Τετάρτη, 6 Δεκεμβρίου, 2023

Η πιο τυχερή μέρα της εβδομάδας (25/09-01/10)

Επίτευξη στόχων μέσα από εμπόδια.

Η Εβδομάδα αυτή, δεν είναι μια εύκολη εβδομάδα. Έχει δυο αρκετά απαιτητικές όψεις, αλλά και δύο θετικές όψεις. Η Σελήνη στο ξεκίνημα της εβδομάδας είναι στο ζώδιο του Υδροχόου, έτσι ανεξάρτητα ζωδίου, η εβδομάδα ξεκινά με την βαθύτερη ανάγκη να απελευθερωθούμε από στερεότυπα, πεποιθήσεις και αξίες που μας περιορίζουν και με απόλυτη ελευθερία να πετύχουμε οτιδήποτε η ψυχή μας επιθυμεί πραγματικά. 

Ακολουθεί το όμορφο τρίγωνο μεταξύ του πολυμήχανου Ερμή, από το ζώδιο κυριαρχίας του, μια εξαιρετική θέση, στην Παρθένο, με τον ευεργέτη του ζωδιακού Δία, από το ζώδιο του Ταύρου, ο οποίο βρίσκεται σε ανάδρομη πορεία. Είναι μια όψη η οποία δίνει την δυνατότητα σε όσους επηρεάζει να ανοίξουν το μυαλό τους, ξαφνικά και αναπάντεχα βλέπουν καθαρά, με διαύγεια τι συμβαίνει στη ζωή τους. Ενώ, με μεγάλη ευκολία καταφέρνουν να πετύχουν σκοπούς και στόχους, χωρίς να καταβάλλουν ιδιαίτερη προσπάθεια ή να βρουν εμπόδια στο δρόμο τους. Πολλοί, θα λάβουν μια ευχάριστη είδηση, την οποία περίμεναν καιρό. Η όψη αυτή επηρεάζει θετικά κυρίως τους Ταύρους, Παρθένους και Αιγόκερους, ενώ δευτερευόντως την θετική επιρροή της όψης θα νιώσουν και οι Ιχθύες και Σκορπιοί. Επηρεάζονται οι γεννημένοι τέλος τρίτου, πενθημέρου, και όσοι έχουν πλανήτες στην 13η,14η και 15η μοίρα.

Στη συνέχεια, έχουμε το τρίγωνο που σχηματίζει ο Ερμής, από το ζώδιο της Παρθένου, με τον εκρηκτικό και ανατρεπτικό Ουρανό, από το ζώδιο του Ταύρου, ο οποίος επίσης βρίσκεται ακόμα σε ανάδρομη πορεία.  Η όψη αυτή δίνει την ευκαιρία σε όσους επηρεάζει να έχουν ξαφνικές εξελίξεις, με ευχάριστη έκβαση στα θέματα τους απασχολούσαν ή περίμεναν εδώ και καιρό. Η διαίσθηση τους είναι ιδιαίτερα έντονη , ενώ δεν είναι λίγοι εκείνοι που θα διοργανώσουν ένα ξαφνικό ευχάριστο ταξίδι. Επηρεάζει κυρίως Ταύρους, Παρθένους και Αιγόκερους, ενώ δευτερευόντως Ιχθύες και Σκορπιούς. Επηρεάζονται οι γεννημένοι 5ο πενθήμερο, καθώς και όσοι έχουν πλανήτες στην 21η, 22η και 23η μοίρα.

ΚΡΙΟΣ

Η πιο τυχερή μέρα της εβδομάδας για εσάς είναι το Σάββατο. Το τρίγωνο που σχηματίζει ο Ερμής, από το ζώδιο της Παρθένου, με τον εκρηκτικό και ανατρεπτικό Ουρανό, από το ζώδιο του Ταύρου, ο οποίος βρίσκεται ακόμα σε ανάδρομη πορεία.  Η όψη αυτή δίνει την ευκαιρία σε όσους επηρεάζει, να έχουν ξαφνικές εξελίξεις, με ευχάριστη έκβαση στα θέματα τους απασχολούσαν ή περίμεναν εδώ και καιρό. Είναι μια μέρα που θα έχετε ευχάριστες εξελίξεις στον τομέα των εργασιακών σας.  Ένα όνειρο ή στόχος ,που είχατε εδώ και καιρό και προσπαθούσατε να πετύχετε σήμερα μπορεί να γίνει πραγματικότητα.

