Πέμπτη, 2 Δεκεμβρίου, 2021

Hair loss: Ολιστική φυσική αγωγή με προϊόντα μαλλιών που δρουν κατά της τριχόπτωσης

Ολοκληρωμένο σύστημα περιποίησης από την APIVITA, για να αντιμετωπίσεις την τριχόπτωση.

Είναι φυσιολογικό να χάνεις κάποιες τρίχες από τα μαλλιά σου καθημερινά. Δεν είναι όμως ανησυχητικό αφού κάθε μέρα περίπου 50-100 τρίχες πέφτουν και στη θέση τους φυτρώνουν άλλες. Εάν όμως παρατηρήσεις ότι η απώλεια μαλλιών είναι υπερβολική σε σημείο που χάνεις πολύ περισσότερες τρίχες απ’όσες φυτρώνουν τότε είναι η στιγμή που πρέπει να σκεφτείς το ενδεχόμενο της τριχόπτωσης.

Αυτό το πρόβλημα μπορεί να είναι κληρονομικό ή ορμονικό αλλά μπορεί να εμφανίζεται και λόγω κάποιων άλλων παραγόντων όπως η ηλικία, το στρες, η κακή διατροφή και άλλα.

Διάβασε ακόμη – 14+1 φορές που η Zendaya μας εντυπωσίασε με το hairstyle της

Για να αντιμετωπιστεί αποτελεσματικά η τριχόπτωση χρειάζεται ολιστική αγωγή και ένα ολοκληρωμένο σύστημα περιποίησης. Σε κάθε περίπτωση η πρόληψη είναι πολύ σημαντική.

Τα προϊόντα που προτείνει η APIVITA για την τριχόπτωση, περιέχουν το HIPPOPHAE TONIC COMPLEX. Η σειρά περιέχει: Hair loss lotion ( λοσιόν κατά της τριχόπτωσης για άνδρες και γυναίκες), men’s tonic shampoo ( τονωτικά σαμπουάν κατά της τριχόπτωσης για άνδρες), women’s tonic shampoo ( τονωτικά σαμπουάν κατά της τριχόπτωσης για γυναίκες), tonic conditioner (μαλακτική τονωτική κρέμα για αδύναμα μαλλιά) και Caps for hair (κάψουλες για υγιή μαλλιά και νύχια).

Το HIPPOPHAE TONIC COMPLEX είναι ένα καινοτόμο σύμπλοκο ενεργοποίησης που αναπτύχθηκε στα εργαστήρια της APIVITA και έχει αποδεδειγμένη αποτελεσματικότητα στη ζωή της τρίχας. Συνδυάζει τη συμπυκνωμένη δύναμη του Ιπποφαούς, ενός “superfood” για τα μαλλιά με τις ισχυρές τονωτικές ιδιότητες του δενδρολίβανου. Αυξάνει κυρίως το χρόνο ζωής των μαλλιών ενώ ταυτόχρονα διεγείρει την ανάπτυξη νέων τριχών.

Κεντρική φωτογραφία: istock

Διάβασε ακόμη