Τετάρτη, 1 Δεκεμβρίου, 2021

Η κλήρωση για το VacCYnation – Help make Cyprus Covid-free

Σε συνέχεια της πρωτοβουλίας vacCYnation – Help make Cyprus Covid-free, ο μη κερδοσκοπικός οργανισμός TechIsland θα ήθελε να ενημερώσει κάθε ενδιαφερόμενο ότι η πρώτη κλήρωση για το διαγωνισμό θα διεξαχθεί την ερχόμενη Δευτέρα 20 Σεπτεμβρίου 2021 στις 18:00.

Κλήρωση:

Σύμφωνα με το πλάνο διεξαγωγής των τριών κληρώσεων όπως έχει ανακοινωθεί, κατά την 1η κλήρωση θα κληρωθούν τα πιο κάτω βραβεία:

● 33 κουπόνια των 30 ευρώ για το εστιατόριο Mitbah στη Λεμεσό από την εταιρεία Yomoroa4media.
● 33 κουπόνια των 50 ευρώ για hosting ιστοσελίδας από την Servers.com.
● 50 εισιτήρια για το φεστιβάλ Reflect από τον οργανισμό Heart Group,
● 1 τηλεόραση Samsung 65’’ από την εταιρεία Odyssey Cybersecurity,
● 17 iPads από την εταιρεία ASBIS,
● 1 αυτοκίνητο Mini Cooper Countryman από την εταιρεία Exness,

Διαδικασία:

Στην κλήρωση θα συμπεριληφθούν όλοι όσοι πληρούν τα κριτήρια συμμετοχής όπως αναφέρονται στην ιστοσελίδα του διαγωνισμού και προχώρησαν σε συμμετοχή τους στο διαγωνισμό μέχρι την Κυριακή στις 23:59. Οι συμμετέχοντες θα λάβουν τη Δευτέρα το πρωί ηλεκτρονικό μήνυμα ή/και SMS που θα αναφέρει ένα μοναδικό αριθμό ο οποίος θα είναι ο αριθμός συμμετοχής τους στην κλήρωση.

Αποτελέσματα κλήρωσης:

Ολόκληρη η διαδικασία της κλήρωσης και η ανακοίνωση των αποτελεσμάτων της κλήρωσης θα μεταδοθεί από τα μέσα μαζικής δικτύωσης του Οργανισμού (https://www.facebook.com/techislandcy) τη Δευτέρα 20 Σεπτεμβρίου στις 18:00 και ακολούθως θα ανέβει και στην ιστοσελίδα του Οργανισμού (www.thetechisland.org)

Υπενθυμίζεται ότι δικαίωμα συμμετοχής στον διαγωνισμό έχουν όλοι οι μόνιμοι κάτοικοι Κύπρου κάτω των 30 ετών οι οποίοι έχουν λάβει τουλάχιστον την πρώτη δόση του εμβολίου κατά της νόσου Covid-19.

Όσοι νέοι επιθυμούν να συμμετάσχουν στον διαγωνισμό μπορούν απλά να επισκεφθούν την ιστοσελίδα www.vaccynation.com.cy και να εγγραφούν στον διαγωνισμό πριν από τις 3 τυχερές κληρώσεις που θα πραγματοποιηθούν στις 20 Σεπτεμβρίου, 4 Οκτωβρίου και 18 Οκτωβρίου.

Διάβασε ακόμη