Τετάρτη, 6 Δεκεμβρίου, 2023

Η πιο τυχερή μέρα της εβδομάδας (13-19) Νοεμβρίου

Με εντάσεις θα τα καταφέρουμε.

Εμείς εδώ, αναλύουμε τις θετικές πλανητικές όψεις, χωρίς να λαμβάνουμε υπόψη μας τις αρνητικές. Οι αστρολογικές ερμηνείες που δίνονται σε αυτό το άρθρο, γίνονται με βάση τις ουράνιες κινήσεις. Όπως ο κάθε άνθρωπος είναι μοναδικός, έτσι μοναδικός είναι και ο αστρολογικός του χάρτης. Είμαστε πολυσύνθετα όντα, και έτσι είναι και ο αστρολογικός μας χάρτης.  Ο κάθε ένας λοιπόν, μπορεί να βιώσει με διαφορετικό τρόπο τις όψεις αυτές που αναλύουμε, σύμφωνα με τον δικό του χάρτη. Χρησιμοποιήστε την αστρολογία ως βοήθημα, ως εργαλείο, ένα από τα πολλά, που έχετε στην φαρέτρα σας, ως οδηγό, και πάντα με γνώμονα ότι έχουμε ελεύθερη βούληση, ότι εμείς φτιάχνουμε τη ζωή μας, εμείς επιλέγουμε, δουλεύουμε και δημιουργούμε το μέλλον μας.

Η εβδομάδα ξεκινάει με την Νέα Σελήνη στο ζώδιο του Σκορπιού, η οποία είναι μια Νέα Σελήνη ιδιαίτερα απαιτητική, κυρίως για Σκορπιούς και Ταυρους,  και δευτερευόντως για Λέοντες και Υδροχόους. Επηρεάζει τους γεννημένους τέλος 4ου αρχές  5ου πενθημέρου  και όσους έχουν πλανήτες στην 20η, 21η ,22η και 23η μοίρα.

Στη συνέχεια, έχουμε το όμορφο εξάγωνο που σχηματίζεται μεταξύ του Ερμή, ο οποίος βρίσκεται στο ζώδιο του Τοξότη, και της Αφροδίτης, από το ζώδιο του Ζυγού. Μια υπέροχη όψη, που δίνει την ευκαιρία, σε όσους επηρεάζει για μια ξαφνική ερωτική γνωριμία. Σαφώς, η διάθεση ανεβαίνει και νιώθετε πολύ πιο αισιόδοξοι. Επηρεάζει κυρίως Τοξότες, Διδύμους, Κριούς και Ζυγούς γεννημένους το 2ο πενθήμερο και όσους έχουν πλανήτες στην 6η, 7η και 8η μοίρα.

Τέλος, στο τέλος της εβδομάδας έχουμε το όμορφο τρίγωνο, όψη που σχηματίζεται μεταξύ του Άρη, από το ζώδιο του Σκορπιού και του Ποσειδώνα, από το ζώδιο των Ιχθύων. Είναι μια πολύ βοηθητική όψη, καθώς και οι δύο πλανήτες βρίσκονται σε καλή όψη μεταξύ τους και ταυτόχρονα σε υπέροχη θέση, άρα είναι ιδιαίτερα λειτουργικοί. Η όψη επηρεάζει κυρίως Καρκίνους, Σκορπιούς και Ιχθύες γεννημένους μέσα 5ου , αρχές 6ου πενθήμερου, και όσους έχουν πλανήτες στην 23η, 24η, 25η και 26η μοίρα των ζωδίων. Είναι μια ευκαιρία για να εκφράσουν το ταλέντο τους, να πετύχουν σκοπούς και στόχους, και να νιώσουν καλά μέσα τους. Μετά από καιρό, νιώθετε ότι μπορείτε να διοχετεύσετε την ενέργεια σας εποικοδομητικά  και είστε ιδιαίτερα δημιουργικοί.

