Τρίτη, 7 Δεκεμβρίου, 2021

“Η Meghan Markle ήταν τόσο απένταρη που δεν μπορούσε να έχει ατζέντη”

Ο makeup artist της Meghan Markle, Daniel Martin, μίλησε για την παλαιότερη οικονομική κατάσταση της ηθοποιού.

Ύστερα από την κατακραυγή που δέχθηκε η Meghan Markle, με αφορμή την ανοιχτή αποστολή που απηύθυνε στο Κογκρέσο σχετικά με την άδεια μετ’αποδοχών, ο makeup artist της βρέθηκε στο πλευρό της.

Πιο συγκεκριμένα, η ίδια στην επιστολή της δήλωσε πως μπορεί τώρα να βρίσκεται σε πλεονεκτική θέση, όμως όταν ήταν μικρή, οι γονείς της δούλευαν σκληρά και όμως τα έβγαζαν πέρα πολύ δύσκολα. Από την άλλη, πολλοί ήταν εκείνοι που θεώρησαν υποκριτικά τα λεγόμενά της από τη στιγμή που ο πατέρας της ήταν διευθυντής φωτισμού στο Hollywood και βραβευμένος με Emmy, ενώ η ίδια είχε την ευκαιρία να φοιτήσει σε ιδιωτικά σχολεία.

Διάβασε ακόμη – Όταν η Meghan Markle δούλευε σε δημοφιλές τηλεπαιχνίδι

Προς υπεράσπισή της, ο makeup artist, Daniel Martin, ο οποίος είχε αναλάβει και το νυφικό της μακιγιάζ, μίλησε για το τι συνέβαινε την εποχή που τη γνώρισε για πρώτη φορά. Ειδικότερα, ο Daniel δήλωσε πως στην αρχή της καριέρας της, έψαχνε για έναν makeup artist και κάλεσε η ίδια τον ατζέντη του καθώς δεν μπορούσε να πληρώσει να έχει δικό της εκπρόσωπο. “Συνήθως ο διαφημιστής φέρνει σε επαφή το ταλέντο με το styling, όμως εκείνη δεν είχε κάποιον εκπρόσωπο”, είπε χαρακτηριστικά ο επιτυχημένος επαγγελματίας από τον χώρο του μακιγιάζ.

Πέρα όμως από την οικονομική της κατάσταση κατά την παιδική της ηλικία, η δούκισσα του Sussex αναφέρθηκε και στην περίοδο, για την οποία μίλησε ο Daniel. Αναλυτικότερα, η Meghan Markle έγραψε στην ανοιχτή επιστολή της : “Ήμουν σερβιτόρα, babysitter και έκανα διάφορες δουλειές μαζί για να καλύπτω τα έξοδά μου. Δούλευα όλη μου τη ζωή και έκανα αποταμίευση όταν και όπου μπορούσα, αλλά και όταν αυτό ήταν μια πολυτέλεια, γιατί συνήθως ήταν για να τα βγάλω πέρα και να έχω αρκετά για να πληρώνω το ενοίκιό μου και να βάζω βενζίνη στο αυτοκίνητό μου”.

Πηγή: Madame Figaro

Διάβασε ακόμη