγγελματικές συμφωνίες και νέα ξεκινήματα, βασισμένα σε υγιείς βάσεις. Επηρεάζει κυρίως τους Αιγόκερους, Καρκίνους, Ιχθύς και Παρθένους του πρώτου πενθημέρου και όσους έχουν πλανήτες στην 0, 1η και 2η μοίρα.

Τέλος, έχουμε μια έντονη όψη η οποία από τη μια δηλώνει πάθος και υπόσχεται στιγμές ανεπανάληπτες, από την άλλη εμμονές και ζήλια. Είναι το τετράγωνο που σχηματίζεται μεταξύ της Αφροδίτης, από την υπέροχη θέση της στο Ζυγό, με τον πανίσχυρο Πλούτωνα στο ζώδιο του Αιγόκερου. Μια όψη που μπορεί να οδηγήσει σε μια σχέση πάθους ή μια επαγγελματική επιτυχία, όμως χρειάζεται ιδιαίτερη προσοχή στη διαχείριση της. Επηρεάζει Κριούς, Καρκίνους, Ζυγούς και Αιγόκερους,  γεννημένους το 6ο πενθήμερο και όσους έχουν πλανήτες στην 27η, 28η και 29η μοίρα. 

ΚΡΙΟΣ– Νιώθετε ακαταμάχητοι

Η πιο τυχερή μέρα της εβδομάδας για εσάς είναι η Τρίτη. Η αντίθεση του Βόρειου δεσμού, από το ζώδιο σας, με την Αφροδίτη, από το ζώδιο του Ζυγού, είναι μια όψη  ιδιαίτερα βοηθητική για εσάς . Πολλοί από εσάς, θα έχετε την ευκαιρία σήμερα να κάνετε μια ερωτική γνωριμία ή να δημιουργήσετε μια ερωτική σχέση. Είναι μια μέρα που νιώθετε καλά, γεμάτοι αυτοπεποίθηση.

Απαλλαγμένοι λοιπόν από ανασφάλειες και φοβίες, βγείτε εκεί έξω, και είναι πολύ πιθανό να έχετε μια ερωτική γνωριμία, η οποία θα σας αλλάξει τη ζωή. Εκμεταλλευτείτε την ημέρα για να κοινωνικοποιηθείτε, να κυκλοφορήσετε και να γνωρίσετε κόσμο. Επηρεάζει τους γεννημένους γεννημένους το 5ο πενθήμερο, και όσους έχουν πλανήτες στην 21η, 22η και 23η μοίρα.

ΤΑΥΡΟΣ- Η τετράγωνη λογική, βελτιώνει τη ζωή σας

Η πιο τυχερή μέρα της εβδομάδας για εσάς είναι η Παρασκευή. Ο Ερμής, ο πλανήτης της επικοινωνίας αλλάζει ζώδιο και πηγαίνει σε ένα πιο ευνοϊκό ζώδιο για την έκφραση του, στον Αιγόκερω, δίνοντας την ευκαιρία, σε όλους μας να είμαστε πιο λογικοί και σκεπτόμενοι, και να βλέπουμε πιο ρεαλιστικά τα πράγματα. Πολλοί από εσάς, θα έχετε την ευκαιρία να οργανώσετε ένα ταξίδι το οποίο θα σας ανανεώσει. Ενώ, δεν είναι λίγοι εκείνοι που θα αναθεωρήσουν τις απόψεις τους, και θα αλλάξουν φιλοσοφία ζωής.

Τέλος, αρκετοί, θα έχουν την ευκαιρία να βάλουν το μυαλό τους να δουλέψει και μέσα από δημιουργικούς τρόπους θα βελτιώσουν τις οικονομικές τους απόλαυσες. Εκμεταλλευτείτε την  ημέρα, και γενικότερα την παραμονή του Ερμή σε αυτή τη θέση, χρησιμοποιήστε την λογική σας, και θα έχετε την ευκαιρία να κάνετε τις κατάλληλες κινήσεις και επιλογές, ώστε να κάνετε τα όνειρα σας πραγματικότητα. Επηρεάζει τους γεννημένους των πρώτων ημερών και όσους έχουν πλανήτες στην 0, 1η,2η μοίρα.