Εκμεταλλευτείτε την ημέρα για συζητήσεις και επαφές, με φίλους, συνεργάτες ή ομάδες. Δεν είναι λίγοι εκείνοι που θα καταφέρουν να αλλάξουν την καθημερινότητα τους, ενώ πολλοί θα αισθανθούν και βελτίωση σε μικροπροβλήματα υγείας που τους απασχολούν και τους ταλαιπωρούν στην καθημερινότητα. Επηρεάζονται οι γεννημένοι 5ο πενθήμερο, καθώς και όσοι έχουν πλανήτες στην 21η, 22η και 23η μοίρα.

ΤΑΥΡΟΙ

Η πιο τυχερή μέρα της εβδομάδας για εσάς είναι η Δευτέρα. Το όμορφο τρίγωνο μεταξύ του πολυμήχανου Ερμή, από το ζώδιο κυριαρχίας του, μια εξαιρετική θέση, στην Παρθένο, με τον ευεργέτη του ζωδιακού Δία, από το ζώδιο σας, ο οποίος βρίσκεται σε ανάδρομη πορεία. Είναι μια όψη η οποία δίνει την δυνατότητα σε όσους επηρεάζει να ανοίξουν το μυαλό τους , ξαφνικά και αναπάντεχα βλέπουν καθαρά, με διαύγεια τι συμβαίνει στη ζωή τους. Ενώ, με μεγάλη ευκολία καταφέρνουν να πετύχουν σκοπούς και στόχους, χωρίς να καταβάλλουν ιδιαίτερη προσπάθεια ή να βρουν εμπόδια στο δρόμο τους.

Πολλοί από εσάς, σήμερα θα έχετε την ευκαιρία να κάνετε μια γνωριμία, από εκεί που δεν το περιμένατε, η οποία θα οδηγήσει σε μια ερωτική ή σεξουαλική σχέση. Είναι μια μέρα που όσοι αντιμετωπίζουν προβλήματα επί των κληρονομικών τους θεμάτων, θα έχουν την ευκαιρία να βρουν λύσεις και διεξόδους, χωρίς ιδιαίτερη προσπάθεια. Ενώ, δεν είναι λίγοι οι Ταύροι, που θα καταφέρουν μέσα από μια δημιουργική ιδέα να βγάλουν χρήματα και να αυξήσουν τα οικονομικά τους. Εκμεταλλευτείτε την ημέρα, βγείτε έξω, κοινωνικοποιηθείτε και δεν θα χάσετε. Επηρεάζονται οι γεννημένοι τέλος τρίτου, πενθημέρου, και όσοι έχουν πλανήτες στην 13η,14η και 15η μοίρα.

ΔΙΔΥΜΟΙ

Η πιο τυχερή μέρα της εβδομάδας για εσάς είναι η Δευτέρα. Το όμορφο τρίγωνο μεταξύ του πολυμήχανου Ερμή, από το ζώδιο κυριαρχίας του, μια εξαιρετική θέση, στην Παρθένο, με τον ευεργέτη του ζωδιακού Δία, από το ζώδιο του Ταύρου, ο οποίος βρίσκεται σε ανάδρομη πορεία. Είναι μια όψη η οποία δίνει την δυνατότητα σε όσους επηρεάζει να ανοίξουν το μυαλό τους, ξαφνικά και αναπάντεχα βλέπουν καθαρά, με διαύγεια τι συμβαίνει στη ζωή τους. Ενώ, με μεγάλη ευκολία καταφέρνουν να πετύχουν σκοπούς και στόχους, χωρίς να καταβάλλουν ιδιαίτερη προσπάθεια ή να βρουν εμπόδια στο δρόμο τους. Είναι μια μέρα που, πολλοί από εσάς, θα νιώσετε έντονα την ανάγκη να μείνετε με τον εαυτό σας, να σκεφτείτε και να επαναπροσδιορίσετε τις απόψεις και τις ιδέες σας σε θέματα που αφορούν την οικογένεια , το σπίτι, το γάμο αλλά και τις σχέσεις σας γενικότερα.

