Τετάρτη, 29 Μαΐου, 2024

Η πιο τυχερή μέρα της εβδομάδας (20-26/11)

Eλάχιστες ξέγνοιαστες στιγμές αλλά ουσιαστικές.

Εμείς εδώ, αναλύουμε τις θετικές πλανητικές όψεις, χωρίς να λαμβάνουμε υπόψη μας τις αρνητικές. Οι αστρολογικές ερμηνείες που δίνονται σε αυτό το άρθρο, γίνονται με βάση τις ουράνιες κινήσεις. Όπως ο κάθε άνθρωπος είναι μοναδικός, έτσι μοναδικός είναι και ο αστρολογικός του χάρτης. Είμαστε πολυσύνθετα όντα και έτσι είναι και ο αστρολογικός μας χάρτης. Ο κάθε ένας λοιπόν, μπορεί να βιώσει με διαφορετικό τρόπο τις όψεις αυτές που αναλύουμε, σύμφωνα με τον δικό του χάρτη. Χρησιμοποιήστε την αστρολογία ως βοήθημα, ως εργαλείο, ένα από τα πολλά, που έχετε στην φαρέτρα σας, ως οδηγό, και πάντα με γνώμονα ότι έχουμε ελεύθερη βούληση, ότι εμείς φτιάχνουμε τη ζωή μας, εμείς επιλέγουμε, δουλεύουμε και δημιουργούμε το μέλλον μας.

Διαβάστε το ζώδιο σας, αλλά και τον ωροσκόπο σας, καθώς και το ζώδιο της Σελήνης σας αν είστε γυναίκα. Επίσης δίνεται μεγαλύτερη βαρύτητα στο ζώδιο του Ήλιου, αν ο χάρτης είναι ημερήσιος ή στο ζώδιο της Σελήνης, όταν ο χάρτης είναι νυχτερινός.

Η εβδομάδα ξεκινά με το όμορφο εξάγωνο, που σχηματίζεται μεταξύ του Ηλίου, από το ζώδιο του Σκορπιού και του Πλούτωνα, από το ζώδιο του Αιγόκερω. Είναι μια όψη που βοηθάει όσους επηρεάζει θετικά.  Ταύροι, Σκορπιοί, Αιγόκεροι και Καρκίνοι θα έχουν την ευκαιρία για μια σημαντική οικονομική επιτυχία. Μέσα από εργασιακούς στόχους τους οποίους επιτυγχάνουν, έχουν την ευκαιρία για να βελτιώσουν οικονομικές και εργασιακές συνθήκες. Επηρεάζει τους γεννημένους το τελευταίο πενθήμερο, και όσους έχουν πλανήτες στην 27η, 28η και 29η μοίρα.

Στη συνέχεια, την ίδια μέρα, έχουμε άλλο ένα εξάγωνο, αυτό που σχηματίζει ο Άρης, από το ζώδιο του Σκορπιού, με τον Πλούτωνα, από το ζώδιο του Αιγόκερω. Μια όψη ιδιαίτερα βοηθητική για Σκορπιούς, Ταύρους, Αιγόκερους και Καρκίνους. Είναι μια ευεργετική όψη, που διευκολύνει και ουσιαστικά δίνει την ευκαιρία, σε όσους επηρεάζονται για επίτευξη ενός οικονομικού στόχου. Η όψη αυτή θέλει λίγη προσοχή στην διαχείριση καταστάσεων, και κυρίως συναισθημάτων που μπορεί να ξυπνήσουν όπως κτητικότητας, εμμονών, ακόμα και υπερβολές στην σεξουαλικότητα. Επηρεάζει τους γεννημένους στο τελευταίο πενθήμερο, και όσους έχουν πλανήτες στην 27η, 28η και 29η μοίρα.