ΔΙΔΥΜΟΙ –  Στιγμές πάθους

Η πιο τυχερή μέρα της εβδομάδας για εσάς είναι η Κυριακή. Το τετράγωνο που σχηματίζεται μεταξύ της Αφροδίτης, από την υπέροχη θέση της στο Ζυγό, με τον πανίσχυρο Πλούτωνα στο ζώδιο του Αιγόκερω, είναι μια όψη που μπορεί να οδηγήσει σε μια σχέση πάθους ή μια επαγγελματική επιτυχία, όμως χρειάζεται ιδιαίτερη προσοχή στη διαχείριση της. Μια καινούργια γνωριμία έρχεται στο προσκήνιο, η οποία μπορεί να οδηγήσει σε μια ερωτική σχέση μοναδική, γεμάτη πάθος και έντονες στιγμές, κρυφή ή φανερή.

Ενώ, δεν είναι λίγοι οι Δίδυμοι που μπορεί με αυτή την όψη, να νιώσουν έτοιμοι για να αποκτήσουν ένα παιδάκι και να ξεκινήσουν προσπάθειες. Εκμεταλλευτείτε την ημέρα καθώς είναι ιδανική για ερωτικές γνωριμίες και συνευρέσεις, περάστε στιγμές με το σύντροφο και αποφύγετε τις εντάσεις και τις ζήλιες. Επηρεάζει, γεννημένους το 6ο πενθήμερ  και όσους έχουν πλανήτες στην 27η, 28η και 29η μοίρα. 

ΚΑΡΚΙΝΟΣ – Ευκαιρία για καινούρια σχέση

Η πιο τυχερή μέρα της εβδομάδας είναι  η Κυριακή. Το τετράγωνο που σχηματίζεται μεταξύ της Αφροδίτης, από την υπέροχη θέση της στο Ζυγό, με τον πανίσχυρο Πλούτωνα στο ζώδιο του Αιγόκερω είναι μια όψη που μπορεί να οδηγήσει σε μια σχέση πάθους ή μια επαγγελματική επιτυχία, όμως χρειάζεται ιδιαίτερη προσοχή στη διαχείριση της. Πολλοί από εσάς θα έχετε την ευκαιρία να συνάψετε μια επαγγελματική συνεργασία ή μια ερωτική σχέση, που θα σας ανανεώσει και θα είναι, άκρως δημιουργική.

Ενώ δεν είναι λίγοι εκείνοι που θα έχουν την ευκαιρία να πραγματοποιήσουν ένα στόχο τους. Εκμεταλλευτείτε την ημέρα για να περάσετε όμορφες ερωτικές στιγμές με τον σύντροφό ή τον σύζυγο σας. Περάστε χρόνο με τους φίλους σας , καθώς μέσα από το φιλικό σας περιβάλλον μπορεί να γνωρίσετε τον επόμενο ερωτικό σύντροφο σας. . Επηρεάζει, γεννημένους το 6ο πενθήμερο και όσους έχουν πλανήτες στην 27η, 28η και 29η  μοίρα.

ΛΕΩΝ – Ευκαιρία για επαγγελματική επιτυχία

Η πιο τυχερή μέρα της εβδομάδας είναι η Κυριακή. Το τετράγωνο που σχηματίζεται μεταξύ της Αφροδίτης, από την υπέροχη θέση της στο Ζυγό, με τον πανίσχυρο Πλούτωνα στο ζώδιο του Αιγόκερω είναι μια όψη που μπορεί να οδηγήσει σε μια σχέση πάθους ή μια επαγγελματική επιτυχία, όμως χρειάζεται ιδιαίτερη προσοχή στη διαχείριση της. Πολλοί από εσάς θα έχετε την ευκαιρία να πετύχετε ένα επαγγελματικό στόχο, τον οποίο κυνηγούσατε καιρό. Τα εργασιακά σας βελτιώνονται ραγδαία και οι εξελίξεις, όσων αφορά τα επαγγελματικά σας, είναι άμεσες και ριζικές.