Εκμεταλλευτείτε την ημέρα, καθώς θα σας δοθεί η ευκαιρία με μεγάλη ευκολία να βρείτε λύσεις και διεξόδους για να καταφέρετε να κάνετε τα όνειρα σας πραγματικότητα. Να βελτιώσετε τις συνθήκες στο σπίτι, στον γάμο και την οικογένεια σας, καθώς και σε ζητήματα επαγγελματικής φύσεως. Ένα είναι το σίγουρο, αν εκμεταλλευτείτε την ημέρα και κάνετε τη δουλειά που πρέπει με τον εαυτό σας, με το τέλος της ημέρα θα νιώσετε πιο απελευθερωμενοι και ξαλαφρωμένοι. Επηρεάζονται οι γεννημένοι τέλος τρίτου, πενθημέρου, και όσοι έχουν πλανήτες στην 13η,14η και 15η μοίρα.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Η πιο τυχερή μέρα της εβδομάδας για εσάς είναι η Δευτέρα. Το όμορφο τρίγωνο μεταξύ του πολυμήχανου Ερμή, από το ζώδιο κυριαρχίας του, μια εξαιρετική θέση, στην Παρθένο, με τον ευεργέτη του ζωδιακού Δία, από το ζώδιο του Ταύρου, ο οποίος βρίσκεται σε ανάδρομη πορεία. Είναι μια όψη η οποία δίνει την δυνατότητα σε όσους επηρεάζει να ανοίξουν το μυαλό τους,  ξαφνικά και αναπάντεχα βλέπουν καθαρά, με διαύγεια τι συμβαίνει στη ζωή τους. Ενώ, με μεγάλη ευκολία καταφέρνουν να πετύχουν σκοπούς και στόχους, χωρίς να καταβάλλουν ιδιαίτερη προσπάθεια ή να βρουν εμπόδια στο δρόμο τους. Είναι μια μέρα που, πολλοί από εσάς, θα νιώσετε έντονα την ανάγκη να βγείτε έξω από το καβούκι σας, να συναντηθείτε με φίλους και γνωστούς, να συζητήσετε και να επικοινωνήσετε τις ιδέες σας, τις απόψεις σας και τα ενδιαφέροντα σας. Ενώ, δεν είναι λίγοι εκείνοι που θα διοργανώσουν ένα κοντινό ή μακρινό ταξίδι, με φίλους ή τα αδέρφια τους.

Οι περισσότεροι θα έχετε μια έντονη παρόρμηση να είστε συνεχώς έξω, την αίσθηση ότι το σπίτι δεν σας χωράει. Εκμεταλλευτείτε την ημέρα για να περάσετε όμορφα και να βρείτε δημιουργικούς τρόπους για να αλλάξετε την καθημερινότητα σας, να γίνει πιο ευχάριστη και πιο ενδιαφέρουσα. Είναι μια μέρα που θα έχετε την ανάγκη να σηκωθείτε από τον καναπέ, να αλλάξετε τρόπο σκέψης και να περάσετε στη δράση. Εδώ, σε αυτό το σημείο χρειάζεται προσοχή, κάντε σκέψεις , αλλά στη δράση περάστε μετά από μερικές μέρες, η μέρα δεν ευνοεί την υλοποίηση σημαντικών αποφάσεων, Στη δράση περάστε αργότερα. Επηρεάζονται οι γεννημένοι τέλος τρίτου, πενθημέρου, και όσοι έχουν πλανήτες στην 13η,14η και 15η μοίρα.

ΛΕΩΝ

Η πιο τυχερή μέρα της εβδομάδας για εσάς είναι η Δευτέρα. Το όμορφο τρίγωνο μεταξύ του πολυμήχανου Ερμή, από το ζώδιο κυριαρχίας του, μια εξαιρετική θέση, στην Παρθένο, με τον ευεργέτη του ζωδιακού Δία, από το ζώδιο του Ταύρου, ο οποίος βρίσκεται σε ανάδρομη πορεία. Είναι μια όψη η οποία δίνει την δυνατότητα σε όσους επηρεάζει να ανοίξουν το μυαλό τους, ξαφνικά και αναπάντεχα βλέπουν καθαρά, με διαύγεια τι συμβαίνει στη ζωή τους. Ενώ, με μεγάλη ευκολία καταφέρνουν να πετύχουν σκοπούς και στόχους, χωρίς να καταβάλλουν ιδιαίτερη προσπάθεια ή να βρουν εμπόδια στο δρόμο τους. Είναι μια μέρα που, πολλοί από εσάς, θα νιώσετε έντονα την ανάγκη να αναθεωρήσετε τις αξίες και τις πεποιθήσεις σας, σε ότι αφορά το χρήμα, τις φιλίες και τον έρωτα.