Στα μέσα της εβδομάδας έχουμε τον Ήλιο ο οποίος αλλάξει ζώδιο, και περνάει στο ζώδιο του Τοξότη, μεγεθύνοντας την ανάγκη που όλοι έχουμε αυτή την περίοδο για ανεμελιά , αισιοδοξία και παιχνίδι. Στο τέλος της εβδομάδας έχουμε έναν ακόμα πλανήτη να αλλάζει ζώδιο, τον Άρη, ο οποίος μετακινείται στο ζώδιο του Τοξότη. Είναι μια αμφιλεγόμενη θέση, καθώς ιδιαίτερα στην περίοδο που διανύουμε, μπορεί να μεγεθύνει τα θέματα φανατισμού και έτσι να οδηγηθούμε σε βίαιες καταστάσεις. Από την άλλη όμως ο Άρης στον Τοξότη, κινητοποιεί, δραστηριοποιεί και ενεργοποιεί Κριούς, Λέοντες και Τοξότες για να βγουν εκεί έξω και με περισσότερη ενέργεια να διεκδικήσουν τα θέλω τους, προσωπικά, ερωτικά και φιλοσοφικά. Επηρεάζει τους γεννημένους στο 1ο πενθήμερο και όσους έχουν πλανήτες στην 0, 1η και 2η μοίρα.

ΚΡΙΟΣ – Κυνηγήστε τα όνειρα και τις επιθυμίες σας.

Η πιο τυχερή μέρα της εβδομάδας για εσάς είναι η Παρασκευή.  Ο Άρης στον Τοξότη, κινητοποιεί, δραστηριοποιεί και ενεργοποιεί όσους επηρεάζει. Είναι η ώρα να βγείτε εκεί έξω και με περισσότερη ενέργεια να διεκδικήσετε τα θέλω σας, προσωπικά, ερωτικά και φιλοσοφικά. Νιώθετε γεμάτοι αυτοπεποίθηση, έτοιμοι να κυνηγήσετε τα όνειρα και τις επιθυμίες σας. Πολλοί από εσάς νιώθετε μετά από καιρό και πάλι αισιόδοξοι, έχει επιστρέψει η θετική σας ενέργεια, η κινητήριος δύναμη σε ότι κάνετε.

Αρκετοί θα έχετε την ευκαιρία να οργανώσετε ένα ταξίδι στο εξωτερικό το οποίο θα σας ανανεώσει και θα σας αναζωογονήσει. Ενώ, δεν είναι λίγοι και εκείνοι που με διαφορετική νοοτροπία πια θα ασχοληθούν με ανώτερες σπουδές ή κάποια εξειδίκευση. Εκμεταλλευτείτε την ημέρα για να  ξεκινήσετε ένα χόμπι, μια ξένη γλώσσα, κάτι που θα σας διευρύνει τους ορίζοντες ουσιαστικά και θα σας γεμίσει ενθουσιασμό. Επηρεάζει τους γεννημένους στο 1ο πενθήμερο και όσους έχουν πλανήτες στην 0, 1η και 2η μοίρα.

ΤΑΥΡΟΣ – Ευχάριστες στιγμές με τον σύντροφο και την οικογένεια.

Η πιο τυχερή μέρα της εβδομάδας για εσάς είναι η Δευτέρα. Το εξάγωνο, που σχηματίζει ο Άρης, από το ζώδιο του Σκορπιού, με τον Πλούτωνα, από το ζώδιο του Αιγόκερω,  είναι μια ευεργετική όψη, που διευκολύνει και ουσιαστικά δίνει την ευκαιρία σε όσους επηρεάζονται για επίτευξη μιας συνεργασίας ή μιας προσωπικής σχέσης, που ονειρευόντουσαν εδώ και καιρό. Οι περισσότεροι από εσάς, πλέον με διαφορετική φιλοσοφία σε ό,τι αφορά τις σχέσεις σας, προσωπικές και επαγγελματικές, έχετε την ευκαιρία να δημιουργήσετε μια σχέση, όπως ακριβώς την έχετε φανταστεί, η οποία θα σας ικανοποιήσει και θα σας γεμίσει ελπίδα και αισιοδοξία.

Δεν είναι λίγοι εκείνοι που θα έχουν την ευκαιρία να αλλάξουν μια ήδη υπάρχουσα σχέση είτε οικογενειακή, είτε προσωπική- ερωτική, είτε επαγγελματική. Επηρεάζει τους γεννημένους το τελευταίο πενθήμερο, και όσους έχουν πλανήτες στην 27η, 28η και 29η μοίρα.