Ενώ, δεν είναι λίγοι εκείνοι που θα τους παρουσιαστεί η ευκαιρία να δουν τις σχέσεις τους με τα αδέλφια τους και γενικότερα την οικογένεια τους να  αλλάζουν και να γίνονται πιο λειτουργικές. Εκμεταλλευτείτε την ημέρα για να κάνετε αλλαγές και συζητήσεις στον εργασιακό τομέα σας, καθώς και στο σπίτι σας. Επηρεάζει, γεννημένους το 6ο πενθήμερο και όσους έχουν πλανήτες στην 27η, 28η και 29η  μοίρα.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ – Ευκαιρία για ένα νέο ξεκίνημα

Η πιο τυχερή μέρα της εβδομάδας για εσάς είναι το Σάββατό.  Το υπέροχο εξάγωνο μεταξύ του επικοινωνιακού Ερμή, από τον Αιγόκερω, με τον Κρόνο, ο οποίος βρίσκεται στους Ιχθύς είναι  μια όψη ιδιαίτερα ευνοϊκή για εσάς , καθώς δίνει την ευκαιρία για πρακτικές και υλοποιήσιμες λύσεις, επαγγελματικές συμφωνίες και νέα ξεκινήματα, βασισμένα σε υγιείς βάσεις. Πολλοί από εσάς θα έχουν την ευκαιρία να κάνουν μια ερωτική γνωριμία, η οποία μπορεί να οδηγήσει μετέπειτα σε σχέση.

Ενώ, δεν είναι λίγοι εκείνοι που θα επιλέξουν τη συγκεκριμένη μέρα για να γνωστοποιήσουν και να επισημοποίησουν την σχέση τους. Είναι ιδανική μέρα, αν ενδιαφέρεστε να κάνετε πρόταση γάμου. Τέλος, η μέρα είναι ιδιαίτερα ευνοϊκή και για επαγγελματικές συνεργασίες, καθώς φέρει αέρα σταθεροποίησης και ρεαλισμού στον τομέα των εργασιακών, και γενικότερα στην καθημερινότητα σας.  Επηρεάζει κυρίως τους γεννημένους το πρώτο πενθήμερο και όσους έχουν πλανήτες στην 0, 1η και 2η μοίρα.

ΖΥΓΟΣ – Ευκαιρίες επί των οικονομικών

Η πιο τυχερή μέρα της εβδομάδας είναι η Κυριακή. Το τετράγωνο που σχηματίζεται μεταξύ της Αφροδίτης, από την υπέροχη θέση της στο ζώδιο σας , με τον πανίσχυρο Πλούτωνα στο ζώδιο του Αιγόκερω είναι μια όψη που μπορεί να οδηγήσει σε μια σχέση πάθους ή μια επαγγελματική επιτυχία, όμως χρειάζεται ιδιαίτερη προσοχή στη διαχείριση της. Πολλοί από εσάς νιώθετε γεμάτοι αυτοπεποίθηση και με ανεβασμένη λίμπιντο, βγαίνετε εκεί έξω και κάνετε θραύση. Είστε καλά και νιώθετε καλά.

Δεν είναι λίγοι εκείνοι που θα έχουν την ευκαιρία, να δουν τα έσοδά τους να βελτιώνονται, θέμα που τους απασχολεί ιδιαίτερα τον τελευταίο καιρό, καθώς τα οικονομικά σας έχουν πάρει την κάτω βόλτα, και τα έξοδά σας έχουν ανοδική πορεία. Ευκαιρία για αύξηση των εσόδων για τους περισσότερους από εσάς, ακόμα και αν είναι μέσο της οικογένειας ή του συντρόφου. . Επηρεάζει, γεννημένους το 6ο πενθήμερο και όσους έχουν πλανήτες στην 27η, 28η και 29η  μοίρα.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ – Ευκαιρία να πετύχετε τους στόχους σας

Η πιο τυχερή μέρα της εβδομάδας για εσάς είναι η Παρασκευή. Ο Ερμής, ο πλανήτης της επικοινωνίας αλλάζει ζώδιο και πηγαίνει σε ένα πιο ευνοϊκό ζώδιο για την έκφραση του, στον Αιγόκερω, δίνοντας την ευκαιρία σε όλους μας να είμαστε πιο λογικοί και σκεπτόμενοι και να βλέπουμε πιο ρεαλιστικά τα πράγματα. Πολλοί από εσάς θα έχετε την ευκαιρία να ταξιδέψετε και γενικότερα να οργανώσετε κοντινές αποδράσεις.

