Τετάρτη, 6 Δεκεμβρίου, 2023

Η πιο τυχερή μέρα της εβδομάδας (06-12) Νοεμβρίου

Μια εβδομάδα γεμάτη έρωτα και ευκαιρίες για βελτίωση των οικονομικών σας.

Εμείς εδώ, αναλύουμε τις θετικές πλανητικές όψεις, χωρίς να λαμβάνουμε υπόψη μας τις αρνητικές. Οι αστρολογικές ερμηνείες που δίνονται σε αυτό το άρθρο, γίνονται με βάση τις ουράνιες κινήσεις. Όπως ο κάθε άνθρωπος είναι μοναδικός, έτσι μοναδικός είναι και ο αστρολογικός του χάρτης. Είμαστε πολυσύνθετα όντα και έτσι είναι και ο αστρολογικός μας χάρτης. Ο κάθε ένας λοιπόν, μπορεί να βιώσει με διαφορετικό τρόπο τις όψεις αυτές που αναλύουμε, σύμφωνα με τον δικό του χάρτη. Χρησιμοποιήστε την αστρολογία ως βοήθημα, ως εργαλείο, ένα από τα πολλά, που έχετε στην φαρέτρα σας, ως οδηγό και πάντα με γνώμονα ότι έχουμε ελεύθερη βούληση, ότι εμείς φτιάχνουμε τη ζωή μας, εμείς επιλέγουμε, δουλεύουμε και δημιουργούμε το μέλλον μας.

Διαβάστε το ζώδιο σας , αλλά και τον ωροσκόπο σας, καθώς και το ζώδιο της Σελήνης σας αν είστε γυναίκα. Επίσης, δίνουμε μεγαλύτερη βαρύτητα στο ζώδιο του Ήλιου, αν ο χάρτης είναι ημερήσιος ή στο ζώδιο της Σελήνης, όταν ο χάρτης είναι νυχτερινός.

Η εβδομάδα αυτή είναι μια πολύ ενδιαφέρουσα εβδομάδα, η οποία θα είναι ιδιαίτερα ευχάριστη και αρκετά βοηθητική σχεδόν για όλα τα ζώδια , φέρνοντας θετικές εξελίξεις μετά από καιρό.

Η εβδομάδα ξεκινάει με το υπέροχο τρίγωνο μεταξύ της Αφροδίτης από το ζώδιο της Παρθένου, μια όχι και τόσο καλή θέση για την Αφροδίτη, με τον παντοδύναμο Πλούτωνα, από το ζώδιο του Αιγόκερω. Όσοι επηρεάζονται από αυτή την όψη, θα έχουν την ευκαιρία για να βελτιώσουν τις διαπροσωπικές τους σχέσεις. Είναι μια μέρα που θα έχετε την ευκαιρία για μια σημαντική επιτυχία οποία αφορά τα οικονομικά ή τα αισθηματικά σας. Προχωράτε επιτέλους μπροστά, σε θέματα τα οποία έχετε εδώ και καιρό βάλει στόχο, αλλά δεν τα καταφέρνατε. Είναι μια εξαιρετική μέρα, γεμάτη ευκαιρίες για να πετύχετε τους στόχους σας, και να αναγνωριστείτε από το περιβάλλον σας. Επηρεάζει τους Ταύρους, Σκορπιούς και Αιγόκερους του 6ου  πενθημέρου και όσους έχουν πλανήτες στην 27η,28η και 29η μοίρα.

Ακολουθεί, το όμορφο τρίγωνο που σχηματίζεται μεταξύ του πολυπράγμονα Ερμή, από το ζώδιο του Σκορπιού, με τον ομιχλώδη Ποσειδώνα, από το ζώδιο των Ιχθύων. Είναι μια όψη, που σε όσους επηρεάζει, θα δώσει την ευκαιρία να αλλάξουν, έστω και προσωρινά, τον τρόπο σκέψης τους. Είναι μια υπέροχη μέρα, ιδιαίτερα δημιουργική, που θα έχετε την ευκαιρία να έρθετε σε επαφή με τα συναισθήματα σας, να ξεχάσετε οτιδήποτε αρνητικό σας έχουν κάνει και να καταφέρετε να συγχωρήσετε και να λυτρωθείτε από καταστάσεις και θέματα του παρελθόντος που σας βασανίζουν.