Ενώ, δεν είναι λίγοι εκείνοι που μπορεί να έχουν μια ξαφνική  δημιουργική ιδέα για βελτίωση των εσόδων τους, η οποία κατ’ επέκταση θα τους απελευθερώσει και θα τους βοηθήσει να διαχειριστούν χρέη προς τρίτους και έξοδα που τυχόν έχουν.  Είναι μια μέρα που ευνοεί όσους ασχολούνται με το εμπόριο ή έχουν επιχειρηματική δράση. Εκμεταλλευτείτε την ημέρα για να βγείτε έξω, καθώς αρκετοί από εσάς θα έχουν την ευκαιρία να κάνουν μια ξαφνική γνωριμία, ίσως και μέσα από τον κοινωνικό τους κύκλο, η οποία μπορεί να οδηγήσει σε ερωτική ή σεξουαλική σχέση.  Επηρεάζονται οι γεννημένοι τέλος τρίτου, πενθημέρου, και όσοι έχουν πλανήτες στην 13η,14η και 15η μοίρα.

ΠΑΡΘΕΝΟΙ

Η πιο τυχερή μέρα της εβδομάδας για εσάς είναι η Δευτέρα. Το όμορφο τρίγωνο μεταξύ του πολυμήχανου Ερμή, από το ζώδιο κυριαρχίας του, το ζώδιο σας, με τον ευεργέτη του ζωδιακού Δία, από το ζώδιο του Ταύρου, ο οποίος βρίσκεται σε ανάδρομη πορεία. Είναι μια όψη η οποία δίνει την δυνατότητα σε όσους επηρεάζει να ανοίξουν το μυαλό τους, ξαφνικά και αναπάντεχα βλέπουν καθαρά, με διαύγεια τι συμβαίνει στη ζωή τους. Ενώ, με μεγάλη ευκολία καταφέρνουν να πετύχουν σκοπούς και στόχους, χωρίς να καταβάλλουν ιδιαίτερη προσπάθεια ή να βρουν εμπόδια στο δρόμο τους. Είναι μια μέρα που, πολλοί από εσάς, θα νιώσετε έντονα την ανάγκη να εκφράσετε τον εαυτό σας, ίσως και με κάποια υπερβολή.  Νιώθετε καλά, τα έχετε βρει με τον εαυτό σας, και τώρα έχετε την ανάγκη να βγείτε έξω και να το φωνάξετε σε όλους. Η μέρα ευνοεί τα ταξίδια, μακρινά και κοντινά, ενώ είναι μια μέρα που κάποιοι από εσάς θα αισθανθούν έντονα την ανάγκη να ξεκινήσουν σπουδές ή την εκμάθηση μιας ξένης γλώσσας ή σεμινάρια, σε κάτι που τους κινεί το ενδιαφέρον.

Το μυαλό σας τρέχει και νιώθετε ξεμπλοκαρισμένοι, έτοιμοι για να κάνετε πράξη ότι σκεφτόσαστε εδώ και μήνες. Η μέρα ευνοεί τις συζητήσεις και τα σχέδια για επαγγελματικές συμφωνίες και συνεργασίες, καθώς και το κλείσιμο εμπορικών συμφωνιών. Για όσους επιχειρούν, και ενδιαφέρονται για ένα άνοιγμα, μια επέκταση τους ακόμα και στο εξωτερικό, η μέρα αυτή μπορεί να αποβεί ιδιαίτερα βοηθητική. Λίγη προσοχή μόνο γιατί ελλοχεύει ο κίνδυνος εξάντλησης σας, ο οποίος μπορεί να οδηγήσει σε υπερκόπωση. Επηρεάζονται οι γεννημένοι τέλος τρίτου, πενθημέρου, και όσοι έχουν πλανήτες στην 13η,14η και 15η μοίρα.