Ενώ, δεν είναι λίγοι οι Σκορπιοί, που θα αποφασίσουν ότι θέλουν να αλλάξουν το αυτοκίνητό τους. Θέματα οικονομικών χρεών σας απασχολούν, τώρα είναι η κατάλληλη στιγμή να τα βάλετε σε τάξη, και να τα διευθετήσετε με καθαρό μυαλό και νηφαλιότητα. Τέλος, είναι μια εξαιρετική μέρα για να θέσετε υλοποιήσιμους στόχους. Χρησιμοποιήστε τους σαν οδηγούς και καταστρώστε ένα σχέδιο δράσης για να τους πετύχετε, το μυαλό σας είναι σύμμαχος, όπως και οι πολύτιμες γνωριμίες- φιλίες σας. Επηρεάζει τους γεννημένους των πρώτων ημερών και όσους έχουν πλανήτες στην 0, 1η,2η μοίρα.

ΤΟΞΟΤΗΣ – Στο επίκεντρο τα επαγγελματικά και ο σύντροφος

Η πιο τυχερή μέρα της εβδομάδας για εσάς είναι η Παρασκευή. Ο Ερμής, ο πλανήτης της επικοινωνίας αλλάζει ζώδιο και πηγαίνει σε ένα πιο ευνοϊκό ζώδιο για την έκφραση του, στον Αιγόκερω, δίνοντας την ευκαιρία σε όλους μας να είμαστε πιο λογικοί και σκεπτόμενοι, και να βλέπουμε πιο ρεαλιστικά τα πράγματα. Πολλοί από εσάς θα έχετε την ευκαιρία να βάλετε σε τάξη τα οικονομικά σας, καθώς και τα ψυχολογικά σας, δηλαδή τις φοβίες και τις ανασφάλειες σας. Μετά από καιρό, καταφέρνετε να εστιάσετε, με αρκετό ρεαλισμό, και να σχεδιάσετε ένα πλάνο δράσης από εδώ και πέρα.

Ενώ, δεν είναι λίγοι οι Τοξότες που θα στρέψουν αποκλειστικά την προσοχή τους σε επαγγελματικές συνεργασίες, καθώς και γενικότερα στον τομέα των εργασιακών τους. Τέλος, υπάρχουν και οι Τοξότες που θα έχουν την ευκαιρία να εστιάσουν στον γάμο ή στη σχέση τους. Θα γειωθούν, και θα προσπαθήσουν να είναι πιο συντροφικοί και υποστηρικτικοί, και το κυριότερο, χρήσιμοι με πρακτικούς τρόπους. Επηρεάζει τους γεννημένους των πρώτων ημερών και όσους έχουν πλανήτες στην 0, 1η,2η μοίρα.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ – Εκφράστε τον έρωτα σας

Η πιο τυχερή μέρα της εβδομάδας είναι η Κυριακή. Το τετράγωνο που σχηματίζεται μεταξύ της Αφροδίτης, από την υπέροχη θέση της στο ζώδιο του Ζυγού, με τον πανίσχυρο Πλούτωνα στο ζώδιο σας είναι  μια όψη που μπορεί να οδηγήσει σε μια σχέση πάθους ή μια επαγγελματική επιτυχία, όμως χρειάζεται ιδιαίτερη προσοχή στη διαχείριση της. Πολλοί από εσάς, θα έχετε μια σημαντική επαγγελματική επιτυχία, για την οποία έχετε εργαστεί σκληρά, και έχετε προσπαθήσει πολύ. Είναι η αναγνώριση των κόπων σας, μετά από καιρό, η οποία σας γεμίζει αυτοπεποίθηση, αλλά βελτιώνει και τα οικονομικά σας.