ΔΙΔΥΜΟΙ – Διοχετεύετε την ενέργεια σας ανάμεσα στους φίλους και το σύντροφο σας.

 Η πιο τυχερή μέρα της εβδομάδας για εσάς είναι η Παρασκευή.  Ο Άρης στον Τοξότη, κινητοποιεί, δραστηριοποιεί και ενεργοποιεί όσους επηρεάζει. Είναι η ώρα να βγείτε εκεί έξω και με περισσότερη ενέργεια να διεκδικήσετε τα θέλω σας, προσωπικά και ερωτικά. Πολλοί από εσάς, μπορεί να έχετε μικροεντάσεις με το σύντροφο, εκμεταλλευτείτε αυτές τις εντάσεις για να συζητήσετε, να ανοιχτείτε. Μια λύση είναι να βάλετε κοινούς στόχους, να διοχετεύσετε όλη αυτή την ένταση, στο να ξεκινήσετε κάτι δημιουργικό μαζί.

Δεν είναι και λίγοι εκείνοι που τους δίνεται η ευκαιρία, αν φυσικά και εκείνοι το επιθυμούν να ανανεώσουν την σεξουαλική τους ζωή, με τον σύντροφο τους. Τέλος, αρκετοί θα έχουν την ανάγκη να περάσουν χρόνο με τους φίλους ή θα παρατηρήσουν ότι ένα χόμπι τους, μπορεί να τους τρώει πολύ ενεργεία. Εκμεταλλευτείτε την ημέρα για να περάσετε χρόνο με τους φίλους και τον σύντροφο σας εποικοδομητικά, και μην χάσετε τον χρόνο σας με μικροπαρεξηγήσεις. Επηρεάζει τους γεννημένους στο 1ο πενθήμερο και όσους έχουν πλανήτες στην 0, 1η και 2η μοίρα.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ– Ερωτικές και Επαγγελματικές ευκαιρίες.

Η πιο τυχερή μέρα της εβδομάδας για εσάς είναι η Δευτέρα. Το όμορφο εξάγωνο, που σχηματίζεται μεταξύ του Ηλίου, από το ζώδιο του Σκορπιού και του Πλούτωνα, από το ζώδιο του Αιγόκερου, είναι μια όψη, που βοηθάει όσους επηρεάζει με θετικό τρόπο. Αρκετοί θα έχουν την ευκαιρία για μια σημαντική επαγγελματική επιτυχία. Μέσα από εργασιακούς στόχους, τους οποίους επιτυγχάνουν έχουν την ευκαιρία για να βελτιώσουν οικονομικές και εργασιακές συνθήκες.

Δεν είναι λίγοι εκείνοι που θα έχουν την ευκαιρία να δημιουργήσουν με ένα ιδιαίτερα δημιουργικό τρόπο μια επαγγελματική συνεργασία, που θα τους βελτιώσει την κοινωνική τους θέση, χαρίζοντας τους επαγγελματική καταξίωση. Τέλος, πολλοί θα έχουν την ευκαιρία για μια νέα ερωτική σχέση ή για την επισημοποίηση μιας υπάρχουσας. Εκμεταλλευτείτε την ημέρα δημιουργικά, βγείτε έξω, ερωτευτείτε. Η μέρα είναι ιδανική και για να ξεκινήσετε τις προσπάθειες αν θέλετε να αποκτήσετε παιδάκι, ενώ ευνοεί και γενικότερα θέματα παιδιών. Επηρεάζει τους γεννημένους το τελευταίο πενθήμερο, και όσους έχουν πλανήτες στην 27η, 28η και 29η μοίρα.

ΛΕΩΝ- Αισιοδοξία και κέφι για ζωή

Η πιο τυχερή μέρα της εβδομάδας για εσάς είναι η Παρασκευή.  Ο Άρης στον Τοξότη, κινητοποιεί, δραστηριοποιεί και ενεργοποιεί όσους επηρεάζει. Είναι η ώρα να βγείτε εκεί έξω και με περισσότερη ενέργεια να διεκδικήσετε τα θέλω σας, προσωπικά και ερωτικά. Είναι μια εξαιρετική μέρα για τους περισσότερους από εσάς. Νιώθετε καλά, γεμάτοι αυτοπεποίθηση, έτοιμοι να κυνηγήσετε τα όνειρα και τις επιθυμίες σας. Πολλοί από εσάς, θα έχουν αυτή την περίοδο έντονη διάθεση για να οργανώσουν ένα ταξίδι στο εξωτερικό, το οποίο θα τους ανανεώσει.

