Παρασκευή, 27 Ιανουαρίου, 2023

Η γάτα της Taylor Swift που ‘κοστίζει’ 97 εκατομμύρια δολάρια

Συγκαταλέγεται ανάμεσα στα πιο ‘ακριβά’ κατοικίδια των celebrities.

Η Taylor Swift έχει ένα από τα πιο ακριβά κατοικίδια, αφού σύμφωνα με δημοσίευμα του ‘All About Cats’, η γάτα της κοστίζει 97 εκατομμύρια δολάρια.

Η Σκοτσέζα Olivia Benson, όπως λέγεται η γάτα της διάσημης τραγουδίστριας, δεν είναι όμως το πιο ακριβό κατοικίδιο, αλλά το τρίτο, αφού υπάρχουν celebrities με ζωάκια μεγαλύτερης αξίας. Πρώτο στη λίστα έρχεται το κατοικίδιο της ιταλικής εταιρίας Gunther Corporation που έχει έναν γερμανικό ποιμενικό που κοστίζει 500 εκατομμύρια δολάρια, ενώ δεύτερο έρχεται η γάτα- influencer Nala αξίας 100 εκατομμυρίων δολαρίων.

Διάβασε ακόμη – Πρίγκιπας Harry: “Ο William με χτύπησε και με έριξε κάτω”

Η αξία των κατοικίδιων υπολογίζεται από τα έσοδα που λαμβάνουν οι ιδιοκτήτες τους μέσω των αναρτήσεων στα social media, όπως η Taylor Swift που μια φωτογραφία της με την Olivia το 2020 είχε πάρει πάνω από 2 εκατομμύρια likes στο Instagram.

H Swift ονόμασε την γάτα της από τον χαρακτήρα που υποδύεται η Mariska Hargitay στη σειρά ‘Law & Order’ ενώ την έχει συμπεριλάβει στα βίντεο κλιπ τραγουδιών της, όπως τα ‘Blank Space’ και ‘Me!’.

Στη λίστα με τα πιο ‘ακριβά’ κατοικίδια ακολουθούν τα σκυλιά της Oprah Winfrey, η Sadie, η Sunny, η Lauren, η Layla και ο Luke που υπολογίζονται στα 30 εκατομμύρια αλλά και η γάτα του Karl Largefled, Choupette με αξία 13 εκατομμυρίων δολαρίων.

Πηγή: madamefigaro.gr

Διάβασε ακόμη