Δευτέρα, 4 Μαρτίου, 2024

Η εντυπωσιακή νέα συλλογή αξεσουάρ της Φάνης Ξενοφώντος

Η σχεδιάστρια δίνει έμφαση στις beach bags.

Της Γεωργίας Γεωργίου

Με πηγή έμπνευσης την μακροχρόνια πορεία της στο χώρο του design, η Φανή Ξενοφώντος μας εκπλήσσει ευχάριστα με τις νέες δημιουργίες της. Μια συλλογή αξεσουάρ με έμφαση στις beach bags που δημιουργεί νέο trend για το καλοκαίρι 2022.

Τρισδιάστατες τεχνικές, artistic διακοσμητικά μοτίβα, origami στοιχεία μας ταξιδεύουν σε ένα κόσμο έντονων αισθήσεων. Beach bags, clutches, tote bags αλλά και ζώνες, με μια δυναμική οπτική που καλύπτει τις ανάγκες κάθε γυναίκας που υποστηρίζει τον τίτλο “πολίτης του κόσμου”.

Ποιητικές και γεμάτες απλότητα, οι φυσικές αποχρώσεις που χρησιμοποιεί προκαλούν γαλήνια ηρεμία. Αρμονίες από απαλά παστέλ με ταυτόχρονη εναλλαγή ματ και γυαλιστερών επιφανειών δίνουν πρωταγωνιστικό ρόλο στον όρο φινέτσα.

Η επιρροή του κόκκινου στα πορτοκαλί και τα ροζ εμποτίζει την παλέτα των δερμάτων που χρησιμοποιεί δημιουργώντας συνδυασμούς ανάλογους ενός υπέροχου καλοκαιρινού ηλιοβασιλέματος.

Ο φυσικός καμβάς συνδυάζεται με full grain δέρματα με τέλεια λείες επιφάνειες, διακοσμημένα από ένα – ένα τονικό φινίρισμα δίνοντας νέα οπτική στον όρο φινέτσα.

Η κολέξιον Fani Xenophontos SS22 εκτίθεται αποκλειστικά στην Must Boutique, Ίωνος 16, ‘Εγκωμη, Τηλ: 22661301.

Διάβασε ακόμη