Τετάρτη, 1 Δεκεμβρίου, 2021

H&M x No Fear: Η νέα συνεργασία με την εμβληματική μάρκα skate των 90’s

Mε το “The Skate Kitchen” να πρωταγωνιστεί στην καμπάνια.

Για το φθινόπωρο του 2021, η H&M συνεργάζεται με την εμβληματική αμερικανική μάρκα skate και streetwear ένδυσης No Fear, ξεδιπλώνοντας με τόλμη το αφήγημα της και επαναπροσδιορίζοντας την έννοια του φόβου για τους νέους σε όλο τον κόσμο.

Η No Fear ιδρύθηκε το 1989 – έφτασε στην κορυφή της δημοτικότητάς της στη δεκαετία του ’90 και στις αρχές της δεκαετίας του 2000 – και επανακυκλοφορεί σήμερα. Η μάρκα αποκτά επίσης μια πιο γυναικεία προοπτική με τη βοήθεια του “The Skate Kitchen”, της γυναικείας ομάδας skate με έδρα τη Νέα Υόρκη, που είναι συνδημιουργοί και πρωταγωνιστές της καμπάνιας.

Η συλλογή παίζει με υπερμεγέθη και bodycon σιλουέτες μέσα από αναβαθμισμένα basic κομμάτια και εντυπωσιακά γραφικά σχέδια, λογότυπα και εικονογραφήσεις. Η συλλογή No Fear x H&M θα είναι διαθέσιμη σε επιλεγμένα καταστήματα, καθώς και online στο hm.com από τις 21 Οκτωβρίου.

Τα κομμάτια της συλλογής

Αυτή η συνεργασία πυροδοτεί τη νοοτροπία “No Fear” για μια προοδευτική και χωρίς αποκλεισμούς γενιά νέων γυναικών, και παρουσιάζει μία συλλογή 23 κομματιών μεταξύ των οποίων υπερμεγέθη μπλουζάκια, crop tops, πουκάμισα, φούτερ, πλεκτά, κολεγιακά μπουφάν, φόρμες, αθλητικά παπούτσια, όλα με γραφικά λογότυπα ή εικονογραφήσεις. Επιπλέον, η συλλογή περιλαμβάνει 11 αξεσουάρ, μεταξύ των οποίων τσάντες, σκουφάκια, κασκόλ και αυτοκόλλητα. Η βασική παλέτα χρωμάτων κινείται ανάμεσα σε ζωντανό πράσινο, μαύρο και άσπρο, ενώ τα κομμάτια που έχουν φτιαχτεί σε συνεργασία με το The Skate Kitchen κινούνται σε μια παλέτα χρωμάτων μπεζ, χακί καφέ, πράσινο και μαύρο.

Ακολουθούν 8 κομμάτια που ξεχωρίσαμε από την συλλογή:

Διάβασε ακόμη