Είστε ιδιαίτερα δημιουργικοί και βλέπετε τον κόσμο μέσα από ένα διαφορετικό πρίσμα, πιο όμορφό, για αυτό θέλει μια μικρή προσοχή, καθώς μπορεί να γίνετε επιρρεπείς σε ψευδαισθήσεις. Επηρεάζει τους Σκορπιούς, Ιχθύς και Καρκίνους που έχουν γεννηθεί το τέλος 5ου αρχές 6ου πενθημέρου και όσους έχουν πλανήτες στην 24η, 25η και 26η μοίρα.

Την Τετάρτη η Αφροδίτη περνάει σε μια εξαιρετική θέση, στο ζώδιο του Ζυγού. Δίνοντας την ευκαιρία σε Ζυγούς, Διδύμους και Υδροχόους να νιώσουν καλά, γεμάτοι αυτοπεποίθηση, έτοιμοι να κυνηγήσουν τα όνειρα τους, να περάσουν όμορφα, να απολαύουν την ζωή τους, καθώς και να βελτιώσουν τα οικονομικά τους και τα αισθηματικά τους ζητήματα. Επηρεάζει αρχικά τους γεννημένους το 1ο πενθήμερο και όσους έχουν πλανήτες στην 0 , 1η και 2η μοίρα. Στη συνέχεια όμως, θα επηρεαστούν σταδιακά όλες οι μοίρες. 

Ακολουθεί το υπέροχο εξάγωνο που σχηματίζεται μεταξύ του Ερμή, από το ζώδιο του Σκορπιού, με τον Πλούτωνα, στο ζώδιο του Αιγόκερω, το οποίο δίνει την ευκαιρία σε Σκορπιούς, Ταύρους, Αιγόκερους και Καρκίνους να λύσουν οριστικά θέματα που τους απασχολούν εδώ και καιρό, και τους πιέζουν στην καθημερινότητα τους. Επηρεάζει τους γεννημένους στο 6ο πενθήμερο, και όσους έχουν πλανήτες στην 27η, 28η και 29η μοίρα.

Ο Ερμής, αλλάζει ζώδιο και περνάει στο ζώδιο του Τοξότη, μια όχι και τόσο καλή θέση για τον Ερμή γενικότερα, καθώς χάνει την κριτική του σκέψη και γεμίζει υπεραισιοδοξία, ενώ ευνοεί τις απλουστεύσεις και τις γενικεύσεις. Από την άλλη είναι μια πιο ανάλαφρη και ευδιάθετη περίοδος για Τοξότες, Κριούς και Λέοντες, μετέπειτα που θα προχωρήσει λίγο σε μοίρες, καθώς αρχικά , δημιουργεί πιέσεις το τετράγωνο που σχηματίζεται αμέσως μόλις μπει στο ζώδιο, με τον Κρόνο, από το ζώδιο των Ιχθύων. Επηρεάζει τους γεννημένους το 1ο πενθήμερο και όσους έχουν πλανήτες στην 0,1η και 2η μοίρα. 

Η τελευταία όψη της εβδομάδας είναι μια πολύ δύσκολη όψη, μεταξύ του Άρη, από το ζώδιο του Σκορπιού και του Ουρανού, από το ζώδιο του Ταύρου. Εντάσεις και βιαία γεγονότα, στρες και επιθετικότητα , είναι λίγα από τα θέματα που θα φέρει στο προσκήνιο αυτή η όψη  η οποία θέλει αρκετή προσοχή κυρίως για Σκορπιούς και Ταύρους καθώς και για Λέοντες και Υδροχόους γεννημένους τέλος 4ου αρχές 5ου πενθημέρου, και όσους έχουν πλανήτες στην 20η, 21η και 22η μοίρα.

ΚΡΙΟΣ – Έρωτας ή Χρήματα, αυτή την εβδομάδα μπορείτε να τα έχετε όλα.