ΖΥΓΟΣ

Η πιο τυχερή μέρα της εβδομάδας για εσάς είναι το Σάββατο. Το τρίγωνο που σχηματίζει ο Ερμής, από το ζώδιο της Παρθένου, με τον εκρηκτικό και ανατρεπτικό Ουρανό, από το ζώδιο του Ταύρου, ο οποίος βρίσκεται ακόμα σε ανάδρομη πορεία.  Η όψη αυτή δίνει την ευκαιρία σε όσους επηρεάζει να έχουν ξαφνικές εξελίξεις, με ευχάριστη έκβαση στα θέματα τους απασχολούσαν ή περίμεναν εδώ και καιρό. Είναι μια μέρα που θα έχετε ευχάριστες εξελίξεις στον τομέα της διευθέτησης των οικονομικών οφειλών σας, καθώς και της έρευνας. Είναι μια μέρα που οι περισσότεροι από εσάς θα νιώσετε έντονα την ανάγκη να απομονωθείτε, να περάσετε χρόνο με τον εαυτό σας, είναι μια μέρα περισυλλογής, απολογισμού και επαναπροσδιορισμού.

Μέσα από αυτή τη διεργασία, οι περισσότεροι από εσάς, θα βρείτε λύσεις και διεξόδους σε θέματα που αφορούν την διαχείριση των εξόδων σας, ενώ δεν είναι λίγοι εκείνοι που μπορεί να βρουν και δημιουργικές λύσεις για να επιλύσουν οικονομικά ζητήματα που τους απασχολούν. Η μέρα ευνοεί τις παράνομες ή τις κρυφές σχέσεις, οπότε αν δεν θέλετε να εμπλακείτε σε ερωτικό τρίγωνο, καλύτερα να είστε λίγο πιο επιφυλακτικοί με οποιαδήποτε νέα γνωριμία κάνετε.  Η φαντασία σας είναι ιδιαίτερα ενεργοποιημένη σήμερα, διαβάστε ένα βιβλίο λογοτεχνικό ή δείτε μια ταινία, και θα αισθανθείτε ότι ξεφεύγετε από την καθημερινότητα, κάτι ιδιαίτερα αναζωογονητικό για το μυαλό και το πνεύμα σας. Επηρεάζονται οι γεννημένοι 5ο πενθήμερο, καθώς και όσοι έχουν πλανήτες στην 21η, 22η και 23η μοίρα.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

Η πιο τυχερή μέρα της εβδομάδας για εσάς είναι η Δευτέρα. Το όμορφο τρίγωνο μεταξύ του πολυμήχανου Ερμή, από το ζώδιο κυριαρχίας του, μια εξαιρετική θέση, στην Παρθένο, με τον ευεργέτη του ζωδιακού Δία, από το ζώδιο του Ταύρου, ο οποίος βρίσκεται σε ανάδρομη πορεία. Είναι μια όψη η οποία δίνει την δυνατότητα σε όσους επηρεάζει να ανοίξουν το μυαλό τους , ξαφνικά και αναπάντεχα βλέπουν καθαρά, με διαύγεια τι συμβαίνει στη ζωή τους. Ενώ, με μεγάλη ευκολία καταφέρνουν να πετύχουν σκοπούς και στόχους, χωρίς να καταβάλλουν ιδιαίτερη προσπάθεια ή να βρουν εμπόδια στο δρόμο τους. Είναι μια μέρα που, πολλοί από εσάς, θα νιώσετε μια έντονη εσωτερική παρόρμηση να μοιραστείτε τις ιδέες σας, και τις γνώσεις σας, με συνεργάτες, συντρόφους , καθώς και με τον ευρύτερο κοινωνικό σας κύκλο. Ενώ, δεν είναι λίγοι εκείνοι που θα έχουν την ευκαιρία για μια γνωριμία  η οποία θα οδηγήσει σχετικά γρήγορα και με μεγάλη ευκολία σε ερωτική ή σεξουαλική σχέση.

Εκμεταλλευτείτε την ημέρα για να συνάψετε συμμαχίες στον τομέα των συνεργασιών σας, οι οποίες μετέπειτα θα αποβούν χρήσιμες για την βελτίωση των οικονομικών σας, αλλά και γενικότερα της δύναμής σας στο χώρο εργασίας. Είναι μια υπέροχη μέρα, με πολλές ευκαιρίες για όσους από εσάς επιλέξουν να βγουν έξω και να κυνηγήσουν τα όνειρα τους. Λένε ότι για να πας κάπου, πρέπει πρώτα να ξέρεις που θέλεις να πας, ξεκαθαρίστε στο μυαλό σας τι θέλετε να πετύχετε, και στη συνέχεια ακολουθήστε το, μην χάνετε την ενέργεια σας, δεξιά και αριστερά. Επηρεάζονται οι γεννημένοι τέλος τρίτου, πενθημέρου, και όσοι έχουν πλανήτες στην 13η,14η και 15η μοίρα.