Δεν είναι λίγοι εκείνοι που έχουν έντονη την ανάγκη να διασκεδάσουν και να περάσουν καλά, και γιατί όχι να ερωτευτούν. Τέλος, η θέση εκεί του Άρη, μπορεί να σας οδηγήσει σε κάποια συνεργασία με το εξωτερικό, σε ένα ταξίδι εκεί ή σε ένα έρωτα από εκεί. Αρκετοί με αυτή τη διέλευση μπορεί να συνειδητοποιήσετε ότι θέλετε να αποκτήσετε ένα παιδάκι, ότι είναι ένα σημαντικό όνειρο σας, που θέλετε να το πραγματοποιήσετε. Επηρεάζει τους γεννημένους στο 1ο πενθήμερο και όσους έχουν πλανήτες στην 0, 1η και 2η μοίρα.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ – Ευκαιρία για βελτίωση των οικονομικών σας.

Η πιο τυχερή μέρα της εβδομάδας για εσάς είναι η Δευτέρα. Το εξάγωνο, που σχηματίζει ο Άρης, από το ζώδιο του Σκορπιού, με τον Πλούτωνα, από το ζώδιο του Αιγόκερου,  είναι μια ευεργετική όψη, που διευκολύνει και ουσιαστικά δίνει την ευκαιρία σε όσους επηρεάζονται μέσα από δημιουργικούς τρόπους να προσεγγίσουν τους πελάτες τους και έτσι να αυξήσουν το εισόδημά τους. Αρκετοί πωλητές, καθώς και επιχειρηματίες θα δουν τα οικονομικά τους να βελτιώνονται, οπότε θα πάρουν μια ανάσα, έστω και παροδική.

 Δεν είναι λίγοι οι Παρθένοι που θα έχουν την ευκαιρία να σχεδιάσουν μια κοντινή απόδραση, η οποία θα τους χαρίσει στιγμές ανεμελιάς και καλοπέρασης. Τέλος, δεν είναι λίγοι εκείνοι που θα περάσουν όμορφες στιγμές με τα αδέρφια τους και τους οικείους τους. Επηρεάζει τους γεννημένους το τελευταίο πενθήμερο, και όσους έχουν πλανήτες στην 27η, 28η και 29η μοίρα.

ΖΥΓΟΣ – Ευκαιρία για απελευθέρωση από φοβίες και ανασφάλειες.

Η πιο τυχερή μέρα της εβδομάδας για εσάς είναι η Δευτέρα. Το εξάγωνο, που σχηματίζει ο Άρης, από το ζώδιο του Σκορπιού, με τον Πλούτωνα, από το ζώδιο του Αιγόκερου,  είναι μια ευεργετική όψη, που διευκολύνει και ουσιαστικά δίνει την ευκαιρία σε όσους επηρεάζονται να απελευθερωθούν από φοβίες και ανασφάλειες. Οι περισσότεροι από εσάς, έχετε πλέον ριζικά αλλάξει τον τρόπο που σκέφτεστε και διαχειρίζεστε τις καταστάσεις στη ζωή σας.

Ενώ, δεν είναι λίγοι και εκείνοι που έχουν καταφέρει μέσα από πολλές δοκιμασίες να αλλάξουν τις σχέσεις τους με την οικογένεια τους, και με τα αδέρφια τους. Είναι λοιπόν τώρα η ευκαιρία, να απελευθερωθείτε από τυχόν ανασφάλειες και φοβίες του παρελθόντος σας κρατούν δέσμιους και επηρεάζουν την ψυχολογία σας, και την καθημερινότητα σας. Εκμεταλλευτείτε την ημέρα για να διοργανώσετε ένα ταξίδι, έστω μια μικρή απόδραση, το αξίζετε μετά από τόσα που έχετε περάσει. Επηρεάζει τους γεννημένους το τελευταίο πενθήμερο, και όσους έχουν πλανήτες στην 27η, 28η και 29η μοίρα.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ – Ευκαιρία για επαγγελματική επιτυχία.