Η πιο τυχερή μέρα της εβδομάδας για εσάς είναι η Τετάρτη. Την Τετάρτη η Αφροδίτη περνάει σε μια εξαιρετική θέση, στο ζώδιο του Ζυγού, δίνοντας σας την ευκαιρία να νιώσετε  καλά, γεμάτοι αυτοπεποίθηση, έτοιμοι να κυνηγήσετε τα όνειρα σας, να περάσετε όμορφα, να απολαύσετε την ζωή σας, καθώς και να βελτιώσετε τις διαπροσωπικές σας σχέσεις  και τα έσοδά σας. Ξεκινάει για εσάς μια εξαιρετική περίοδος, καθώς  σε πολλούς από εσάς θα δοθεί η δυνατότητα για να δημιουργήσετε καινούργιες συνεργασίες ή να ανανεώσετε τις παλιές σας συνεργασίες και αυτό θα έχει άμεσο θετικό αντίκτυπο στα οικονομικά σας.

Δεν είναι λίγοι εκείνοι που θα έχουν την ευκαιρία να δημιουργήσουν μια ερωτική σχέση, η οποία θα τους βοηθήσει να νιώσουν πληρότητα στα αισθηματικά τους, κάτι που το περίμεναν εδώ και καιρό. Τέλος, αν ο γενέθλιος χάρτης το επιτρέπει με αυτή τη διέλευση, μπορεί να έχετε ευτυχή έκβαση , σε μια δικαστική διαμάχη. Επηρεάζει αρχικά τους γεννημένους το 1ο πενθήμερο και όσους έχουν πλανήτες στην 0 , 1η και 2η μοίρα. Στη συνέχεια όμως, θα επηρεαστούν σταδιακά όλες οι μοίρες.

ΤΑΥΡΟΣ- Χρήματα , Πάθος και Επίτευξη στόχων.

Η πιο τυχερή μέρα της εβδομάδας για εσάς, είναι η Δευτέρα. Το υπέροχο τρίγωνο μεταξύ της Αφροδίτης από το ζώδιο της Παρθένου, μια όχι και τόσο καλή θέση για την Αφροδίτη, με τον παντοδύναμο Πλούτωνα, από το ζώδιο του Αιγόκερω, είναι ιδιαίτερα ευνοϊκό για εσάς.  Όσοι επηρεάζονται από αυτή την όψη, θα έχουν την ευκαιρία να βελτιώσουν τις διαπροσωπικές τους σχέσεις, καθώς και  μια σημαντική επιτυχία, η οποία αφορά τα οικονομικά ή τα αισθηματικά τους. Προχωράτε επιτέλους μπροστά, σε θέματα τα οποία έχετε εδώ και καιρό βάλει στόχο, αλλά δεν τα καταφέρνατε. Είναι μια εξαιρετική μέρα, γεμάτη ευκαιρίες για να πετύχετε τους στόχους σας, και να αναγνωριστείτε από το περιβάλλον σας.

Πολλοί από εσάς  νιώθετε την ανάγκη να διασκεδάσετε και να περάσετε όμορφα, οι εμπειρίες που έχετε βιώσει τον τελευταίο καιρό έχουν αλλάξει ριζικά τον τρόπο σκέψης σας, καθώς και την αντίληψη σας για τον κόσμο γύρω σας. Οι περισσότεροι από εσάς θα έχετε την ευκαιρία να βελτιώσετε τα οικονομικά σας, καθώς και εργασιακά ζητήματα που σας απασχολούν. Ενώ, δεν είναι λίγοι εκείνοι που θα έχουν την ευκαιρία να ξεκινήσουν μια καινούρια ερωτική σχέση, ίσως και μέσα από το εργασιακό τους περιβάλλον, η οποία θα τους αλλάξει την καθημερινότητα. Επηρεάζει τους γεννημένους το 6ο  πενθήμερο, και όσους έχουν πλανήτες στην 27η,28η και 29η μοίρα.

ΔΙΔΥΜΟΙ – Έρωτας , Παιδί ή και τα δύο, δική σας η απόφαση.