ΤΟΞΟΤΗΣ

Η πιο τυχερή μέρα της εβδομάδας για εσάς είναι η Δευτέρα. Το όμορφο τρίγωνο μεταξύ του πολυμήχανου Ερμή, από το ζώδιο κυριαρχίας του, μια εξαιρετική θέση, στην Παρθένο, με τον ευεργέτη του ζωδιακού Δία, από το ζώδιο του Ταύρου, ο οποίος βρίσκεται σε ανάδρομη πορεία. Είναι μια όψη η οποία δίνει την δυνατότητα σε όσους επηρεάζει να ανοίξουν το μυαλό τους, ξαφνικά και αναπάντεχα βλέπουν καθαρά, με διαύγεια τι συμβαίνει στη ζωή τους. Ενώ, με μεγάλη ευκολία καταφέρνουν να πετύχουν σκοπούς και στόχους, χωρίς να καταβάλλουν ιδιαίτερη προσπάθεια ή να βρουν εμπόδια στο δρόμο τους. Είναι μια μέρα που, πολλοί από εσάς, θα ξεκινήσετε συζητήσεις στο εργασιακό σας περιβάλλον.

Η μέρα ευνοεί συζητήσεις για βελτιωτικές κινήσεις , καθώς και για συνεργασίες, όμως προσοχή, δεν ευνοεί συζητήσεις για προσωπική ανέλιξη, άρα αποφύγετε τις συζητήσεις για μια τυχόν προαγωγή που θέλετε. Η μέρα είναι βοηθητική , για όσους επηρεάζονται , για να στρώσετε το δρόμο για τα επαγγελματικά σας όνειρα, καθώς και για όνειρα και προσδοκίες που έχετε για την οικογένεια, το σπίτι, το σύντροφο και την σχέση σας. Νιώθετε καλά, περάστε χρόνο με τους αγαπημένους σας, συζητήστε και κάντε από κοινού σχέδια για μια διαφορετική, καλύτερη και πιο χρωματιστή καθημερινότητα. Επηρεάζονται οι γεννημένοι τέλος τρίτου, πενθημέρου, και όσοι έχουν πλανήτες στην 13η,14η και 15η μοίρα.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

Η πιο τυχερή μέρα της εβδομάδας για εσάς είναι το Σάββατο. Το τρίγωνο που σχηματίζει ο Ερμής, από το ζώδιο της Παρθένου, με τον εκρηκτικό και ανατρεπτικό Ουρανό, από το ζώδιο του Ταύρου, ο οποίος βρίσκεται ακόμα σε ανάδρομη πορεία.  Η όψη αυτή δίνει την ευκαιρία σε όσους επηρεάζει να έχουν ξαφνικές εξελίξεις, με ευχάριστη έκβαση στα θέματα τους απασχολούσαν ή περίμεναν εδώ και καιρό. Είναι μια μέρα που θα έχετε την ευκαιρία να έρθετε σε επαφή με πολύ κόσμο και να μοιραστείτε τις ιδέες και τις απόψεις σας. Ενώ, δεν είναι λίγοι εκείνοι που θα έχουν την ευκαιρία για μια ξαφνική γνωριμία η οποία μπορεί να οδηγήσει σε έντονο φλερτ. Νιώθετε δημιουργικοί, θέλετε να μοιραστείτε τις ιδέες σας και τις απόψεις σας για τη ζωή, τα ταξίδια, τις σπουδές με όλο τον κόσμο.

Είναι μια μέρα που, σε αρκετούς θα δώσει την ευκαιρία για νέα ανοίγματα στο εξωτερικό. Εκμεταλλευτείτε την ημέρα, καθώς μέσα από δημιουργική σκέψη και εποικοδομητικούς διαλόγους θα έχετε την ευκαιρία να αλλάξετε την ψυχολογία σας, να απελευθερωθείτε από αξίες και πεποιθήσεις που αποτελούν τροχοπέδη στην ατομική, καθώς και στην επαγγελματική σας εξέλιξη. Επηρεάζονται οι γεννημένοι 5ο πενθήμερο, καθώς και όσοι έχουν πλανήτες στην 21η, 22η και 23η μοίρα.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