Η πιο τυχερή μέρα της εβδομάδας για εσάς είναι η Δευτέρα. Το όμορφο εξάγωνο, που σχηματίζεται μεταξύ του Ηλίου, από το ζώδιο σας, και του Πλούτωνα, από το ζώδιο του Αιγόκερου, είναι μια όψη που βοηθάει όσους επηρεάζει θετικά.  Έτσι, πολλοί θα έχουν την ευκαιρία για μια σημαντική οικονομική επιτυχία. Μέσα από εργασιακούς στόχους τους οποίους επιτυγχάνουν, έχουν την ευκαιρία να βελτιώσουν το επαγγελματικό τους προφίλ.

Δεν είναι λίγοι και εκείνοι που θα συνάψουν μια επαγγελματική συμφωνία, ένα συμβόλαιο, το οποίο θα τους εδραιώσει επαγγελματικά. Τέλος, είναι μια εξαιρετική μέρα για να βελτιώσετε τις σχέσεις με τα αδέρφια σας, καθώς και με το σύζυγο σας. Εκμεταλλευτείτε την ημέρα για να κάνετε συζητήσεις και διαπραγματεύσεις και δεν θα βγείτε χαμένοι σε καμία περίπτωση. Επηρεάζει τους γεννημένους το τελευταίο πενθήμερο, και όσους έχουν πλανήτες στην 27η, 28η και 29η μοίρα.

ΤΟΞΟΤΗΣ – Εκπέμπετε αυτοπεποίθηση και ερωτισμό.

Η πιο τυχερή μέρα της εβδομάδας για εσάς είναι η Παρασκευή.  Ο Άρης στο ζώδιο σας, σας κινητοποιεί, δραστηριοποιεί και ενεργοποιεί όσους επηρεάζει. Είναι η ώρα να βγείτε εκεί έξω και με περισσότερη ενέργεια να διεκδικήσετε τα θέλω σας, προσωπικά και ερωτικά. Είναι μια εξαιρετική μέρα για τους περισσότερους από εσάς. Νιώθετε καλά, γεμάτοι αυτοπεποίθηση, έτοιμοι να κυνηγήσετε τα όνειρα και τις επιθυμίες σας. Πολλοί από εσάς, θα έχετε έντονα την ανάγκη για αυτοέκφραση. Θέλετε να φανείτε προς τα έξω, να αναγνωριστεί η αξία σας, να σας θαυμάσουν και να θαυμάσετε και εσείς τον εαυτό σας.

 Ενώ, δεν είναι λίγοι εκείνο που θα έχουν την ευκαιρία να δημιουργήσουν τουλάχιστον μια ερωτική σχέση, καθώς διανύεται μια ιδιαίτερα ερωτική περίοδο, και είστε στο επίκεντρο όπου βρεθείτε με ιδιαίτερη ευκολία. Επηρεάζει τους γεννημένους στο 1ο πενθήμερο και όσους έχουν πλανήτες στην 0, 1η και 2η μοίρα.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ – Ευκαιρία για επίτευξη στόχων.

Η πιο τυχερή μέρα της εβδομάδας για εσάς είναι η Δευτέρα. Το όμορφο εξάγωνο, που σχηματίζεται μεταξύ του Ηλίου, από το ζώδιο του Σκορπιού, και του Πλούτωνα, από το ζώδιο σας, είναι μια όψη που βοηθάει όσους επηρεάζει θετικά.  Έτσι, πολλοί θα έχουν την ευκαιρία για μια σημαντική επιτυχία. Με κάποιο τρόπο, μετά από καιρό, καταφέρνετε να πραγματοποιήσετε ένα όνειρο σας, μια επιθυμία σας. Δεν είναι λίγοι εκείνοι που με τη βοήθεια των φίλων τους, θα καταφέρουν να ολοκληρώσουν ένα στόχο που είχαν εδώ και καιρό.