Η πιο τυχερή μέρα της εβδομάδας για εσάς είναι η Τετάρτη. Την Τετάρτη η Αφροδίτη περνάει σε μια εξαιρετική θέση, στο ζώδιο του Ζυγού, δίνοντας σας την ευκαιρία να νιώσετε  καλά, γεμάτοι αυτοπεποίθηση , έτοιμοι να κυνηγήσετε τα όνειρα σας, να περάσετε όμορφα, να απολαύσετε την ζωή σας, καθώς και να βελτιώσετε τις διαπροσωπικές σας σχέσεις , και τα έσοδά σας. Ξεκινάει για εσάς μια εξαιρετική περίοδος, που  σε πολλούς από εσάς θα δοθεί η δυνατότητα για να δημιουργήσετε μια καινούρια ερωτική σχέση, κρυφή ή φανερή, η οποία θα σας ενθουσιάσει και θα σας αναζωογονήσει.

Ενώ, δεν είναι λίγοι εκείνοι που θα νιώσουν την ανάγκη να βγουν έξω και να γνωρίσουν κόσμο, να διευρύνουν τον κοινωνικό τους περίγυρο. Η περίοδος αυτή είναι εξαιρετική για να ξεκινήσουν προσπάθειες όσοι θέλουν να αποκτήσουν παιδί.  Εκμεταλλευτείτε την ημέρα για να περάσετε υπέροχες στιγμές με τα παιδιά ή το σύντροφό σας, καθώς και για να γνωρίσετε καινούργιο κόσμο οι ελεύθεροι. Επηρεάζει αρχικά τους γεννημένους το 1ο πενθήμερο και όσους έχουν πλανήτες στην 0 , 1η και 2η μοίρα. Στη συνέχεια όμως, θα επηρεαστούν σταδιακά όλες οι μοίρες.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ –  Ένας καινούριος έρωτας ή αναζωπύρωση μιας ήδη υπάρχουσας κατάστασης.

Η πιο τυχερή μέρα της εβδομάδας για εσάς είναι η Πέμπτη. Το υπέροχο εξάγωνο που σχηματίζεται μεταξύ του Ερμή, από το ζώδιο του Σκορπιού, με τον Πλούτωνα, στο ζώδιο του Αιγόκερου είναι ιδιαίτερα ευνοϊκό για εσάς καθώς δίνει την ευκαιρία σε όσους επηρεάζει να λύσουν οριστικά θέματα που τους απασχολούν εδώ και καιρό, και τους πιέζουν στην καθημερινότητα τους. Πολλοί από εσάς θα έχετε την ευκαιρία να κάνετε μια ερωτική γνωριμία , η οποία θα σας ανανεώσει και θα αλλάξει τον τρόπο σκέψης σας καθώς και την διάθεση σας γενικότερα.

Νιώθετε δημιουργικοί, ερωτεύσιμοι, γεμάτοι αυτοπεποίθηση και έτοιμοι για να εκφραστείτε όπως ακριβώς νιώθετε , χωρίς τις περιοριστικές πεποιθήσεις που είχατε στο παρελθόν, ενώ βλέπετε πόσο έντονα επηρεάζεται και το περιβάλλον σας με αυτή τη στάση σας. Εκμεταλλευτείτε την ημέρα για να βγείτε έξω και να κάνετε θραύση, προσοχή όμως στις καινούργιες ερωτικές γνωριμίες, βεβαιωθείτε ότι δεν υπάρχει παρασκήνιο, αν δεν θέλετε να είστε το τρίτο πρόσωπο στην καινούργια σας σχέση. Η μέρα ευνοεί και μικρές κοντινές αποδράσεις.  Επηρεάζει τους γεννημένους στο 6ο πενθήμερο, και όσους έχουν πλανήτες στην 27η, 28η και 29η μοίρα.

ΛΕΩΝ – Δημιουργικότητα, καινούργιες σχέσεις και αύξηση εισοδήματος

Η πιο τυχερή μέρα της εβδομάδας για εσάς είναι η Παρασκευή. Ο Ερμής, αλλάζει ζώδιο και περνά στο ζώδιο του Τοξότη, μια όχι και τόσο καλή θέση για τον Ερμή γενικότερα, καθώς χάνει την κριτική του σκέψη και γεμίζει υπεραισιοδοξία, ενώ ευνοεί τις απλουστεύσεις και τις γενικεύσεις. Από την άλλη, είναι μια πιο ανάλαφρη και ευδιάθετη περίοδος ιδιαίτερα ευνοϊκή για εσάς. Πολλοί από εσάς, θα έχετε την ευκαιρία να κάνετε χαρούμενες και ευχάριστες σκέψεις, μετά από πολύ καιρό πιέσεων και απογοητεύσεων, οι οποίες σας είχαν οδηγήσει σε ένα μονοπάτι δύσκολο, γεμάτο αρνητικές σκέψεις για το μέλλον.

