Τετάρτη, 1 Δεκεμβρίου, 2021

Η Kate Moss περπάτησε με την κόρη της στην επίδειξη της κολεξιόν-συνεργασίας ‘Fendance’

Μαμά και κόρη στο show του Versace X Fendi στην εβδομάδα μόδας του Μιλάνου.

H Kate Moss και η 18χρονη κόρη της, Lila εμφανίστηκαν μαζί στην πασαρέλα στην επίδειξη μόδας της κολεξιόν συνεργασίας των οίκων Fendi και Versace. To show ‘Fendance’ έκλεισε την Εβδομάδα Μόδας του Μιλάνου με τους δύο μεγάλους ιταλικούς οίκους να συνεργάζονται για την μοναδική επίδειξη.

 
 
 
 
 
Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Marc Sebastian (@marcsebastianf)

Η Lila Moss περπάτησε στην πασαρέλα με ένα μαγιό σε χρυσές και λευκές αποχρώσεις, με ένα Fendi jacket, statement αξεσουάρ, μια μεγάλη τσάντα αλλά και ένα μικρό χρυσό τσαντάκι με αλυσίδα.

Διάβασε ακόμη – Kaia Geber: Η πρώτη εμφάνιση στο κόκκινο χαλί με τον σύντροφό της Jacob Elordi

 
 
 
 
 
Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Lila Grace (@lilamoss)

Η 47χρονη μητέρα της εμφανίστηκε φορώντας ένα μαύρο φόρεμα με ένα παλτό σε χρυσές και μαύρες αποχρώσεις και ένα μαύρο choker.

 
 
 
 
 
Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Versace (@versace)

H επίδειξη μόδας ήταν μια γιορτή της μόδας και του ιταλικού σχεδίου με την Donatella Versace και τον Kim Jones και τη Silvia Venturini-Fendi του οίκου Fendi να συνεργάζονται για αυτή τη πρωτοποριακή συνεργασία: “Γίνεται για πρώτη φορά στην ιστορία της μόδας. Δύο σχεδιαστές να έχουν έναν αληθινό δημιουργικό διάλογο που στελεχώνεται από σεβασμό και φιλία. Μας οδήγησε στο να ανταλλάξουμε ρόλους για να δημιουγήσουμε αυτές τις δύο κολεξιόν”.

Στην κολεξιόν Versace by Fendi το διάσημο Fendi μονόγραμμα άλλαξε με το χαρακτηριστικό μοτίβο του οίκου Versace και αντίστοιχα στην κολεξιόν Fendi by Versace υιοθετήθηκαν punk-rock στοιχεία με παραμένες να διακοσμούν τα Fendi κομμάτια.

 
 
 
 
 
Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Fendi (@fendi)

Εκτός από την Kate και τη Lila Moss, στην πασαρέλα για την ‘Fendance’ περπάτησαν η Naomi Campbell, η Amber Valleta, η Kristen McMenamy, η Karen Elson και η Shalom Harlow.

Πηγή: Madame Figaro

Φωτογραφία: Instagram/@lilamoss

Διάβασε ακόμη