ΚΡΙΟΣ – Μοιραστείτε τις ιδέες σας και γίνετε ακαταμάχητοι σε συνεργάτες και ερωτικούς συντρόφους.

Η πιο τυχερή μέρα της εβδομάδας για εσάς είναι η Τετάρτη.  Το όμορφο εξάγωνο που σχηματίζεται μεταξύ του Ερμή, ο οποίος βρίσκεται στο ζώδιο του Τοξότη, και της Αφροδίτης, από το ζώδιο του Ζυγού είναι ιδιαίτερα βοηθητικό για εσάς. Μια υπέροχη όψη, που δίνει την ευκαιρία, σε όσους επηρεάζει για μια ξαφνική ερωτική γνωριμία. Σαφώς, η διάθεση ανεβαίνει και νιώθετε πολύ πιο αισιόδοξοι. Πολλοί από εσάς θα έχετε την ευκαιρία να δημιουργήσετε πιο υγιής και επιτυχημένες σχέσεις, είτε προσωπικές είτε επαγγελματικές.

Δεν είναι λίγοι εκείνοι που θα καταφέρουν να κάνουν μια επαγγελματική συνεργασία που είχαν στόχο εδώ και καιρό, ένα επαγγελματικό άνοιγμα στο εσωτερικό ή στο εξωτερικό, το οποίο θα τους δώσει την ευκαιρία να βελτιώσουν τα έσοδα τους, καθώς και την ψυχολογία τους. Εκμεταλλευτείτε την ημέρα για να κάνετε συζητήσεις και γνωριμίες, καθώς και για να οργανώσετε μια κοντινή απόδραση που θα σας ανανεώσει και θα σας αναζωογονήσει. Επηρεάζει κυρίως τους γεννημένους το 2ο πενθήμερο  και όσους έχουν πλανήτες στην 6η, 7η και 8η μοίρα.

ΤΑΥΡΟΣ – Εκμεταλλευτείτε την ανεβασμένη σας διάθεση για να βρείτε αυτό που ονειρεύεστε, όμως προσοχή μην γίνει το όνειρο εφιάλτης.

Η πιο τυχερή μέρα της εβδομάδας για εσάς είναι η Παρασκευή. Το όμορφο τρίγωνο, όψη που σχηματίζεται μεταξύ του Άρη, από το ζώδιο του Σκορπιού και του Ποσειδώνα, από το ζώδιο των Ιχθύων λειτουργεί ευνοϊκά για εσάς. Είναι μια πολύ βοηθητική όψη, καθώς και οι δύο πλανήτες βρίσκονται σε καλή όψη μεταξύ τους και ταυτόχρονα σε υπέροχη θέση, άρα είναι ιδιαίτερα λειτουργικοί. Είναι μια ευκαιρία για να εκφράσουν το ταλέντο τους, να πετύχουν σκοπούς και στόχους, και να νιώσουν καλά μέσα τους. Μετά από καιρό, νιώθετε ότι μπορείτε να διοχετεύσετε την ενέργεια σας εποικοδομητικά, και είστε ιδιαίτερα δημιουργικοί.

Πολλοί από εσάς θα έχετε την ευκαιρία για μια γνωριμία μέσα από το φιλικό σας περιβάλλον, η οποία μπορεί να οδηγήσει σε μια ερωτική σχέση ή μια επαγγελματική συνεργασία. Νιώθετε έτοιμοι να ερωτευτείτε , και να πραγματοποιήσετε τους στόχους και τα όνειρα σας. Εκμεταλλευτείτε την ημέρα, βγείτε έξω και γνωρίσετε κόσμο, η λίμπιντο σας είναι ιδιαίτερα ανεβασμένη, όπως και η διάθεση σας. Βασικές προϋποθέσεις για να έλξετε αυτά που επιθυμείτε, προσοχή όμως , καθώς υπάρχει ο κίνδυνος να είναι άνθρακας ο θησαυρός, βεβαιωθείτε ότι δεν υπάρχει παρασκήνιο πίσω από την κάθε γνωριμία σας. . Η όψη επηρεάζει κυρίως γεννημένους μέσα 5ου , αρχές 6ου πενθήμερου και όσους έχουν πλανήτες στην 23η, 24η, 25η και 26η μοίρα.