Νιώθετε έτοιμοι να εξωτερικεύσετε την υπέροχη εσωτερική σας ενέργεια, να αρχίσετε να μιλάτε και να εκφράζεστε. Αρκετοί, θα βρείτε δημιουργικούς τρόπους για να αυξήσετε το εισόδημά σας. Ενώ δεν είναι λίγοι εκείνοι που απαλλαγμένοι από φοβίες και ανασφάλειες θα κάνουν μια γνωριμία που θα οδηγήσει σε ερωτική σχέση. Εκμεταλλευτείτε την ημέρα για να βάλετε στόχους, και να μην διαχέεται την ενέργεια σας δεξιά και αριστερά, βγείτε έξω, διασκεδάστε και περάστε καλά. Επηρεάζει τους γεννημένους το 1ο πενθήμερο και όσους έχουν πλανήτες στην 0,1η και 2η μοίρα. 

ΠΑΡΘΕΝΟΣ – Αρχίζετε και πάλι να μπορείτε να ονειρευτείτε.

Η πιο τυχερή μέρα της εβδομάδας για εσάς είναι η Δευτέρα. Το υπέροχο τρίγωνο μεταξύ της Αφροδίτης από το ζώδιο σας, μια όχι και τόσο καλή θέση για την Αφροδίτη, με τον παντοδύναμο Πλούτωνα, από το ζώδιο του Αιγόκερω, είναι ιδιαίτερα ευνοϊκό για εσάς.  Όσοι επηρεάζονται από αυτή την όψη, θα έχουν την ευκαιρία να βελτιώσουν τις διαπροσωπικές τους σχέσεις, καθώς και  μια σημαντική επιτυχία, η οποία αφορά τα οικονομικά ή τα αισθηματικά τους. Προχωράτε επιτέλους μπροστά, σε θέματα τα οποία έχετε εδώ και καιρό βάλει στόχο, αλλά δεν τα καταφέρνατε. Είναι μια εξαιρετική μέρα, γεμάτη ευκαιρίες για να πετύχετε τους στόχους σας, και να αναγνωριστείτε από το περιβάλλον σας.

Πολλοί από εσάς,  νιώθετε την ανάγκη να διασκεδάσετε και να περάσετε όμορφα, οι εμπειρίες που έχετε βιώσει τον τελευταίο καιρό, έχουν αλλάξει ριζικά τον τρόπο σκέψης σας, καθώς και την αντίληψη σας για τον κόσμο γύρω σας. Οι περισσότεροι από εσάς, θα έχετε την ευκαιρία να βρείτε δημιουργικούς τρόπους για να αυξήσετε το εισόδημα σας και να πετύχετε ένα όνειρο, μια επιθυμία που έχετε εδώ και καιρό. Ενώ, για όσους ασχολούνται με επιχειρήσεις είναι μια ευνοϊκή μέρα και για επέκταση στο εξωτερικό. Μετά από πολύ καιρό είστε αισιόδοξοι και αρχίζετε να κάνετε καινούρια όνειρα.

Εκμεταλλευτείτε την ημέρα για να οργανώσετε μια μακρινή ή κοντινή απόδραση. . Επηρεάζει τους γεννημένους το 6ο  πενθήμερο, και όσους έχουν πλανήτες στην 27η,28η και 29η μοίρα.

ΖΥΓΟΣ – Γεμάτοι αυτοπεποίθηση και ερωτισμό μετά από καιρό.

