Τρίτη, 7 Δεκεμβρίου, 2021

Η Cindy Crawford και η Kaia Gerber ολόιδιες στο κόκκινο χαλί

Στα βραβεία του περιοδικού InStyle.

Πέρα από την κλίση της διάσημης μητέρας της στο μόντελινγκ, η Kaia Gerber κληρονόμησε και την εξωτερική της εμφάνιση, με το 20χρονο μοντέλο να είναι ολόιδιο με τη Cindy Crawford.

Η πρόσφατη εντυπωσιακή εμφάνισή τους στο κόκκινο χαλί των βραβείων InStyle ήταν η απόδειξη πως μία κόρη δεν θα μπορούσε να μοιάζει περισσότερο στη μαμά της – όπως συμβαίνει και στην περίπτωση της Ava Philippe με τη Reese Witherspoon – με πολλούς χρήστες των social media να εντοπίζουν την εξόφθαλμη ομοιότητα.

Διάβασε ακόμη – Demi Moore: Η εκπληκτική ομοιότητα με την κόρη της, Scout Willis

Η Crawford έχει δηλώσει περήφανη που και οι δύο χαίρουν της ίδιας εκτίμησης στον χώρο της μόδας και πολλές φορές τυχαίνει να συναντώνται και επαγγελματικά. Η 55χρονη καλλονή είχε εξομολογηθεί σε συνέντευξή της πως ξαφνικά συνειδητοποίησε πως πλέον δεν είναι εκείνη στα εξώφυλλα των περιοδικών, αλλά η κόρη της. Και ενώ σαν εξέλιξη ήταν εξαιρετική, η ίδια προσπαθούσε να συμφιλιωθεί με την ιδέα των 50 και πώς η μόδα θα την αντιμετώπιζε. Παρ’όλ’αυτά, η ίδια εξακολουθεί να είναι το κεντρικό πρόσωπο σε αρκετές καμπάνιες διάσημων οίκων και να εμφανίζεται στην πασαρέλα, δείχνοντας πως η πορεία της δεν μπορεί να ξεχαστεί έτσι απλά.

Πηγή: Madame Figaro

Διάβασε ακόμη