Η πιο τυχερή μέρα της εβδομάδας για εσάς είναι το Σάββατο. Το τρίγωνο που σχηματίζει ο Ερμής, από το ζώδιο της Παρθένου, με τον εκρηκτικό και ανατρεπτικό Ουρανό, από το ζώδιο του Ταύρου, ο οποίος βρίσκεται ακόμα σε ανάδρομη πορεία.  Η όψη αυτή δίνει την ευκαιρία σε όσους επηρεάζει να έχουν ξαφνικές εξελίξεις , με ευχάριστη έκβαση στα θέματα τους απασχολούσαν ή περίμεναν εδώ και καιρό. Είναι μια μέρα που θα έχετε την ευκαιρία να εμβαθύνετε σε θέματα που αφορούν τον εαυτό σας, καθώς και την οικογένεια και το σπίτι σας , και τόσο καιρό αποφεύγατε να αντιμετωπίσετε.

Πολλοί από εσάς, θα έχετε την ανάγκη να απομονωθείτε στις σκέψεις και στον κόσμο των ιδεών σας, μέσα από αυτή την εσωστρέφεια , ξαφνικά θα σας έρθουν ιδέες οι οποίες θα βελτιώσουν με δημιουργικό τρόπο την ζωή σας , ενώ δεν είναι λίγοι εκείνοι που θα καταφέρουν να βρουν διεξόδους και σε οικονομικά ή κληρονομικά ζητήματα που τους απασχολούν. Τέλος, για εκείνους που επηρεάζονται από την όψη άμεσα, και περιμένουν να μάθουν την έκβαση ενός δικαστηρίου που τους αφορά είτε για κληρονομικά, είτε για οικονομικά ζητήματα, σήμερα μπορεί να έχετε τα ευχάριστα νέα που περιμένατε. Επηρεάζονται οι γεννημένοι 5ο πενθήμερο, καθώς και όσοι έχουν πλανήτες στην 21η, 22η και 23η μοίρα.

ΙΧΘΥΕΣ

Η πιο τυχερή μέρα της εβδομάδας για εσάς είναι η Δευτέρα. Το όμορφο τρίγωνο μεταξύ του πολυμήχανου Ερμή, από το ζώδιο κυριαρχίας του, μια εξαιρετική θέση, στην Παρθένο, με τον ευεργέτη του ζωδιακού Δία, από το ζώδιο του Ταύρου, ο οποίος βρίσκεται σε ανάδρομη πορεία. Είναι μια όψη η οποία δίνει την δυνατότητα σε όσους επηρεάζει να ανοίξουν το μυαλό τους, ξαφνικά και αναπάντεχα βλέπουν καθαρά, με διαύγεια τι συμβαίνει στη ζωή τους. Ενώ, με μεγάλη ευκολία καταφέρνουν να πετύχουν σκοπούς και στόχους, χωρίς να καταβάλλουν ιδιαίτερη προσπάθεια ή να βρουν εμπόδια στο δρόμο τους. Είναι μια μέρα που  πολλοί από εσάς, θα νιώσετε έντονα την ανάγκη να κοινωνικοποιηθείτε. Το μυαλό σας είναι πιο ανοιχτό, είστε έτοιμοι να ανταλλάξετε ιδέες και γνώμες με τους γύρω σας, ιδιαίτερα με το σύντροφο, τα αδέρφια αλλά και τους οικείους σας.

Για πολλούς από εσάς, οι ιδέες σας θα φανούν ιδιαίτερα χρήσιμες και εποικοδομητικές, και θα αποτελέσουν τη βάση για να αλλάξει η ζωή σας σε θέματα που αφορούν την κοινωνική σας εικόνα αλλά και την σχέση και την οικογενειακή σας κατάσταση. Είστε ευδιάθετοι και χαλαροί, νιώθετε ότι σκέφτεστε καθαρά και είστε έτοιμοι για να κάνετε την αλλαγή, το νέο ξεκίνημα που τόσο καιρό επιζητάτε απεγνωσμένα. Οι σχέσεις σας βελτιώνονται με το σύντροφο και νιώθετε ότι μετά από καιρό αρχίζετε να επικοινωνείτε πάλι ουσιαστικά, απαλλαγμένοι από αυτά που νιώθατε ότι σας βάραιναν και δημιουργούσαν παρεξηγήσεις. Επηρεάζονται οι γεννημένοι τέλος τρίτου, πενθημέρου, και όσοι έχουν πλανήτες στην 13η,14η και 15η μοίρα.

Από την Μαρία Σόγια

Πηγή: christosarchos.gr

Φωτογραφία: istock

Διάβασε ακόμη