Η πιο τυχερή μέρα της εβδομάδας για εσάς είναι η Τετάρτη. Την Τετάρτη η Αφροδίτη περνάει σε μια εξαιρετική θέση, στο ζώδιο σας, δίνοντας σας την ευκαιρία, να νιώσετε  καλά, γεμάτοι αυτοπεποίθηση , έτοιμοι να κυνηγήσετε τα όνειρα σας, να περάσετε όμορφα, να απολαύσετε την ζωή σας, καθώς και να βελτιώσετε τις διαπροσωπικές σας σχέσεις  και τα έσοδά σας. Ξεκινάει για εσάς μια εξαιρετική περίοδος, που  σε πολλούς από εσάς θα δοθεί η δυνατότητα να διευθετήσετε οικονομικές εκκρεμότητες από το παρελθόν. Ενώ, για όσους είναι παντρεμένοι, θα δουν τα έσοδα του συντρόφου να αυξάνονται.

Είναι μια ιδιαίτερα ευνοϊκή περίοδος, για όσους ασχολούνται με επενδύσεις. Ενώ, δεν είναι λίγοι οι Ζυγοί που θα έχουν ανεβασμένη σεξουαλικότητα. Νιώθετε και είστε καλά επιτέλους, μετά από πολλές ταλαιπωρίες που σας είχαν ρίξει την αυτοπεποίθηση στα τάρταρα. Εκμεταλλευτείτε την ημέρα, και βασικά όλη την περίοδο που θα είναι η Αφροδίτη στο ζώδιο σας, για να βγείτε έξω και να περάσετε καλά, να διευθετήσετε οικονομικές εκκρεμότητες με μεγάλη επιτυχία και ευκολία, καθώς και θέματα κληρονομικών που μπορεί να σας απασχολούν. Επηρεάζει τους γεννημένους το 1ο πενθήμερο και όσους έχουν πλανήτες στην 0, 1η και 2η μοίρα, αρχικά , ενώ μετέπειτα θα επηρεάσει σταδιακά όλες τις μοίρες.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ – Ευκαιρία για να βρείτε τον έρωτα της ζωής σας ή μια ακόμα ψευδαίσθηση.

Η πιο τυχερή μέρα της εβδομάδας για εσάς είναι η Τρίτη. Το όμορφο τρίγωνο που σχηματίζεται μεταξύ του πολυπράγμονα Ερμή, από το ζώδιο σας, με τον ομιχλώδη Ποσειδώνα, από το ζώδιο των Ιχθύων είναι ιδιαίτερα ευνοϊκό για εσάς. Είναι μια όψη, που σε όσους επηρεάζει, θα δώσει την ευκαιρία να αλλάξουν, έστω και προσωρινά, τον τρόπο σκέψης τους. Είναι μια υπέροχη μέρα, ιδιαίτερα δημιουργική, που θα έχετε την ευκαιρία να έρθετε σε επαφή με τα συναισθήματα σας, να ξεχάσετε οτιδήποτε αρνητικό σας έχουν κάνει και να καταφέρετε να συγχωρήσετε και να λυτρωθείτε από καταστάσεις και θέματα του παρελθόντος που σας βασανίζουν.

Είστε ιδιαίτερα δημιουργικοί και βλέπετε τον κόσμο μέσα από ένα διαφορετικό πρίσμα, πιο όμορφό, για αυτό θέλει μια μικρή προσοχή, καθώς μπορεί να γίνετε επιρρεπείς σε ψευδαισθήσεις. Πολλοί από εσάς θα έχετε την ευκαιρία να διευθετήσετε με δημιουργικό τρόπο εκκρεμότητες που αφορούν χρέη προς τρίτους, καθώς και περιουσιακά ζητήματα. Ενώ, δεν είναι λίγοι εκείνοι που θα συνάψουν μια σεξουαλική σχέση, μέσα από πολύ ρομαντικές συνθήκες, η οποία μετέπειτα μπορεί να οδηγηθεί και σε κανονική σχέση, αν και θέλει λίγη προσοχή. Επηρεάζει γεννημένους τέλος 5ου αρχές 6ου πενθημέρου, και όσους έχουν πλανήτες στην 24η, 25η και 26η μοίρα.