ΔΙΔΥΜΟΙ – Ευκαιρία για καινούρια ερωτική γνωριμία ή ευχάριστες στιγμές με τον σύντροφο.

Η πιο τυχερή μέρα της εβδομάδας για εσάς είναι η Τετάρτη.  Το όμορφο εξάγωνο που σχηματίζεται μεταξύ του Ερμή, ο οποίος βρίσκεται στο ζώδιο του Τοξότη και της Αφροδίτης, από το ζώδιο του Ζυγού είναι ιδιαίτερα βοηθητικό για εσάς. Μια υπέροχη όψη, που δίνει την ευκαιρία, σε όσους επηρεάζει για μια ξαφνική ερωτική γνωριμία. Σαφώς, η διάθεση ανεβαίνει και νιώθετε πολύ πιο αισιόδοξοι. Πολλοί από εσάς θα έχετε την ευκαιρία να κάνετε μια ερωτική γνωριμία μέσα από το οικογενειακό ή στενό σας περιβάλλον, η οποία θα οδηγήσει σε μια ερωτική σχέση την οποία μπορεί για κάποιο καιρό να νιώθετε ότι θέλετε να κρατήσετε κρυφή.

Νιώθετε έτοιμοι να δημιουργήσετε μετά από καιρό μια ερωτική σχέση , ενώ δεν είναι λίγοι εκείνοι που θα καταφέρουν να βελτιώσουν και να ανανεώσουν την ήδη υπάρχουσα ερωτική σχέση με τον σύντροφό τους. Εκμεταλλευτείτε την ημέρα για να περάσετε όμορφες ερωτικές στιγμές με το σύντροφο, καθώς και ευχάριστες και δημιουργικές στιγμές με την οικογένεια σας. Η μέρα είναι εξαιρετική για να ξεκινήσετε προσπάθειες αν θέλετε να αποκτήσετε παιδί. Επηρεάζει κυρίως τους γεννημένους το 2ο πενθήμερο  και όσους έχουν πλανήτες στην 6η, 7η και 8η μοίρα.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ – Ευκαιρία για μια επαγγελματική επιτυχία ή μια ιδιαίτερα σημαντική ερωτική γνωριμία.

Η πιο τυχερή μέρα της εβδομάδας για εσάς είναι η Παρασκευή. Το όμορφο τρίγωνο, όψη που σχηματίζεται μεταξύ του Άρη, από το ζώδιο του Σκορπιού και του Ποσειδώνα, από το ζώδιο των Ιχθύων λειτουργεί ευνοϊκά για εσάς. Είναι μια πολύ βοηθητική όψη, καθώς και οι δύο πλανήτες βρίσκονται σε καλή όψη μεταξύ τους και ταυτόχρονα σε υπέροχη θέση, άρα είναι ιδιαίτερα λειτουργικοί. Είναι μια ευκαιρία για να εκφράσουν το ταλέντο τους, να πετύχουν σκοπούς και στόχους, και να νιώσουν καλά μέσα τους. Μετά από καιρό, νιώθετε ότι μπορείτε να διοχετεύσετε την ενέργεια σας εποικοδομητικά και είστε ιδιαίτερα δημιουργικοί.

