Τρίτη, 7 Δεκεμβρίου, 2021

Η παραλλαγή του french manicure που θα απογειώσει το στιλ σου

Ιδέες για να μεταμορφώσεις τα νύχια σου κάνοντας ένα από τα πιο κλασικά nail arts.

Όλες μας αναζητάμε μοντέρνους τρόπους για να ανανεώσουμε το μανικιούρ μας, ώστε να είναι πάντα cool και μέσα στα trends. Ιδίως αν είσαι από τις κοπέλες που αποφεύγουν τη μονοχρωμία και τα κλασικά χρώματα, αλλά αναζητάς συνεχώς νέες ιδέες για περίτεχνα χρώματα και σχέδια στα νύχια, τότε σίγουρα μας καταλαβαίνεις.

Έχουμε μιλησει πολλές φορές για τα χρώματα νυχιών του φθινοπώρου που έχουν κάνει θραύση τόσο στο street style όσο και στις αγαπημένες μας celebrities. 

Υπάρχει ωστόσο ένας πολύ απλός τρόπος για να δώσεις έναν φρέσκο αέρα στο μανικιούρ σου φέτος, συνδυάζοντας δύο αγαπημένα trends: french mani + διχρωμία. 

Διάβασε ακόμη – Τα οφέλη των φρούτων ως συστατικό στα καλλυντικά

Αντί λοιπόν να καταφύγεις για άλλη μια φορά στο κλασικό γαλλικό μανικιούρ, ελλείψει άλλων επιλογών που να σε ικανοποιούν, μπορείς να υιοθετήσεις την french τεχνική βάφοντας όμως τα tips με σκούρα, φθινοπωρινά χρώματα. Κι όχι μόνο αυτό, αλλά επιπλέον μπορείς να εναλλάσσεις διαφορετικές (και κοντινές μεταξύ τους) αποχρώσεις στις άκρες για να δώσεις μια ακόμα πιο ενδιαφέρουσα διάσταση στα νύχια σου.

Τα αγαπημένα μας για τη φετινή σεζόν είναι τα παρακάτω:

Πηγή: Madame Figaro, Missbloom

Φωτογραφία: insatgram / @overglowedit

Διάβασε ακόμη