ΤΟΞΟΤΗΣ – Αισιόδοξοι και γεμάτοι αυτοπεποίθηση πετυχαίνεται εργασιακούς στόχους

Η πιο τυχερή μέρα της εβδομάδας για εσάς είναι η Παρασκευή. Ο Ερμής, αλλάζει ζώδιο και περνά στο ζώδιο σας, μια όχι και τόσο καλή θέση για τον Ερμή γενικότερα, καθώς χάνει την κριτική του σκέψη και γεμίζει υπεραισιοδοξία, ενώ ευνοεί τις απλουστεύσεις και τις γενικεύσεις. Από την άλλη είναι μια πιο ανάλαφρη και ευδιάθετη περίοδος ιδιαίτερα ευνοϊκή για εσάς. Πολλοί από εσάς, θα έχετε την ευκαιρία να κάνετε χαρούμενες και ευχάριστες σκέψεις, μετά από πολύ καιρό πιέσεων και απογοητεύσεων, οι οποίες σας είχαν οδηγήσει σε ένα μονοπάτι δύσκολο, γεμάτο αρνητικές σκέψεις για το μέλλον. Νιώθετε έτοιμοι να εξωτερικευσετε την υπέροχη εσωτερική σας ενέργεια, να αρχίσετε να μιλάτε και να εκφράζεστε.

Αρκετοί, θα βρείτε δημιουργικούς τρόπους για να πετύχετε τους επαγγελματικούς σας στόχους. Πολλοί από εσάς, θα έχετε την ευκαιρία να συνάψετε μια συνεργασία η οποία στο μέλλον θα μπορούσε να σας απογειώσει επιχειρηματικά. Ενώ δεν είναι λίγοι οι Τοξότες που θα νιώσουν την ανάγκη να επισημοποίησουν την σχέση τους. Εκμεταλλευτείτε την ημέρα για συζητήσετε θέματα επαγγελματικής φύσεως και διαπραγματευτείτε με τους συνεργάτες σας, όμως προσοχή μην αποπροσανατολιζετε την συζήτηση και τελικά βγάλετε λάθος συμπεράσματα. Επηρεάζει τους γεννημένους το πρώτο πενθήμερο και όσους έχουν πλανήτες στην 0, 1η και 2η μοίρα.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ – Πετυχαίνετε τους στόχους σας και να αναγνωρίζεστε από το περιβάλλον σας.

Η πιο τυχερή μέρα της εβδομάδας για εσάς είναι η Δευτέρα. Το υπέροχο τρίγωνο μεταξύ της Αφροδίτης από το ζώδιο της Παρθένου, μια όχι και τόσο καλή θέση για την Αφροδίτη, με τον παντοδύναμο Πλούτωνα, στο ζώδιο σας, είναι ιδιαίτερα ευνοϊκό για εσάς.  Όσοι επηρεάζονται από αυτή την όψη, θα έχουν την ευκαιρία να βελτιώσουν τις διαπροσωπικές τους σχέσεις, καθώς και  μια σημαντική επιτυχία, η οποία αφορά τα οικονομικά ή τα αισθηματικά τους. Προχωράτε επιτέλους μπροστά, σε θέματα τα οποία έχετε εδώ και καιρό βάλει στόχο, αλλά δεν τα καταφέρνατε.

Είναι μια εξαιρετική μέρα, γεμάτη ευκαιρίες για να πετύχετε τους στόχους σας, και να αναγνωριστείτε από το περιβάλλον σας. Πολλοί από εσάς,  νιώθετε την ανάγκη να περάσετε καλά, να διασκεδάσετε καθώς έχετε περάσει πολλές πιέσεις τον τελευταίο καιρό. Η μέρα είναι ιδιαίτερα ευνοϊκή για όσους θέλουν να κάνουν ανοίγματα στο εξωτερικό, καθώς και γενικότερα επιχειρηματικά ανοίγματα. Ενώ, δεν είναι λίγοι εκείνοι που μπορεί να κάνουν μια ερωτική γνωριμία με κάποιον από το εξωτερικό, η οποία μετέπειτα θα οδηγήσει σε σχέση. Αρκετοί από εσάς θα καταφέρετε μια επαγγελματική επιτυχία, που θα σημαίνει και αναγνώριση της σκληρής σας εργασίας και αφοσίωσης μέχρι τώρα. Επηρεάζει τους γεννημένους το 6ο  πενθήμερο, και όσους έχουν πλανήτες στην 27η, 28η και 29η μοίρα.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ – Κάνετε όνειρα ξανά.

