Κυριακή, 25 Σεπτεμβρίου, 2022

Η νέα beauty άφιξη στο Nicosia Mall

To no.1 Make Up brand της Ιταλίας, που θα θέσει νέους κανόνες στον χώρο των καλλυντικών στην αγορά της Κύπρου, κάνει την είσοδό του στο Nicosia Mall.

Το ιταλικό make-up brand Kiko Milano, που έχει αγαπηθεί από εκατομμύρια γυναίκες σε όλο τον κόσμο, όπως επίσης και από celebrities, influencers και make-up artists, έφτασε επιτέλους στην αγορά της Κύπρου, με το νέο του κατάστημα στο Nicosia Mall.

Η Kiko Milano, από την ίδρυση της, το 1997 στο Μιλάνο, έφερε “επανάσταση’”στον χώρο των καλλυντικών, χάρη στην εξαιρετική ποιότητα των προϊόντων που προσφέρει σε ιδιαίτερα προσιτές τιμές. Με πάνω από 1200 καλλυντικά προϊόντα, μπορείς να επιλέξεις ανάλογα με τον τρόπο ζωής σου, τον τύπο του δέρματός σου και τις συγκεκριμένες ανάγκες του σε κάθε φάση της ζωής σου.

Οι κατηγορίες καλύπτουν ένα μεγάλο φάσμα όπως προϊόντα μακιγιάζ, περιποίησης προσώπου, νυχιών αλλά και πολλά αξεσουάρ και επαγγελματικά πινέλα. Ιδιαίτερα αγαπητές στο κοινό, είναι και οι limited edition συλλογές που διαθέτει το brand, με μοναδικές φόρμουλες και συσκευασίες.

Φωτογραφία: istock

Διάβασε ακόμη