Πολλοί από εσάς θα έχετε την ευκαιρία για μια ερωτική γνωριμία η οποία μπορεί να οδηγήσει σε κάτι πιο επίσημο. Ενώ, αν σας ενδιαφέρει να κάνετε κάποιο άνοιγμα στα επαγγελματικά σας, στο εσωτερικό ή στο εξωτερικό, σήμερα οι συνθήκες το ευνοούν. Δεν είναι λίγοι και οι Καρκίνοι που σήμερα θα έχουν μια σημαντική επαγγελματική επιτυχία, που θα τονώσει την αυτοπεποίθηση τους. Εκμεταλλευτείτε την ημέρα για να βάλετε στόχους, να ξεκινήσετε σπουδές ή να οργανώσετε ένα ταξίδι στο εξωτερικό. Η όψη επηρεάζει κυρίως γεννημένους μέσα 5ου , αρχές 6ου πενθήμερου και όσους έχουν πλανήτες στην 23η, 24η, 25η και 26η μοίρα.

ΛΕΩΝ – Ευκαιρία για επίτευξη επαγγελματικών και οικονομικών στόχων.

Η πιο τυχερή μέρα της εβδομάδας για εσάς είναι η Τετάρτη. Το όμορφο εξάγωνο που σχηματίζεται μεταξύ του Ερμή, ο οποίος βρίσκεται στο ζώδιο του Τοξότη και της Αφροδίτης, από το ζώδιο του Ζυγού είναι ιδιαίτερα βοηθητικό για εσάς. Μια υπέροχη όψη, που δίνει την ευκαιρία, σε όσους επηρεάζει για μια ξαφνική ερωτική γνωριμία. Σαφώς, η διάθεση ανεβαίνει και νιώθετε πολύ πιο αισιόδοξοι. Η μέρα είναι ιδιαίτερα βοηθητική για πολλούς από εσάς, για να πετύχετε επαγγελματικούς και οικονομικούς στόχους μέσα από δημιουργικές σκέψεις ή την βοήθεια των οικιών σας.

Νιώθετε καλά, μετά από αρκετές ταλαιπωρίες και εντάσεις και αυτό φαίνεται. Εκμεταλλευτείτε την ημέρα για να θέσετε καινούριους στόχους που αφορούν τα οικονομικά σας, καθώς και την επαγγελματική σας σταδιοδρομία και για ευχάριστες στιγμές και συζητήσεις με φίλους και γνωστούς. Η μέρα είναι εξαιρετική για να οργανώσετε μια κοντινή απόδραση ή εκδρομή, που θα σας βοηθήσει να ανανεωθείτε αλλάζοντας παραστάσεις. Επηρεάζει κυρίως τους γεννημένους το 2ο πενθήμερο  και όσους έχουν πλανήτες στην 6η, 7η και 8η μοίρα.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ – Ευκαιρία για μια ερωτική σχέση καθώς και για διευθέτηση περιουσιακών ζητημάτων.

Η πιο τυχερή μέρα της εβδομάδας για εσάς είναι η Παρασκευή. Το όμορφο τρίγωνο, όψη που σχηματίζεται μεταξύ του Άρη, από το ζώδιο του Σκορπιού και του Ποσειδώνα, από το ζώδιο των Ιχθύων λειτουργεί ευνοϊκά για εσάς. Είναι μια πολύ βοηθητική όψη, καθώς και οι δύο πλανήτες βρίσκονται σε καλή όψη μεταξύ τους και ταυτόχρονα σε υπέροχη θέση, άρα είναι ιδιαίτερα λειτουργικοί. Είναι μια ευκαιρία για να εκφράσουν το ταλέντο τους, να πετύχουν σκοπούς και στόχους, και να νιώσουν καλά μέσα τους.

Πολλοί από εσάς θα έχετε την ευκαιρία να πετύχετε δημιουργικούς στόχους που έχετε βάλει, με την βοήθεια του οικείου σας περιβάλλοντος. Ενώ, δεν είναι λίγοι εκείνοι που θα κάνουν μια ερωτική γνωριμία η οποία θα οδηγήσει μετέπειτα σε ερωτική σχέση. Τέλος, αρκετοί μπορεί να καταφέρουν να διευθετήσουν μια διένεξη που έχει δημιουργηθεί , εξαιτίας περιουσιακών ζητημάτων. Η όψη επηρεάζει κυρίως γεννημένους μέσα 5ου , αρχές 6ου πενθήμερου και όσους έχουν πλανήτες στην 23η, 24η, 25η και 26η μοίρα.