Η πιο τυχερή μέρα της εβδομάδας για εσάς είναι η Τετάρτη. Η πιο τυχερή μέρα της εβδομάδας για εσάς είναι η Τετάρτη. Την Τετάρτη η Αφροδίτη περνάει σε μια εξαιρετική θέση, στο ζώδιο του Ζυγού, δίνοντας σας την ευκαιρία να νιώσετε  καλά, γεμάτοι αυτοπεποίθηση , έτοιμοι να κυνηγήσετε τα όνειρα σας, να περάσετε όμορφα, να απολαύσετε την ζωή σας, καθώς και να βελτιώσετε τις διαπροσωπικές σας σχέσεις, ιδιαίτερα με την οικογένεια σας. Ξεκινάει για εσάς μια εξαιρετική περίοδος, που  σε πολλούς από εσάς θα δοθεί η δυνατότητα για να ξοδέψουν χρήματα για μια ανακαίνιση στο σπιτιού, η οποία θα ανανεώσει την καθημερινότητα σας και θα βελτιώσει το επίπεδο διαβίωσης σας.

Ενώ δεν είναι λίγοι εκείνοι που θα βελτιώσουν τις σχέσεις τους με τους οικείους τους. Αν ενδιαφέρεστε να μετακομίσετε, ιδιαίτερα στο εξωτερικό, η μέρα αυτή είναι ιδιαίτερα ευνοϊκή. Νιώθετε καλά, έτοιμοι να αλλάξετε τη ζωή σας, γεμάτοι αισιοδοξία και όνειρα μετά από καιρό. Εκμεταλλευτείτε την ημέρα για να προγραμματίσετε ένα ταξίδι στο εξωτερικό, το οποίο θα σας ανανεώσει και θα σας αναζωογονήσει. Επηρεάζει τους γεννημένους το 1ο πενθήμερο και όσους έχουν πλανήτες στην 0, 1η και 2η μοίρα.

ΙΧΘΥΕΣ – Απολαυστε ρομαντικές στιγμές με τον σύντροφο.

Η πιο τυχερή μέρα της εβδομάδας για εσάς είναι η Τρίτη. Το όμορφο τρίγωνο που σχηματίζεται μεταξύ του πολυπράγμονα Ερμή, από το ζώδιο του Σκορπιού με τον ομιχλώδη Ποσειδώνα,  στο ζώδιο σας, είναι ιδιαίτερα ευνοϊκό για εσάς. Είναι μια όψη, που σε όσους επηρεάζει, θα δώσει την ευκαιρία να αλλάξουν, έστω και προσωρινά, τον τρόπο σκέψης τους. Είναι μια υπέροχη μέρα, ιδιαίτερα δημιουργική, που θα έχετε την ευκαιρία να έρθετε σε επαφή με τα συναισθήματα σας, να ξεχάσετε οτιδήποτε αρνητικό σας έχουν κάνει και να καταφέρετε να συγχωρήσετε και να λυτρωθείτε από καταστάσεις και θέματα του παρελθόντος που σας βασανίζουν.

Είστε ιδιαίτερα δημιουργικοί και βλέπετε τον κόσμο μέσα από ένα διαφορετικό πρίσμα, πιο όμορφό, για αυτό θέλει μια μικρή προσοχή, καθώς μπορεί να γίνετε επιρρεπείς σε ψευδαισθήσεις. Πολλοί από εσάς θα έχετε την ευκαιρία να κάνετε ένα όνειρο σας πραγματικότητα. Ενώ, δεν είναι λίγοι εκείνοι που θα έχουν την ευκαιρία να βελτιώσουν σχέσεις επαγγελματικές, ερωτικές, καθώς και οικογενειακές. Νιώθετε απαλλαγμένοι από προκαταλήψεις με ένα μυαλό ανοιχτό. Εκμεταλλευτείτε την ημέρα για να περάσετε όμορφες στιγμές στο σπίτι σας, και στιγμές γεμάτες ρομαντισμό με το σύντροφο σας. Επηρεάζει γεννημένους τέλος 5ου αρχές 6ου πενθημέρο, και όσους έχουν πλανήτες στην 24η, 25η και 26η μοίρα.

Από την Μαρία Σόγια

Πηγή: christosarchos.gr

Φωτογραφία: istock

Διάβασε ακόμη