Σάββατο, 30 Σεπτεμβρίου, 2023

Η Blake Lively με σκούρα μαλλιά για τις ανάγκες της νέας ταινίας που θα πρωταγωνιστεί

Το νέο της look που μοιράστηκε στο Instagram.

Της Γεωργίας Γεωργίου

Η Blake Lively θα πρωταγωνιστήσει δίπλα στον Justin Baldoni στο “It Ends with Us”, μια κινηματογραφική μεταφορά του ρομαντικού μυθιστορήματος best seller του 2016 της Colleen Hoover.

Για τις ανάγκες της ταινίας, η ηθοποιός έβαψε σκούρα τα μαλλιά της και μας έδειξε το νέο της hair look με ένα insta story στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram.

Η Hoover εξέφρασε ενθουσιασμό για το καστ σε ένα βίντεο στο Instagram που κοινοποιήθηκε την Πέμπτη.

Στο βίντεο, συγκινείται καθώς στέκεται έξω από το παιδικό της σπίτι και ευχαριστεί τη μητέρα της, την οποία λέει ότι το βιβλίο “εμπνεύστηκε”, προσθέτοντας ότι η μαμά της “μας έβγαλε από μια τρομακτική κατάσταση όταν ήμουν μικρή και μας έφερε εδώ σε αυτό το σπίτι”.

Αφού εξέφρασε την εκτίμησή της, αποκάλυψε, “Τη Lily μας θα υποδυθεί η Blake Lively. Η Blake Lively, ναι. Είναι η Lily των ονείρων μου.”

Όσο για τον χαρακτήρα του Baldoni, η Hoover είπε: “Όταν συνάντησα για πρώτη φορά τον Justin Baldoni, ο οποίος σκηνοθετεί την ταινία “It Ends with Us”, ήθελα αμέσως να είναι ο Ryle. Απλώς σκέφτηκα ότι είχε ότι χρειάζεται για να παίξει αυτόν τον χαρακτήρα. Τα καλά νέα είναι ότι θα γίνει ο Ryle. Άρα έχουμε τον Ryle και τη Lily μας.”

Επίσης, πρόσθεσε ότι η Lively και o Baldoni “έχουν ό,τι χρειάζεται για να ζωντανέψουν αυτούς τους χαρακτήρες”.

Φωτογραφίες: Instagram/ @blakelively

Διάβασε ακόμη