ΖΥΓΟΣ – Εξαιρετική μέρα για να απολαύσετε την συντροφιά του συζύγου ή του συντρόφου σας.

Η πιο τυχερή μέρα της εβδομάδας για εσάς είναι η Τετάρτη . Το όμορφο εξάγωνο που σχηματίζεται μεταξύ του Ερμή, ο οποίος βρίσκεται στο ζώδιο του Τοξότη και της Αφροδίτης, από το ζώδιο σας είναι ιδιαίτερα βοηθητικό για εσάς. Μια υπέροχη όψη, που δίνει την ευκαιρία, σε όσους επηρεάζει για μια ξαφνική ερωτική γνωριμία. Σαφώς, η διάθεση ανεβαίνει και νιώθετε πολύ πιο αισιόδοξοι. Πολλοί από εσάς θα έχετε την ευκαιρία να κάνετε συζητήσεις και διαπραγματεύσεις, οι οποίες θα ωφελήσουν τον τομέα των επαγγελματικών αλλά και των περιουσιακών σας.

Δεν είναι λίγοι εκείνοι που θα καταφέρουν να διευθετήσουν τα οικονομικά τους και κυρίως, χρέη προς τρίτους. Νιώθετε καλά, γεμάτοι αυτοπεποίθηση, με ανεβασμένη ερωτική διάθεση και όρεξη για να βγείτε έξω, να γνωρίσετε καινούριο κόσμο, να κοινωνικοποιηθείτε γενικότερα. Εκμεταλλευτείτε την ημέρα για να περάσετε ευχάριστο χρόνο με τους οικείους σας, τον σύντροφό σας, να διοργανώσετε μια κοντινή απόδραση ή για να κάνετε μια χαλαρή βόλτα με το αυτοκίνητο. Ότι και αν επιλέξετε, θα περάσετε καλά. . Επηρεάζει κυρίως τους γεννημένους το 2ο πενθήμερο και όσους έχουν πλανήτες στην 6η, 7η και 8η μοίρα.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ – Ευκαιρία για ένα νέο έρωτα ή ένα μωρό.

Η πιο τυχερή μέρα της εβδομάδας για εσάς είναι η Παρασκευή. Το όμορφο τρίγωνο, όψη που σχηματίζεται μεταξύ του Άρη, από το ζώδιο σας και του Ποσειδώνα, από το ζώδιο των Ιχθύων λειτουργεί ευνοϊκά για εσάς. Είναι μια πολύ βοηθητική όψη, καθώς και οι δύο πλανήτες βρίσκονται σε καλή όψη μεταξύ τους και ταυτόχρονα σε υπέροχη θέση, άρα είναι ιδιαίτερα λειτουργικοί. Είναι μια ευκαιρία για να εκφράσουν το ταλέντο τους, να πετύχουν σκοπούς και στόχους, και να νιώσουν καλά μέσα τους. Πολλοί από εσάς θα έχετε την ευκαιρία να κάνετε μια ερωτική γνωριμία, την οποία επιθυμούσατε και ονειρευόσαστε εδώ και καιρό.

Δεν είναι λίγοι εκείνοι που θα καταφέρουν να έχουν  μια εξαιρετική επαγγελματική επιτυχία. Η μέρα είναι ιδιαίτερα ευνοϊκή για όσους ασχολούνται με επαγγέλματα καλλιτεχνικά. Αρκετοί θα έχουν την ευκαιρία να βελτιώσουν την καθημερινότητα τους και να την κάνουν πιο ευχάριστη.  Εκμεταλλευτείτε την ημέρα για να περάσετε ευχάριστες στιγμές με τα παιδιά σας ή τον έρωτα σας. Επίσης, η μέρα είναι ιδανική για να ξεκινήσετε τις προσπάθειες όσοι θέλετε να αποκτήσετε απόγονο. Η όψη επηρεάζει κυρίως γεννημένους μέσα 5ου , αρχές 6ου πενθήμερου και όσους έχουν πλανήτες στην 23η, 24η, 25η και 26η μοίρα.