Ενώ, δεν είναι λίγοι εκείνοι που θα επιλέξουν την σημερινή μέρα για να επισημοποίησουν την σχέση τους, και να εκφράσουν τον έρωτά τους. Είστε ιδιαίτερα δημιουργικοί, και μετά από καιρό γεμάτοι ελπίδα ότι οι κόποι και οι θυσίες σας, δεν έχουν πάει  χαμένοι. Επηρεάζει, γεννημένους το 6ο πενθήμερο και όσους έχουν πλανήτες στην 27η, 28η και 29η  μοίρα.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ – Ευκαιρία για έρωτα και οικονομικές διευθετήσεις

Η πιο τυχερή μέρα της εβδομάδας για εσάς είναι το Σάββατό. Το υπέροχο εξάγωνο μεταξύ του επικοινωνιακού Ερμή, από τον Αιγόκερω, με τον Κρόνο, ο οποίος βρίσκεται στους Ιχθύς είναι  μια όψη ιδιαίτερα ευνοϊκή για εσάς , καθώς δίνει την ευκαιρία για πρακτικές και υλοποιήσιμες λύσεις και νέα ξεκινήματα, βασισμένα σε υγιείς βάσεις. Πολλοί από εσάς θα έχουν την ευκαιρία να βελτιώσουν την ψυχολογία τους, και με κάποιο τρόπο να βάλουν σε τάξη, φοβίες και ανασφάλειες του παρελθόντος.

Ενώ, δεν είναι λίγοι εκείνοι που θα έχουν την ευκαιρία για μια νέα γνωριμία, η οποία μπορεί να οδηγήσει σε μια ερωτική ή σεξουαλική σχέση, η οποία θα βασίζεται σε υγιείς βάσεις, την οποία αρχικά μπορεί να θέλετε να κρατήσετε κρυφή. Τέλος, εκμεταλλευτείτε την ημέρα για να βάλετε σε τάξη τα οικονομικά σας και να ρυθμίσετε τυχόν οφειλές σας. .  Επηρεάζει κυρίως τους γεννημένους το πρώτο πενθήμερο και όσους έχουν πλανήτες στην 0, 1η και 2η μοίρα.

ΙΧΘΥΕΣ –  Ευκαιρία για επίτευξή στόχων και ροη στις σχέσεις

Η πιο τυχερή μέρα της εβδομάδας για εσάς είναι το Σάββατο. Το υπέροχο εξάγωνο μεταξύ του επικοινωνιακού Ερμή, από τον Αιγόκερω, με τον Κρόνο, ο οποίος βρίσκεται στους Ιχθύς είναι  μια όψη ιδιαίτερα ευνοϊκή για εσάς , καθώς δίνει την ευκαιρία για πρακτικές και υλοποιήσιμες λύσεις και νέα ξεκινήματα, βασισμένα σε υγιείς βάσεις. Πολλοί από εσάς θα έχετε την ευκαιρία τνα δείτε ένα όνειρο ή στόχο σας να πραγματοποιείτε. Έχετε περάσει αρκετές πιέσεις και έχετε δουλέψει σκληρά για να πετύχετε τους στόχους και τα όνειρα σας.

Ενώ, δεν είναι λίγοι και εκείνοι που θα έχουν την ευκαιρία να βάλουν τις βάσεις για μια επαγγελματική ή ερωτική σχέση. Τέλος, αρκετοί θα καταφέρουν να λύσουν θέματα σπιτιού που τους απασχολούν και να δημιουργήσουν επιτέλους τις συνθήκες που πάντα ήθελαν στο σπίτι και στη οικογένεια τους. Έχουμε εποικοδομητικό διάλογο και γέφυρες επικοινωνίας. Επηρεάζει κυρίως τους γεννημένους το πρώτο πενθήμερο και όσους έχουν πλανήτες στην 0, 1η και 2η μοίρα.

Από την Μαρία Σόγια

Πηγή: christosarchos.gr

Φωτογραφία: istock

Διάβασε ακόμη