Τρίτη, 7 Δεκεμβρίου, 2021

Η Camila Cabello και ο Shawn Mendes συναντήθηκαν με τους Biebers πριν το Met Gala (βίντεο)

Οι αγκαλιές και ο χαιρετισμός ανάμεσα στα δύο ζευγάρια.

Της Ελένης Κόκκινου

Ίσως θυμάσαι ότι το 2018, ο Shawn Mendes και η Hailey Bieber πήγαν μαζί στο Met Gala, γεγονός που προκάλεσε υποψίες ότι ήταν ζευγάρι.

Στο φετινό Met Gala, ο Shawn Mendes βρέθηκε εκεί με τη σύντροφό του Camila Cabello και η Hailey με τον σύζυγό της, Justin Bieber. Η Camila με τον Shawn γύριζαν ένα βίντεο με τη Vogue για τη διαδικασία της προετοιμασίας τους στο ξενοδοχείο πριν από το event και η κάμερα τους τσάκωσε σε κάποια στιγμή να “πέφτουν” πάνω στους Biebers.

Στο βίντεο η Camila φαίνεται να βλέπει τους Biebers και να τους πλησιάζει λέγοντας “Γειά, πώς είστε; Χαίρομαι που σας βλέπω”. Ακολούθως αγκαλιάζει τη Hailey και μετά τον Justin λέγοντάς του “Πώς είσαι; Υπέροχη η εμφάνισή σου χθες το βράδυ. Έσκισες”, αναφερόμενη στην εμφάνισή του στα VMA’s.

Ο Shawn με τη σειρά του αγκαλιάζει και αυτός το ζευγάρι και λέει στον Justin “Γειά σου αδερφέ. Πώς είσαι;” και ο Justin απαντά “Πολύ καλά”. Τότε ο Justin παρατηρεί το look του Shawn και σχολιάζει “Πηγαίνεις με “no shirt vibes” (χωρίς μπλουζάκι). Μου αρέσει“.

Δες το βίντεο πιο κάτω.

Διάβασε ακόμη