ΤΟΞΟΤΗΣ – Ερωτική και παιχνιδιάρικη διάθεση, ώρα για Πάρτι.

Η πιο τυχερή μέρα της εβδομάδας για εσάς είναι η Τετάρτη.  Το όμορφο εξάγωνο που σχηματίζεται μεταξύ του Ερμή, ο οποίος βρίσκεται στο ζώδιο σας και της Αφροδίτης, από το ζώδιο του Ζυγού είναι ιδιαίτερα βοηθητικό για εσάς. Μια υπέροχη όψη, που δίνει την ευκαιρία, σε όσους επηρεάζει για μια ξαφνική ερωτική γνωριμία. Σαφώς, η διάθεση ανεβαίνει και νιώθετε πολύ πιο αισιόδοξοι. Η μέρα είναι ιδιαίτερα βοηθητική για πολλούς από εσάς, ιδιαίτερα για εκείνους που είναι μόνοι και θέλουν να βρουν το άλλο τους μισό, καθώς μια ερωτική γνωριμία είναι προ των πυλών. Ενώ αρκετοί θα αποφασίσετε να κάνετε το επόμενο βήμα και να επισημοποιήσετε τη σχέση σας.

Νιώθετε καλά, και αυτό φαίνεται, το εκπέμπεται, έτσι έλκετε ότι επιθυμείτε. Δεν είναι λίγοι εκείνοι οι Τοξότες, που θα έχουν την ανάγκη να περάσουν χρόνο και ευχάριστες στιγμές με τους φίλους τους, έτσι θα έχουν και την ευκαιρία μέσα από το φιλικό τους περιβάλλον να γνωρίσουν το άλλο τους μισό. Εκμεταλλευτείτε την ημέρα για να οργανώσετε ένα πάρτι , μια συγκέντρωση φίλων, ένα είναι το σίγουρο, θα περάσετε εξαιρετικά. Επηρεάζει κυρίως τους γεννημένους το 2ο πενθήμερο  και όσους έχουν πλανήτες στην 6η, 7η και 8η μοίρα.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ – Καινούργιοι στόχοι, καινούργια όνειρα.

Η πιο τυχερή μέρα της εβδομάδας για εσάς είναι η Παρασκευή. Το όμορφο τρίγωνο, όψη που σχηματίζεται μεταξύ του Άρη, από το ζώδιο σας και του Ποσειδώνα, από το ζώδιο των Ιχθύων λειτουργεί ευνοϊκά για εσάς. Είναι μια πολύ βοηθητική όψη, καθώς και οι δύο πλανήτες βρίσκονται σε καλή όψη μεταξύ τους και ταυτόχρονα σε υπέροχη θέση, άρα είναι ιδιαίτερα λειτουργικοί. Είναι μια ευκαιρία για να εκφράσουν το ταλέντο τους, να πετύχουν σκοπούς και στόχους, και να νιώσουν καλά μέσα τους.

Πολλοί από εσάς θα έχετε την ευκαιρία να γνωρίσετε κόσμο και έτσι να κοινωνικοποιηθείτε. Ενώ δεν είναι λίγοι και εκείνοι που θα καταφέρουν να περάσουν ευχάριστες στιγμές με την οικογένεια τους. Εκμεταλλευτείτε την ημέρα για να περάσετε όμορφα μέσα στο σπίτι σας καθώς και για να θέσετε καινούριους στόχους, προσοχή απλά να μην είναι μη ρεαλιστικοί, οπότε και αδύνατο να τους υλοποιήσετε. Η όψη επηρεάζει κυρίως γεννημένους μέσα 5ου , αρχές 6ου πενθήμερου και όσους έχουν πλανήτες στην 23η, 24η, 25η και 26η μοίρα.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ – Ένας έρωτας και ένα ταξίδι ή ένας ταξιδιάρικος έρωτας.