Για όσους είναι επιχειρηματίες, είναι μια μέρα που θα έχετε την ευκαιρία να έχετε μια σημαντική επαγγελματική επιτυχία, ένα άνοιγμα που το θέλατε καιρό στο εσωτερικό ή στο εξωτερικό. Εκμεταλλευτείτε την ημέρα περνώντας χρόνο με τους φίλους σας, βάζοντας καινούριους στόχους, και προγραμματίζοντας ένα ταξίδι στο εξωτερικό για να φορτίσετε τις μπαταρίες σας. Επηρεάζει τους γεννημένους το τελευταίο πενθήμερο και όσους έχουν πλανήτες στην 27η, 28η και 29η μοίρα.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ – Ευκαιρία για μια καινούρια ερωτική σχέση

Η πιο τυχερή μέρα της εβδομάδας για εσάς είναι η Παρασκευή.  Ο Άρης στον Τοξότη, κινητοποιεί, δραστηριοποιεί και ενεργοποιεί όσους επηρεάζει. Είναι η ώρα να βγείτε εκεί έξω και με περισσότερη ενέργεια να διεκδικήσετε τα θέλω σας, προσωπικά και ερωτικά. Είναι μια εξαιρετική μέρα για τους περισσότερους από εσάς. Νιώθετε καλά, γεμάτοι αυτοπεποίθηση, έτοιμοι να κυνηγήσετε τα όνειρα και τις επιθυμίες σας. Πολλοί από εσάς, θα έχουν αυτή την περίοδο έντονη ερωτική διάθεση. Θέλετε να φλερτάρετε, ενώ από την άλλη σας φλερτάρουν συνεχώς.

Νιώθετε δυνατοί, έτοιμοι να κυνηγήσετε τους στόχους σας. και να τους πετύχετε, θέλει λίγη προσοχή όμως εδώ, μην σπαταλάτε παραπάνω ενέργεια από όση χρειάζεται γιατί υπάρχει ο κίνδυνος να εξαντληθείτε ή να βαρεθείτε. Ενώ, δεν είναι λίγοι και εκείνοι που θα ανακαλύψουν μέσα στους στόχους τους και την βαθύτερη ανάγκη του να αποκτήσουν ένα παιδί. Για όσους έχουν ήδη παιδιά, θα έχετε την ευκαιρία να ασχοληθείτε μαζί τους και να τους αφιερώσετε χρόνο. Επηρεάζει τους γεννημένους στο 1ο πενθήμερο και όσους έχουν πλανήτες στην 0, 1η και 2η μοίρα.

ΙΧΘΥΕΣ – Ευκαιρία για εργασιακή επιτυχία και βελτίωση της καθημερινότητας.

Η πιο τυχερή μέρα της εβδομάδας για εσάς είναι η Δευτέρα. Το όμορφο εξάγωνο, που σχηματίζεται μεταξύ του Ηλίου, από το ζώδιο του Σκορπιού και του Πλούτωνα, από το ζώδιο του Αιγόκερου, είναι μια όψη, που βοηθάει όσους επηρεάζει με θετικό τρόπο. Αρκετοί θα έχουν την ευκαιρία για μια σημαντική επαγγελματική επιτυχία. Μέσα από εργασιακούς στόχους, τους οποίους επιτυγχάνουν έχουν την ευκαιρία για να βελτιώσουν οικονομικές και εργασιακές συνθήκες.

Δεν είναι λίγοι εκείνοι που θα έχουν την ευκαιρία να οργανώσουν ένα ταξίδι στο εξωτερικό, το οποίο θα τους ανανεώσει και θα τους γεμίσει ανεπανάληπτες στιγμές. Καινούργιοι στόχοι, καινούργιες επιθυμίες και μετά από πολύ καιρό, και η προοπτική μπροστά σας, να αποκτήσετε ότι θέλετε, να βελτιώσετε την καθημερινότητα σας. Εκμεταλλευτείτε την ευκαιρία, δουλέψτε με τον εαυτό σας και τις επιθυμίες σας, ψάξτε βαθιά και θα βγείτε κερδισμένοι. Επηρεάζει τους γεννημένους το τελευταίο πενθήμερο, και όσους έχουν πλανήτες στην 27η, 28η και 29η μοίρα.

Από την Μαρία Σόγια

Πηγή: christosarchos.gr

Φωτογραφία: istock

Διάβασε ακόμη