Σάββατο, 27 Νοεμβρίου, 2021

Η καινοτόμα μάσκαρα που θα σου χαρίζει το lash-lift effect σε κάθε εφαρμογή

Εμπλουτισμένη με πλεονεκτήματα φροντίδας τους δέρματος.

Κανένα μακιγιάζ δεν είναι ολοκληρωμένο χωρίς την χρήση μιας μάσκαρας. Η νέα μάσκαρα Supra Lift & Curl Mascara της Clarins σου προσφέρει όλα τα πλεονεκτήματα ανόρθωσης βλεφαρίδων που θα μπορούσες να περιμένεις από μια επαγγελματική θεραπεία. Όλη η εμπειρογνωμοσύνη φροντίδας δέρματος βρίσκεται σε αυτή την νέα μάσκαρα έτσι ώστε να βοηθήσει στη δημιουργία πιο “ανοικτής” περιοχής του ματιού και να ενισχύσει τις βλεφαρίδες!

Η σύσταση της είναι ειδικά σχεδιασμένη για να μπορείς να πετύχεις μια ανορθωμένη εμφάνιση βλεφαρίδων χωρίς να τους κάνεις ζημιά. Παράλληλα, είναι εμπλουτισμένη με έντονα μαύρα μεταλλικά pigments που αντιστέκονται στο νερό και κρατούν την κάθε βλεφαρίδα στη θέση της ενώ το κερί από λουλούδι bitter orange χτενίζει, ενισχύει και σχηματίζει τις βλεφαρίδες. Το αποτέλεσμα:  Βλεφαρίδες με πιο ωραία κλίση, πιο σχηματισμένες, και ανορθωμένες μαζί με έντονο όγκο.

Το τέλειο κυματιστό σχήμα στο βουρτσάκι έχει απαλές, πυκνές ίνες που αγκαλιάζουν την καμπύλη κάθε βλεφαρίδας. Η στρογγυλεμένη του μύτη χτενίζει κάθε βλεφαρίδα από την ρίζα μέχρι την άκρια.

Φωτογραφία: istock

Διάβασε ακόμη