Η πιο τυχερή μέρα της εβδομάδας για εσάς είναι η Τετάρτη. Το όμορφο εξάγωνο που σχηματίζεται μεταξύ του Ερμή, ο οποίος βρίσκεται στο ζώδιο του Τοξότη και της Αφροδίτης, από το ζώδιο του Ζυγού είναι ιδιαίτερα βοηθητικό για εσάς. Σαφώς, η διάθεση ανεβαίνει και νιώθετε πολύ πιο αισιόδοξοι. Ενώ, για όσους το θέλουν ένας έρωτας είναι προ των πυλών. Με ένα πρόσωπο πολύ διαφορετικό όμως, φιλοσοφημένο, εκλεπτυσμένο, ή γιατί όχι και από άλλη χώρα, με εντελώς άλλη κουλτούρα από τη δική σας, ένα πρόσωπο που θα σας διευρύνει τους ορίζοντες και θα σας αλλάξει τη ζωή.

Από την άλλη, αρκετοί από εσάς θα έχετε την ευκαιρία να οργανώσετε διακοπές, ένα ταξίδι το οποίο θα σας ξεκουράσει και θα σας αναζωογονήσει. Τέλος, αρκετοί από εσάς θα καταφέρουν να διευθετήσουν οικονομικές εκκρεμότητες. Εκμεταλλευτείτε την ημέρα για να περάστε ευχάριστες στιγμές στο σπίτι με την οικογένεια, τον σύντροφο, τα παιδιά. Επηρεάζει κυρίως τους γεννημένους το 2ο πενθήμερο  και όσους έχουν πλανήτες στην 6η, 7η και 8η μοίρα.

ΙΧΘΥΕΣ – Ταξίδια του μυαλού και του πνεύματος.

Η πιο τυχερή μέρα της εβδομάδας για εσάς είναι η Παρασκευή. Το όμορφο τρίγωνο, όψη που σχηματίζεται μεταξύ του Άρη, από το ζώδιο σας και του Ποσειδώνα, από το ζώδιο των Ιχθύων λειτουργεί ευνοϊκά για εσάς. Είναι μια πολύ βοηθητική όψη, καθώς και οι δύο πλανήτες βρίσκονται σε καλή όψη μεταξύ τους και ταυτόχρονα σε υπέροχη θέση, άρα είναι ιδιαίτερα λειτουργικοί. Είναι μια ευκαιρία για να εκφράσουν το ταλέντο τους, να πετύχουν σκοπούς και στόχους, και να νιώσουν καλά μέσα τους.

Πολλοί από εσάς, θα έχετε την ευκαιρία να οργανώσετε ένα ταξίδι το οποίο πραγματικά θα σας αλλάξει τον τρόπο που βλέπετε τη ζωή. Ενώ, δεν είναι λίγοι και εκείνοι που με αυτή την όψη θα καταφέρουν με ένα ευφάνταστο τρόπο να βελτιώσουν τα οικονομικά τους. Η μέρα ευνοεί ανοίγματα επιχειρηματικά και στο εξωτερικό αλλά και στο εσωτερικό. Τέλος, η μέρα είναι εξαιρετική για όσους ασχολούνται με ενεργειακές θεραπείες, γιόγκα και διαλογισμό. Η όψη επηρεάζει κυρίως γεννημένους μέσα 5ου , αρχές 6ου πενθήμερου  και όσους έχουν πλανήτες στην 23η , 24η, 25η και 26η μοίρα.

Από την Μαρία Σόγια

Πηγή: christosarchos.gr

Φωτογραφία: istock

Διάβασε ακόμη